NK Čelik

Na kojim se pozicijama treba Čelik pojačati za proljetni dio sezone u borbi za plasman u PL ?

Anketa je završila: 07 pro 2025, 14:44.

Krilo + napadač + zadnji vezni
22
65%
Napadač + bek + zadnji vezni
1
3%
Golman + napadač + krilo
1
3%
Ofanzivni vezni + krilo + napadač
1
3%
Stoper + zadnji vezni + napadač
0
Nema glasova.
U svakoj liniji po jednog provjerenog igrača
9
26%

Ukupno glasova: 34

BatistutA19

Re: NK Čelik

Post Postao/la BatistutA19 »

carsija072 je napisao/la: 30 lis 2025, 22:24 Kad smo kod tribina i navijanja, molio bih raju sa zapada, a pogotovo bivše robove koji bi to trebali znat, da kad se pjeva sa jugom ono NAVIJAMO, da na početku i na kraju ima tekst koji se treba pjevat, a ne samo pljeskat, totalno smo oskrnavili predobru pjesmu, sa onim pljeskanjem, zvučimo isto kao dvoranski navijači koji prate odbojku.. Druga stvar, himna kad se pjeva, mnogo ljudi ne pjeva himnu ili ne znaju tekst jer su novi na stadionu ili snimaju, i mogla bi himna ić malo sporije i po meni kasno se krene sa puštanjem, može koju minutu ranije.
Po meni je taman himna cim prvi igrac izadje iz tunela i bolje je nego ranije da krene a sto se tice to navijamo u pravu si ali na Zapadu je sad neko pjevo taj text ali dosta raje i ne zna ni to a kamoli neke teze ojesme ,valjda ce naucit ,pred njima je buducnost 😁😁Sve u svemu extra bude i navijamo i Dekirijum a i ono je dobro Jug Celik a Zapad Zenica a sa Istokom isto treba tako jer i Istok uz ove sponzore raste
Almir2018

Post Postao/la Almir2018 »

Znaci ovdje imamo predstavnike juga,zapada,istoka onda morat ću ja upravi predložiti da otvori se sjever kad nema gostujucih da i imamo i predstavnika sjevera ovdje 🤣
Ma sta se svađate meni je posljednjih utakmica nekako najbolji prizor kad se upale blicevi top mi izgleda bgmi na snimcima
Almir2018

Post Postao/la Almir2018 »

FRLegioen je napisao/la: 30 lis 2025, 22:31
KakhaKaladze je napisao/la: 30 lis 2025, 22:08
UU1988 je napisao/la: 30 lis 2025, 21:28

Palimo i palit cemo i platit cemo kazne koje napravimo ko i do sad sto se placalo. Sigurno vise od tebe dajemo za klub i davat cemo jer smo navikli, jer volimo. I nemoj da uzimas jug u usta po forumima, dođi u udruženje na pice gdje se moze o svemu popricati.

Svi u Hadžiće!
Zauzimate stav kao da je neko protiv nekog ovdje. U svakoj diskusiji koja se povede na koju god temu, stvori se tenzija a narocito na temu ovakvog tipa. Svako pomaze klubu na nacin na koji moze ili zna a za moj doprinos zna ko treba da zna. Na pice cu svakako doci a ovdje vise necu iznositi svoje misljenje na temu tribine jer ocigledno je pogresno shvaceno. Meni je zasmetalo sto se na ljude sa zapada gleda kao na navijace drugog reda i tjt.Vidimo se u Hadzicima.
Slazem se!Ja sam na istoku i odradim sigurno 70 % gostovanja (radi posla ovo ostalo propustim).Svi ucestvujemo na svoj nacin za boljitak kluba i tribine.Momci na jugu svaku tekmu deru guzove navijanjem...Svih 90 minuta podrska ne prestaje, ali mora se naci bolji nacin sinhronizacije juga I drugih tribina.Kad se lomi tekma,nebi trebale duze pjesme,nego lakse stvari sto citav stadion zna,jer imamo svi isti cilj da igraci krila dobiju,protivnicima noge odsjeku.Sve sto se napise je dobronamjerno,komunikacija mora biti bolja izmedju tribina.
To si upravu sinoć gledam igrači Posušja pokazuju jedan drugom da se ne čuju i prave greške u napadu sta znaci atmosfera na stadionu kad je čitav stadion navijao pogube se protivnički igrači
Samo jos jedan da nauci celikove pjesme i igrace i biti će dobro 🤣🤣
Pozdrav od kolege iz kombija kad smo išli u Bihać 😉
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

phillies je napisao/la: 30 lis 2025, 22:48 Evo sad se i istok poceo javljati. Nek vas se jos okupi pa cemo vas uzeti u razmatranje :D :D :D :D :D

Ma volim vas sve :alkohol: :rock:

Bice ovo sve dobro, jos se navikavamo na ovoliku publiku oko nas, a ocito i njima treba vremena da se adaptiraju na stadion i "starosjedioce" koji su gledali Baton, Moscanicu, Jelah na Bilinom Polju, dok su oni na TV-u pratili reality, sapunice ili EPL.
Jug mora i treba voditi navijanje na stadionu i zapad to treba prihvatiti. Isto tako, Jug mozda da malo vise "gleda" prema zapadu/istoku i iskoristi taj naboj koji ima na tim tribinama. Svi smo tu zbog istog razloga istog motiva i istog cilja. DA ČELIK BUDE ONO STO JE NAMA UVIJEK BIO! NUMERO UNO!

