NK Čelik

Na kojim se pozicijama treba Čelik pojačati za proljetni dio sezone u borbi za plasman u PL ?

Anketa je završila: 07 pro 2025, 14:44.

Krilo + napadač + zadnji vezni
22
65%
Napadač + bek + zadnji vezni
1
3%
Golman + napadač + krilo
1
3%
Ofanzivni vezni + krilo + napadač
1
3%
Stoper + zadnji vezni + napadač
0
Nema glasova.
U svakoj liniji po jednog provjerenog igrača
9
26%

Ukupno glasova: 34

Brotherze
12. igrač

Re: NK Čelik

Post Postao/la Brotherze »

strucnjak9 je napisao/la: 19 lis 2025, 20:45
Brotherze je napisao/la: 19 lis 2025, 20:39
strucnjak9 je napisao/la: 19 lis 2025, 20:31

Hegic ima ugovor do 30.6.2026 tako da nije realno da on dodje. Mislim da bi King trebao doci, tako mi je bar zadnji put na instagramu napisao kad je bio aktuelan. Radi vize i papirologije se odustalo na ljeto, ali na zimu ce biti mnogo vise vremena da se zavrsi sve
Ja na ransfermarktu gledao i pise do kraja decembra mu ugovor al eto mozda ti imas dr informacije
Comet

slika
Aha, a nista onda vjerovatno od tog, nismo mi Sarajevo da mozemo i odstetu placat hehe.
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Truhlo je napisao/la: 19 lis 2025, 21:05 Čelik - Tuzla
Radnik - Čelik
Igman - Čelik
Čelik - GOŠK

TOŠK:
GOŠK - TOŠK
TOŠK - Travnik
Tomislav - TOŠK
TOŠK - Gorki

Travnik:
Travnik - Vitez
TOŠK - Travnik
Travnik - Tuzla
Radnik - Travnik

Travnik ovaj sumnjiv jbt :lol: Mogli bi u nekoj kombinaciji mi, tošk i travnik završiti polusezonu sa 27 bodova :mrgreen:
I ja planiram 10 bodova.

Tesko da Travnik moze uzeti 10 bodova, vrlo tesko.

A Tosku je bas jeben raspored. :D

Nama ce najteza utakmica biti protiv Radnika.
Truhlo
12. igrač

Post Postao/la Truhlo »

prisonbreak je napisao/la: 19 lis 2025, 21:08
Radnik - Čelik
Igman - Čelik
Čelik - GOŠK

TOŠK:
GOŠK - TOŠK
TOŠK - Travnik
Tomislav - TOŠK
TOŠK - Gorki

Travnik:
Travnik - Vitez
TOŠK - Travnik
Travnik - Tuzla
Radnik - Travnik

Travnik ovaj sumnjiv jbt :lol: Mogli bi u nekoj kombinaciji mi, tošk i travnik završiti polusezonu sa 27 bodova :mrgreen:
I ja planiram 10 bodova.

Tesko da Travnik moze uzeti 10 bodova, vrlo tesko.

A Tosku je bas jeben raspored. :D

Nama ce najteza utakmica biti protiv Radnika.
Radnik i računam X :lol:

Ne leže nam nikako jbt, ex pitari i štrumfovi, maksuz se nalože protiv nas. I jbt Sarajkić, govno sarajevsko, sjetio sam se tebe danas, jbt on ako je ono najbolji sudija u ligi :lol: :lol:
prisonbreak

Nabijem ga na kitu i ja sam se sjetio samog sebe :lol: nazalost jest najbolji sudija, al ocigledno je ima tendenciju da pomogne, o pomocniku da ne pricamo.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Danas smo prekucali navijanjem i brojnoscu i taj segment je za 10.Sto se tice ekipe i i takmice jest malo Regoje pogubio konce ali sreca nije nas to kaznilo a danas je dosta igraca imalo los dan i podbacilo sto je previse i za jacu ekipu a ne nasu hahha.
Uglavnom nama je losa ta lijeva strana i tu treba trazit pojacanje neki ubitacno krilo, Marin zaista vise nemoze i tu nam skripi od pocetka sezone i veoma slabo koristimo tu lijevu stranu skroz naskroz i neka ga za zamjene na beka ili krilo a druga pozicija odnosno igrac koji je konstantno los je Hodzic i taj zadnji vezni, to se mora podhitno pojacat na polusezoni ako zelimo ganjat prvo mjesto.Ovo ostalo moze se i istrpit ali te dvije pozicije katastrofa
prisonbreak

I ima jedna stvar koje se niko nije dotakao, danas je puno vise ljudi bilo u našem sektoru nego sto bi trebalo biti. Covjek na covjeku, pa mogu dat 1400 karti kad ce biti covjek na covjkeu, oni bi prodavali karte sve dok bi nas bilo, a unutra se gurajte..
Zamorano
12. igrač

