NK Čelik
Re: NK Čelik
Ja mu Alija ne zamjerim sto je uveo. Zna Ali pogoditi i nadao sam se njegovom pogodtku. Ja zelim u ovakim utakmicama da igraju igraci koji mogu dati go . Kasni sa izmjenama i sredinu nikako da poslozi mada nas je izlazak Rikija i nedostatak Varde kostao igre na sredini terena Znaci ubaci Horu i Isaka naprjed hebe mi se samo je uguraj. Znao sam da ce Durmo dobro braniti. Njega ne treba uvoditi protiv ekipa koje nas poznaju i na Bilinom .
Treba jos tri cetri igraca od sredine,krila i napada . Hocemo golove .
Treba jos tri cetri igraca od sredine,krila i napada . Hocemo golove .
Niko ovdje ne mrzi regoja ja prvi drag mi je otkako je bio kao igrač kod nasLuis Nazario da Lima je napisao/la: ↑19 lis 2025, 20:04 Ono kad pocnes srat po svom treneru, sve znalci neki.
Regoje je odlican trener, disciplinovan, napravio je u ekipi sto ne bi mogao niko u prvoj ligi, toliko visokih ega u ekipi a svi sute i rade, i cekaju sansu.
Najbolja odbrana osvaja sve, a mi smo najbolji do sada.
Covjek ne sjedi, vodi utakmicu i prozivljava sve s ekipom.
To je trener, i sve cestitke Regoju.
Tako da ne dizite negativu kada imamo toliko pozitivne price oko kluba.
Samo zamjerka za kašnjenje sa izmjenama ostalo ja lično sam prezadovoljan sa ostalim kod njega
-
strucnjak9
Hegic ima ugovor do 30.6.2026 tako da nije realno da on dodje. Mislim da bi King trebao doci, tako mi je bar zadnji put na instagramu napisao kad je bio aktuelan. Radi vize i papirologije se odustalo na ljeto, ali na zimu ce biti mnogo vise vremena da se zavrsi sve
Da li i strani igraci ulaze u u21 pravilo?
-
crnocrvenaarmija
Ja mu zamjeram sto uvijek ide na nulu i odbranu. I ako vodimo jedan nula kuci čuva se rezultat umjesto da ide da još da golova. Sve izgleda na silu nekako. Masic sam trci napada slomi se a iza njeg postavio trojicu zadnja vezna koja su 20metara iza njeg. Umjesto da smo ekipa koja dominira mi se nešto čuvamo branimo kako na strani tako i kuci. Brate dragi de da osjetim da dominiramo u napadu i da se ne branimo samoAlmir2018 je napisao/la: ↑19 lis 2025, 20:28Niko ovdje ne mrzi regoja ja prvi drag mi je otkako je bio kao igrač kod nasLuis Nazario da Lima je napisao/la: ↑19 lis 2025, 20:04 Ono kad pocnes srat po svom treneru, sve znalci neki.
Regoje je odlican trener, disciplinovan, napravio je u ekipi sto ne bi mogao niko u prvoj ligi, toliko visokih ega u ekipi a svi sute i rade, i cekaju sansu.
Najbolja odbrana osvaja sve, a mi smo najbolji do sada.
Covjek ne sjedi, vodi utakmicu i prozivljava sve s ekipom.
To je trener, i sve cestitke Regoju.
Tako da ne dizite negativu kada imamo toliko pozitivne price oko kluba.
Samo zamjerka za kašnjenje sa izmjenama ostalo ja lično sam prezadovoljan sa ostalim kod njega
Ja na ransfermarktu gledao i pise do kraja decembra mu ugovor al eto mozda ti imas dr informacijestrucnjak9 je napisao/la: ↑19 lis 2025, 20:31Hegic ima ugovor do 30.6.2026 tako da nije realno da on dodje. Mislim da bi King trebao doci, tako mi je bar zadnji put na instagramu napisao kad je bio aktuelan. Radi vize i papirologije se odustalo na ljeto, ali na zimu ce biti mnogo vise vremena da se zavrsi sve
Da i ja napisem nesto.