A morala bi se ekipa iz sredine zapada stvarno organizovati i vratiti na Jug, ako je to ikako moguce. :D

NAPRIJED ČELIK!!!!
Ja sam gledo Celik-Seher a ovamo Liverpul i Manchester 😂😂nije bilo utakmice bitnije nit moze bit utakmica bitnija kad igra Celik pa sa kim god da igra .Tad smo mi za mnoge budale bili i smijali su nam se kad se gledala pratila i Nemila i Vares i Baton i Breza i Tesanjke i ostalo ali opet mi je drago cut i vidjet nekog kad kaze nisam bio 7 godina na utakmici i vise da su poceli dolazit..Bice to dobro sve akobogda mi smo udarili zdrave i temelje jake u klub sad samo dogradjivat klub i rast u svakom segmentu .
Rob88

Post Postao/la Rob88 »

Uglavnom celik top igra ganja se premijer liga a vi pravite poredenja jug zapad istok valjda navikli suplju pricu vazda prosipati ono zenicki klasicno umjesto da se na bitno orijentisemo svi.
Zamorano
12. igrač

Post Postao/la Zamorano »

Kako mogu provjeriti spisak ko je član kluba? Bilo je i na zenicablogu al ne mogu naci. Imal opcija hajde vi hakeri izbacite link :mrgreen:
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

Zamorano je napisao/la: 31 lis 2025, 08:36 Kako mogu provjeriti spisak ko je član kluba? Bilo je i na zenicablogu al ne mogu naci. Imal opcija hajde vi hakeri izbacite link :mrgreen:
Na kraju svake godine klub izbaci za tu godinu.

Evo za 2024: https://nkcelik.ba/izvjestaj-clanstvo-2024/

Jel to ima nekih glasnih rutonja u raji :mrgreen: , ovako i ja samo otvorim i kažem nema te prijatelju ovdje, tu se priča završava :lol:
Zadnja izmjena: Truhlo, dana/u 31 lis 2025, 08:41, ukupno mijenjano 1 put.
Zamorano
12. igrač

Post Postao/la Zamorano »

Truhlo je napisao/la: 31 lis 2025, 08:40
Zamorano je napisao/la: 31 lis 2025, 08:36 Kako mogu provjeriti spisak ko je član kluba? Bilo je i na zenicablogu al ne mogu naci. Imal opcija hajde vi hakeri izbacite link :mrgreen:

Hvala veliko. Sad ne bude li ove dvojice na spisku sto se kunu u Čelik ima na kosti da im se navalim :mrgreen:
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

Samo da pohvalim onaj maksuz ulaz za sezonske na zapadu, volim kad rutonje rutave vrate gore u gužvu :grljenje:

Valjalo bi od proljeća za gospodu ostaviti ulaz na sredini zapada ili od naredne sezone u PL :mrgreen:
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Truhlo je napisao/la: 31 lis 2025, 08:47 Samo da pohvalim onaj maksuz ulaz za sezonske na zapadu, volim kad rutonje rutave vrate gore u gužvu :grljenje:

Valjalo bi od proljeća za gospodu ostaviti ulaz na sredini zapada ili od naredne sezone u PL :mrgreen:
Ho's jos spalir i crveni tepih ? :-o :lol: :lol: :lol:
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

phillies je napisao/la: 31 lis 2025, 08:52
Truhlo je napisao/la: 31 lis 2025, 08:47 Samo da pohvalim onaj maksuz ulaz za sezonske na zapadu, volim kad rutonje rutave vrate gore u gužvu :grljenje:

Ho's jos spalir i crveni tepih ? :-o :lol: :lol: :lol:
Hoću numerisano mjesto na sredini zapada :mrgreen: Da mi ga ne uzima rutonja što je zadnji put bio protiv željkana 2019. godine.

Trebali bi se i mi zapadlije ugledati na braću sa juga, slovo L na zapadu samo sa članskom i sezonskom. :mrgreen:
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Ja sam predlagao da se naprave desetogodisnje sezonske, cijena 1500 KM i naznaceno mjesto na tribini. Pa kome je to merak, bujrum.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

phillies je napisao/la: 31 lis 2025, 09:12 Ja sam predlagao da se naprave desetogodisnje sezonske, cijena 1500 KM i naznaceno mjesto na tribini. Pa kome je to merak, bujrum.
Ma ima istok vip b loža se prodaje, al nije to to, zapad je zapad :grljenje:
Luis Nazario da Lima

Post Postao/la Luis Nazario da Lima »

Rano je nama za 10godisnje sezonske, ne mozemo ni ovih skupit 1000 🥹

Treba nam marketinski trik u saradnji sa drugim klubom (a to mozemo samo sa cmeljom i njanjajevom) da probudimo inat u raji, ko ce imat vise sezonskih prodato od ova 3 kluba, ili clanskih.

Objave stalne i trka, vidjeli bi skok veliki.
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

Zamorano je napisao/la: 31 lis 2025, 08:41
Truhlo je napisao/la: 31 lis 2025, 08:40

Hvala veliko. Sad ne bude li ove dvojice na spisku sto se kunu u Čelik ima na kosti da im se navalim :mrgreen:
Samo u kost, ako ne budu clanovi.
Odgovori