Post Postao/la Zamorano »

crnocrvenaarmija je napisao/la: 19 lis 2025, 20:34
Almir2018 je napisao/la: 19 lis 2025, 20:28
Luis Nazario da Lima je napisao/la: 19 lis 2025, 20:04 Ono kad pocnes srat po svom treneru, sve znalci neki.
Regoje je odlican trener, disciplinovan, napravio je u ekipi sto ne bi mogao niko u prvoj ligi, toliko visokih ega u ekipi a svi sute i rade, i cekaju sansu.
Najbolja odbrana osvaja sve, a mi smo najbolji do sada.
Covjek ne sjedi, vodi utakmicu i prozivljava sve s ekipom.
To je trener, i sve cestitke Regoju.
Tako da ne dizite negativu kada imamo toliko pozitivne price oko kluba.
Niko ovdje ne mrzi regoja ja prvi drag mi je otkako je bio kao igrač kod nas
Samo zamjerka za kašnjenje sa izmjenama ostalo ja lično sam prezadovoljan sa ostalim kod njega
Ja mu zamjeram sto uvijek ide na nulu i odbranu. I ako vodimo jedan nula kuci čuva se rezultat umjesto da ide da još da golova. Sve izgleda na silu nekako. Masic sam trci napada slomi se a iza njeg postavio trojicu zadnja vezna koja su 20metara iza njeg. Umjesto da smo ekipa koja dominira mi se nešto čuvamo branimo kako na strani tako i kuci. Brate dragi de da osjetim da dominiramo u napadu i da se ne branimo samo
Sta ti mislis svaku tekmu dominirat? U gostima? Pa ti si gost druze,sta ti ocekujes domacina koji je prvi u ligi u sesnaesterac njihov ugurat jel? Pa nismo mi PSŽ. Malo si bolji od ostalih ekipa po kvaliteti ili nisi ni bolji nista al nadomjestis to borbom,odbranom,pametnom igrom. Bod odlican i idemo dalje,pi tricu protiv Tuzle!
Almir2018

Post Postao/la Almir2018 »

prisonbreak je napisao/la: 19 lis 2025, 21:36 I ima jedna stvar koje se niko nije dotakao, danas je puno vise ljudi bilo u našem sektoru nego sto bi trebalo biti. Covjek na covjeku, pa mogu dat 1400 karti kad ce biti covjek na covjkeu, oni bi prodavali karte sve dok bi nas bilo, a unutra se gurajte..
Pa hoce ljudi da zarade love na nama kad ce vise imati ovakvu posjetu gostiju
Jedan mjesec plate riješe od naših karti 🤣🤣
Avenija
Global moderator

Post Postao/la Avenija »

:pray: :pray: :pray: :pray: :pray:

Gdje je forumas @asimdemineri, miriše li ovo na zlatna vremena :mrgreen:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Avenija je napisao/la: 19 lis 2025, 21:48

:pray: :pray: :pray: :pray: :pray:

Gdje je forumas @asimdemineri, miriše li ovo na zlatna vremena :mrgreen:
Idi ovo stavi na onaj forum ma ovo da se najezis 😁😁
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

Radnik - Čelik
Igman - Čelik
Čelik - GOŠK

TOŠK:
GOŠK - TOŠK
TOŠK - Travnik
Tomislav - TOŠK
TOŠK - Gorki

Travnik:
Travnik - Vitez
TOŠK - Travnik
Travnik - Tuzla
Radnik - Travnik

Po meni sve ispod 10 bodova je neuspjeh.
I GOŠK i Igman i Tuzla su u dnu tabele plus protiv Tuzle i Goska na Bilinom polju.
Jedino me ovi Hadžići brinu naloze se kao da igraju finale Lige prvaka al da smo jaci od njih to je definitivno.
Jaled7

Post Postao/la Jaled7 »

prisonbreak je napisao/la: 19 lis 2025, 21:36 I ima jedna stvar koje se niko nije dotakao, danas je puno vise ljudi bilo u našem sektoru nego sto bi trebalo biti. Covjek na covjeku, pa mogu dat 1400 karti kad ce biti covjek na covjkeu, oni bi prodavali karte sve dok bi nas bilo, a unutra se gurajte..
Napunili bi naš jug koliko su nas nabili u malo prostora
phillies
12. igrač

Post Postao/la phillies »

Tacno, bili smo ko u bajramskim safovima :D :D :D Ni u Zepcu nismo ovako bili "gusto naseljeni".
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
JonSnow
12. igrač

Post Postao/la JonSnow »

prisonbreak je napisao/la: 19 lis 2025, 21:23 Nabijem ga na kitu i ja sam se sjetio samog sebe :lol: nazalost jest najbolji sudija, al ocigledno je ima tendenciju da pomogne, o pomocniku da ne pricamo.
Ugasit ligu ako je on najbolji sudija, jer ja netalentovanijeg i jadnijeg sudiju odavno nisam vidio.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
RealMadrid

Post Postao/la RealMadrid »

Horic propusta Tuzlu, a 2 zuta imaju Marin, Sivac i Masetic (dobio zuti poslije utakmice).
Odgovori