Prije svega cestitke trojici momaka koji su zajedno samnom u anketi glasali da Durmo brani

Decko ce s pravom ponijeti epitet igraca kola. Uz njega Horic mi se borio kao lav, beskompromisan u svakom duelu, cak sam pomislio da namjerno ide na zuti karton. Povreda Telalovica nas je svakako izbacila iz kolosjeka i vjerovatno nismo mohli igrati igru koju smo zamislili. Kalesic jak na lopti haos, jesu ga i udarali. Zao mi je sto Jamakovic ne pogodi ono u prvom, cini mi se da je bila izgledna prilika. Inave nisam pila tekme vidio od zastava, dima i navijanja. Robijasi
Samo mozda malo vise pirotehnike nego sto je trebalo, ali ima se moze se
Sto se tice penala, nisam vidio ali da li je Nedim nakon igranja rukom udario njihovog igraca? Da nije zbog toga svirao penal? Uglavnom pristrasno je danas sudjenje bilo. Ali i bez toga TOSK kvalitetna ekipa i slazem se sa vama da treba dovesti devetku i sedmicu, ili bar nekog od njih.
Sad idu lakse tekme, a konkurenti ce se mlatiti medjusobno. Smjesi se jesenja titula, samo jako do kraja.
Prije svega cestitke trojici momaka koji su zajedno samnom u anketi glasali da Durmo brani
Decko ce s pravom ponijeti epitet igraca kola. Uz njega Horic mi se borio kao lav, beskompromisan u svakom duelu, cak sam pomislio da namjerno ide na zuti karton. Povreda Telalovica nas je svakako izbacila iz kolosjeka i vjerovatno nismo mohli igrati igru koju smo zamislili. Kalesic jak na lopti haos, jesu ga i udarali. Zao mi je sto Jamakovic ne pogodi ono u prvom, cini mi se da je bila izgledna prilika. Inave nisam pila tekme vidio od zastava, dima i navijanja. Robijasi
Samo mozda malo vise pirotehnike nego sto je trebalo, ali ima se moze se
Sto se tice penala, nisam vidio ali da li je Nedim nakon igranja rukom udario njihovog igraca? Da nije zbog toga svirao penal? Uglavnom pristrasno je danas sudjenje bilo. Ali i bez toga TOSK kvalitetna ekipa i slazem se sa vama da treba dovesti devetku i sedmicu, ili bar nekog od njih.
Sad idu lakse tekme, a konkurenti ce se mlatiti medjusobno. Smjesi se jesenja titula, samo jako do kraja.
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
-
Luis Nazario da Lima
A kako mi znamo da su kasne izmjene...je li znamo sta se desava na terenu, mozda neko nije spreman na klupi a bilo je i takvih situacija, mozda vidi nesto sto mi ne vidimo i sl.
Licno sam cuo sa zapada kako Masicev otac trazi da Masic trazi zamjenu od Bojana, a Maske ne zeli...to vidi i Regoje, i nakon toga Maske asistira, valjda zna covjek sta radi.
Treba reci konstruktivnu kritiku, ali nazivati ga neznalicom i slicno je uvreda za covjeka koji nema poraza 18 utakmica.
Budimo na zemlji i ne letimo, nemamo mi idealnu ekipu ali imamo dobru, i balansiranu
Delic je s razlogom na klupi, kad god je igrao u prvoj nista nije napravio, a kada udje napravi razliku.
Danas bod ko kuca, oni bolji na onoj oranici i to je to.
Licno sam cuo sa zapada kako Masicev otac trazi da Masic trazi zamjenu od Bojana, a Maske ne zeli...to vidi i Regoje, i nakon toga Maske asistira, valjda zna covjek sta radi.
Treba reci konstruktivnu kritiku, ali nazivati ga neznalicom i slicno je uvreda za covjeka koji nema poraza 18 utakmica.
Budimo na zemlji i ne letimo, nemamo mi idealnu ekipu ali imamo dobru, i balansiranu
Delic je s razlogom na klupi, kad god je igrao u prvoj nista nije napravio, a kada udje napravi razliku.
Danas bod ko kuca, oni bolji na onoj oranici i to je to.
