NK Čelik
Re: NK Čelik
Ma malo smo postali razmazeni, jel de laudrupe
Ako vec sad nije uzeto 1000 karata, propala akcija

Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Trebaju u klubu prijateljima ove akcije skrenuti paznju, da prilikom reklamiranja sakriju QR kodove na kartama, jer lako moze doci do manipulacije i vrlo lako nece uci onaj koji je dobio gratis kartu, sto ce napraviti anti-reklamu za njihovu firmu.
Mislim, kad vec oni o tome ne brinu.
Mislim, kad vec oni o tome ne brinu.
Zadnja izmjena: phillies, dana/u 28 lis 2025, 15:08, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Čelik zenički !!!
Hhahaha ma ide opet na 1000 ulaznica prodanih istoka. Samo lagano, ako se nešto ne objavi ne znači da se ne radi na tome, pogotovo sad kad nam je Robert u administraciji.
Tu je i novi generalni sekretar, dosadašnji privremeni sekretar je marketing menadžer stalno zaposlen također u klubu. Kancelarije su kroz ovih par dana koliko je Robert tu osvježene, ljepše je doći na stadion, vidi se nova energija.
https://vm.tiktok.com/ZMApL5rVp/
Jesi zadovoljan sa ovim? Uvijek me ispoštuje za promociju na tiktoku..ide video sigurno viral..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Meni je svaki klip o Celiku dobar, jer mi idemo na stadion kako god.
Ali mislim da tvoja stranica ima bolji reach lokalno i lakse ce nahajpat ostalu raju.
Che!
Ova akcija s istokom ce biti bolja nego prosla, mislim da ce puno vise karata otici nego prosli put. A realno i male kompanije za manje para (100-150 KM) nece sigurno dobiti bolju reklamu
Dize se prasina
Cuj ljudi imaju obaveze u 18:00 a navija fora za Čelik, koja ke to obaveza ako ne radis te moze sprijeciti da dodjes na utakmicu
Ova akcija je super, svaku utakmicu moze ovako 1000 karti da se proda. Ako 2 puta mjesecno lokali u Zenici ne mogu da ispostuju, onda stvarno ne znam. Ne mora niko uzimati 100 karti, ali kao sto vidim objekti uzimaju 20-30 karti, sto je sasvim ok. Neko je napisao da postoje 3 tima, koji idu od lokala do lokala i nude da se klub podrzi na ovakav nacin.
Samo na ovoj akciji klub moze uprihodovati po sezoni 100k KM minimum. Priznat cemo da je to jedan dobar sponzorski ugovor. A svi mogu da ispostuju, jos ako uspijemo dogovoriti vece firme da x2 mjesecno na ovaj nacin podrze klub i radnicima podijele ulaznice, gdje bi nam kraj bio. Ovako u ovoj fazi samo kafici/restorani ili neki manji obrti to ispostuju, pa opet prodamo 1000 karti.
-
Guest.1945
-
PonosniSmogovci
Nije 3 tima nego 3 covjeka.Redbull je napisao/la: ↑28 lis 2025, 17:42Ova akcija je super, svaku utakmicu moze ovako 1000 karti da se proda. Ako 2 puta mjesecno lokali u Zenici ne mogu da ispostuju, onda stvarno ne znam. Ne mora niko uzimati 100 karti, ali kao sto vidim objekti uzimaju 20-30 karti, sto je sasvim ok. Neko je napisao da postoje 3 tima, koji idu od lokala do lokala i nude da se klub podrzi na ovakav nacin.
Samo na ovoj akciji klub moze uprihodovati po sezoni 100k KM minimum. Priznat cemo da je to jedan dobar sponzorski ugovor. A svi mogu da ispostuju, jos ako uspijemo dogovoriti vece firme da x2 mjesecno na ovaj nacin podrze klub i radnicima podijele ulaznice, gdje bi nam kraj bio. Ovako u ovoj fazi samo kafici/restorani ili neki manji obrti to ispostuju, pa opet prodamo 1000 karti.
Isto ti ga dodje, 3 covjeka odvojeno cine 3 tima sa po jednim covjekom u timu 
Vito stvarno digo ruke od Viteza??
Veci je hajp bio jer je Tuzla zadnja na tabeli a trebas privuc 3 - 4 milje na stadion. Sa Posušjem ti ne treba nikakav hajp jer automatski ce ti doci minimum 5000 gledalaca jer je Posušje 10 puta bolji i atraktivniji protivnik od Tuzle!
Sutra samo hrabro,jedan igrac u21 mora biti u timu tako da vise starih rutonja moze istrcat na teren. Posušje jest i bolje i jace na papiru to stoji,ali mi uz nasu publiku i borbenost mozemo se ako nista nadati da se docepamo penala
-
RubikovaKocka
Koliko smo mi postali "popularni" i koliko se priča o Čeliku, čelikovoj priči, našoj publici i posjetama itd itd.
Dugo dugo ovakva atmosfera u i oko kluba nije bila, ne pamtim da se ovoliko pričalo i pisalo o nama
Jednostavno receno, Čelik se nakon dugo vremena "osjeti u zraku "
Dugo dugo ovakva atmosfera u i oko kluba nije bila, ne pamtim da se ovoliko pričalo i pisalo o nama
Jednostavno receno, Čelik se nakon dugo vremena "osjeti u zraku "