NK Čelik

Allgunsblazing

Re: NK Čelik

Post Postao/la Allgunsblazing »

Definitivno traziti profesionalniji odnos UO prema navijacima. Ovako nema smisla. Zabraniti dolazak navijaca u klub "po informacije." Organizovati mjesecno sastanke sa navijacima i tu onda iznositi sve informacije vezane za klub. Ovako iznosenje poluinformacija je smijesno i amaterski.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

ETS2 je napisao/la: 09 kol 2024, 14:28
Cinvict35 je napisao/la: 09 kol 2024, 13:55
PonosniSmogovci je napisao/la: 09 kol 2024, 12:38 Ajde upravo Dino i Marin pa da PL napadnemo

i da mnogi ovdje pokusaju ova govna sto su proteklih dana israli :sjekira:
Tesko i jedan i drugi jedino ako neki kes kane nenadano.
Odkad se i sa P.B. pregovara hahhah a nemoze ae nisu neke ni pare ali za nas u ovom trenutku je i to mnogo.
A i Delic je u slobodi imao sigirno 3 ili 4 milje jos spavanje hrana i ostalo kostaju igraci tih kvaliteta otprilike toliko
Jel P. B. igrac sa iskustvom u PL ili?
Ma jest i to preko 100 tekmi nisam bas gkedao na TM znamo mi svi ovde ko je on al et i on se neckà nece lako ti igraci iz PL u 1LF
Jos ako mu ne ispunis trazeno a realno traze malo i vise nego sto i vrijede i onda je belaj dovest takvog igraca .
AkB kad mi isplatimo bar poreznu lako cemo mi dovest 3 ili 4 takva igrqca koji kostaju po 50milja po sezoni sa nasom golobradom jalijom mocemo razvaljivat ovu ligu.
Ovako pokri se koliko si dug i pokusavaj ako neki igrac ne nadze nista dobro da spusti uslove i da dodze kod nas zbog navijaca ambijenta i sl
Rob_Sa

Post Postao/la Rob_Sa »

Allgunsblazing je napisao/la: 09 kol 2024, 14:35 Definitivno traziti profesionalniji odnos UO prema navijacima. Ovako nema smisla. Zabraniti dolazak navijaca u klub "po informacije." Organizovati mjesecno sastanke sa navijacima i tu onda iznositi sve informacije vezane za klub. Ovako iznosenje poluinformacija je smijesno i amaterski.
Drug, ja ti neki dan iz Sarajeva mahsuz poslije posla krenuo u Zenicu da kupim sezonske za sebe i moju porodicu. Fanshop radi do 18:00 I nagario ga iz Sarajeva po najvećoj guzvi da bi se zeznuo i nema ulaznica na prodaji u shopu

Kaze ona djevojka da nikad nije dobila ulaznice iz uprave, niti zna ista o tome.

Ako ništa, popio sam kahvu u rođenom gradu
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Kalesić ako dodje, ja sam ubjedjen da će biti naš najbolji igrač sezone. :alkohol:
Sutra ocekujem bas lijepu posjetu protiv Radnickog.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Protiv Goražda 18:00h subota, sve ostale utakmice od 17:00h.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
phillies

Post Postao/la phillies »

Truhlo je napisao/la: 09 kol 2024, 15:52 Protiv Goražda 18:00h subota, sve ostale utakmice od 17:00h.
Za mustuluka si :) pogotovo protiv Jedinstva ako bude u 17:00.

Jos ovu sedmicu pregurati s hajrom, pa onda u boj uz golobradu jaliju.
Samo Čelik zenički !!!
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

phillies je napisao/la: 09 kol 2024, 15:57
Truhlo je napisao/la: 09 kol 2024, 15:52 Protiv Goražda 18:00h subota, sve ostale utakmice od 17:00h.
Za mustuluka si :) pogotovo protiv Jedinstva ako bude u 17:00.

Jos ovu sedmicu pregurati s hajrom, pa onda u boj uz golobradu jaliju.
Ostale utakmice ovog kola u 17h, nisam mislio na naredne naše utakmice.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
phillies

Post Postao/la phillies »

Haj jbs, nista od mustuluka hahahha
Samo Čelik zenički !!!
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Taman termin nema potrebe za nekim.nocnim utakmicama i trosit struju .
samocelik

Post Postao/la samocelik »

Ovim putem bih predložio, svima u upravi i klubu, da sutra bude minuta šutnje (i ako vjerujem da je već dogovoreno) za Dženana Ušćuplića. Mnogo je on utakmica vodio najvećeg rivala na našem stadionu i nikada koliko se ja sjećam nije imao niti jednu mrlju.
Eugen

Post Postao/la Eugen »

samocelik je napisao/la: 09 kol 2024, 17:07 Ovim putem bih predložio, svima u upravi i klubu, da sutra bude minuta šutnje (i ako vjerujem da je već dogovoreno) za Dženana Ušćuplića. Mnogo je on utakmica vodio najvećeg rivala na našem stadionu i nikada koliko se ja sjećam nije imao niti jednu mrlju.
Obavezno sutra minuta šutnje
R0b

Post Postao/la R0b »

Evo Prguda je potpisao na godinu uz opciju produzenja, znaci da da ga Dario zeli barem na klupi :D
Zenicanin988

Post Postao/la Zenicanin988 »

Ko je taj B. P.? Ako moze neko nek napise privatno
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!

Sanjam sretno Bilinooo!!!
samocelik

Post Postao/la samocelik »

Zenicanin988 je napisao/la: 09 kol 2024, 19:24 Ko je taj B. P.? Ako moze neko nek napise privatno
Na ove ponuđene inicijale kroz forumske kuloare spominjao se Petar Bojo
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Jel sad važi sezonska i za ove prijateljske ili ?
Odgovori