-
KakhaKaladze
Ja cu samo reci da smo odradili gostovanja u Bihacu i Tesnju na dva najlosija terena u ovoj ligi, gostovanje Slobodi koja je realno bila i vjrv je i sada najozbiljniji konkurent za PL i u Travniku gdje je domacin posebno nabrijan. Ni na jednom od tih gostovanja nismo porazeni. 4 daleko najteza gostovanja koja imamo ove sezone bez poraza i opet ima kritika. Dajte ljudi malo se dozovite. Nismo imali ovakav niz bez poraza od kantona koji da se ne lazemo je nista spram ovog niza. Danas meni prilicno ocekivano, TOSK kknkretniji jer jbg bolje se snalaze na ovakvom terenu i tjt. Moze se pisati dosta zamjerki ali na kraju dana vracamo se kuci neporazeni. Predstoje nam objektivno gledano lakse utakmice na kojima cemo nadam se pokazati svoje ambicije i naplatiti sve ove tesko zaradjene bodove s teskih gostovanja. Dosta se kritikuje lijeva strana gdje je po meni Jamakoviv za najvece kritike, uzimajuci u obzir da Nedim nije igrao mjesec dana a da je i Marin frisko iz blaze povrede. Nijedan ni drugi nksu na 100% nego grizu koliko su trenutno u mlgucnosti. Zato malo odvadite i uzmite i to u obzir.
-
strucnjak9
CometBrotherze je napisao/la: ↑19 lis 2025, 20:39Ja na ransfermarktu gledao i pise do kraja decembra mu ugovor al eto mozda ti imas dr informacijestrucnjak9 je napisao/la: ↑19 lis 2025, 20:31Hegic ima ugovor do 30.6.2026 tako da nije realno da on dodje. Mislim da bi King trebao doci, tako mi je bar zadnji put na instagramu napisao kad je bio aktuelan. Radi vize i papirologije se odustalo na ljeto, ali na zimu ce biti mnogo vise vremena da se zavrsi sve

Idu nam na papiru lakše utakmice, ali ni sekunde ne treba ništa planirati i ići mentalitetom lako ćemo protiv ovih ekipa iz donjeg dijela tabele. Sjetite se samo Lukavca prošle sezone pa i Banovića ove.KakhaKaladze je napisao/la: ↑19 lis 2025, 20:44 Ja cu samo reci da smo odradili gostovanja u Bihacu i Tesnju na dva najlosija terena u ovoj ligi, gostovanje Slobodi koja je realno bila i vjrv je i sada najozbiljniji konkurent za PL i u Travniku gdje je domacin posebno nabrijan. Ni na jednom od tih gostovanja nismo porazeni. 4 daleko najteza gostovanja koja imamo ove sezone bez poraza i opet ima kritika. Dajte ljudi malo se dozovite. Nismo imali ovakav niz bez poraza od kantona koji da se ne lazemo je nista spram ovog niza. Danas meni prilicno ocekivano, TOSK kknkretniji jer jbg bolje se snalaze na ovakvom terenu i tjt. Moze se pisati dosta zamjerki ali na kraju dana vracamo se kuci neporazeni. Predstoje nam objektivno gledano lakse utakmice na kojima cemo nadam se pokazati svoje ambicije i naplatiti sve ove tesko zaradjene bodove s teskih gostovanja. Dosta se kritikuje lijeva strana gdje je po meni Jamakoviv za najvece kritike, uzimajuci u obzir da Nedim nije igrao mjesec dana a da je i Marin frisko iz blaze povrede. Nijedan ni drugi nksu na 100% nego grizu koliko su trenutno u mlgucnosti. Zato malo odvadite i uzmite i to u obzir.
Očekujem da se nastavi rast publike na Bilinom, pa makar to bila jedna ulaznica više, idemo po to drugo mjesto u državi po posjeti na stadionu već protiv Tuzle
Svi ozbiljno shvatiti Tuzlu, od robije, rutonja sa zapada, do struke i igrača. Od prve minute u kost po pobjedu, onako pritisak ko protiv Stupčanice. Tuzla je tu da nam syebe planove i otkine bod, moramo biti na 100% da ovo dobijemo.
Čelik - Tuzla
Radnik - Čelik
Igman - Čelik
Čelik - GOŠK
TOŠK:
GOŠK - TOŠK
TOŠK - Travnik
Tomislav - TOŠK
TOŠK - Gorki
Travnik:
Travnik - Vitez
TOŠK - Travnik
Travnik - Tuzla
Radnik - Travnik
Travnik ovaj sumnjiv jbt
Mogli bi u nekoj kombinaciji mi, tošk i travnik završiti polusezonu sa 27 bodova 
Radnik - Čelik
Igman - Čelik
Čelik - GOŠK
TOŠK:
GOŠK - TOŠK
TOŠK - Travnik
Tomislav - TOŠK
TOŠK - Gorki
Travnik:
Travnik - Vitez
TOŠK - Travnik
Travnik - Tuzla