NK Čelik

Allgunsblazing

Re: NK Čelik

Post Postao/la Allgunsblazing »

Definitivno traziti profesionalniji odnos UO prema navijacima. Ovako nema smisla. Zabraniti dolazak navijaca u klub "po informacije." Organizovati mjesecno sastanke sa navijacima i tu onda iznositi sve informacije vezane za klub. Ovako iznosenje poluinformacija je smijesno i amaterski.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

ETS2 je napisao/la: 09 kol 2024, 14:28
Cinvict35 je napisao/la: 09 kol 2024, 13:55
PonosniSmogovci je napisao/la: 09 kol 2024, 12:38 Ajde upravo Dino i Marin pa da PL napadnemo

i da mnogi ovdje pokusaju ova govna sto su proteklih dana israli :sjekira:
Tesko i jedan i drugi jedino ako neki kes kane nenadano.
Odkad se i sa P.B. pregovara hahhah a nemoze ae nisu neke ni pare ali za nas u ovom trenutku je i to mnogo.
A i Delic je u slobodi imao sigirno 3 ili 4 milje jos spavanje hrana i ostalo kostaju igraci tih kvaliteta otprilike toliko
Jel P. B. igrac sa iskustvom u PL ili?
Ma jest i to preko 100 tekmi nisam bas gkedao na TM znamo mi svi ovde ko je on al et i on se neckà nece lako ti igraci iz PL u 1LF
Jos ako mu ne ispunis trazeno a realno traze malo i vise nego sto i vrijede i onda je belaj dovest takvog igraca .
AkB kad mi isplatimo bar poreznu lako cemo mi dovest 3 ili 4 takva igrqca koji kostaju po 50milja po sezoni sa nasom golobradom jalijom mocemo razvaljivat ovu ligu.
Ovako pokri se koliko si dug i pokusavaj ako neki igrac ne nadze nista dobro da spusti uslove i da dodze kod nas zbog navijaca ambijenta i sl
Rob_Sa

Post Postao/la Rob_Sa »

Allgunsblazing je napisao/la: 09 kol 2024, 14:35 Definitivno traziti profesionalniji odnos UO prema navijacima. Ovako nema smisla. Zabraniti dolazak navijaca u klub "po informacije." Organizovati mjesecno sastanke sa navijacima i tu onda iznositi sve informacije vezane za klub. Ovako iznosenje poluinformacija je smijesno i amaterski.
Drug, ja ti neki dan iz Sarajeva mahsuz poslije posla krenuo u Zenicu da kupim sezonske za sebe i moju porodicu. Fanshop radi do 18:00 I nagario ga iz Sarajeva po najvećoj guzvi da bi se zeznuo i nema ulaznica na prodaji u shopu

Kaze ona djevojka da nikad nije dobila ulaznice iz uprave, niti zna ista o tome.

Ako ništa, popio sam kahvu u rođenom gradu
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Kalesić ako dodje, ja sam ubjedjen da će biti naš najbolji igrač sezone. :alkohol:
Sutra ocekujem bas lijepu posjetu protiv Radnickog.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Protiv Goražda 18:00h subota, sve ostale utakmice od 17:00h.
phillies

Post Postao/la phillies »

Truhlo je napisao/la: 09 kol 2024, 15:52 Protiv Goražda 18:00h subota, sve ostale utakmice od 17:00h.
Za mustuluka si :) pogotovo protiv Jedinstva ako bude u 17:00.

Jos ovu sedmicu pregurati s hajrom, pa onda u boj uz golobradu jaliju.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

phillies je napisao/la: 09 kol 2024, 15:57
Truhlo je napisao/la: 09 kol 2024, 15:52 Protiv Goražda 18:00h subota, sve ostale utakmice od 17:00h.
Za mustuluka si :) pogotovo protiv Jedinstva ako bude u 17:00.

Jos ovu sedmicu pregurati s hajrom, pa onda u boj uz golobradu jaliju.
Ostale utakmice ovog kola u 17h, nisam mislio na naredne naše utakmice.
phillies

Post Postao/la phillies »

Haj jbs, nista od mustuluka hahahha
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Taman termin nema potrebe za nekim.nocnim utakmicama i trosit struju .
samocelik

Post Postao/la samocelik »

Ovim putem bih predložio, svima u upravi i klubu, da sutra bude minuta šutnje (i ako vjerujem da je već dogovoreno) za Dženana Ušćuplića. Mnogo je on utakmica vodio najvećeg rivala na našem stadionu i nikada koliko se ja sjećam nije imao niti jednu mrlju.
Eugen

Post Postao/la Eugen »

samocelik je napisao/la: 09 kol 2024, 17:07 Ovim putem bih predložio, svima u upravi i klubu, da sutra bude minuta šutnje (i ako vjerujem da je već dogovoreno) za Dženana Ušćuplića. Mnogo je on utakmica vodio najvećeg rivala na našem stadionu i nikada koliko se ja sjećam nije imao niti jednu mrlju.
Obavezno sutra minuta šutnje
R0b

Post Postao/la R0b »

Evo Prguda je potpisao na godinu uz opciju produzenja, znaci da da ga Dario zeli barem na klupi :D
Zenicanin988

Post Postao/la Zenicanin988 »

Ko je taj B. P.? Ako moze neko nek napise privatno
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!

Sanjam sretno Bilinooo!!!
samocelik

Post Postao/la samocelik »

Zenicanin988 je napisao/la: 09 kol 2024, 19:24 Ko je taj B. P.? Ako moze neko nek napise privatno
Na ove ponuđene inicijale kroz forumske kuloare spominjao se Petar Bojo
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Jel sad važi sezonska i za ove prijateljske ili ?
Odgovori