Mi kakvi smo pehovi zapasti ce nas neko tipa Igman, radnik..
Kup BiH 2024/2025
Re: Kup BiH 2024/2025
Znači i Troglav ide dalje
Nikad više niželigaša, volio bih da izvučemo nekog od njih i idemo dalje, može se i prezimiti do 1/4 finala ako nas žrijeb pomazi

Nikad više niželigaša, volio bih da izvučemo nekog od njih i idemo dalje, može se i prezimiti do 1/4 finala ako nas žrijeb pomazi

Sad nesto kontam, fino smo mi to smislili, ali postoji mogucnost da u 1/8 finala ne budemo domacini, jer tad ide totalni zrijeb. I zamisli zapadne te Sarajevo na Kosevu
Ma ne moze covjek pametan biti, sta je bolje

Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Žepče 1/16 finala, 1/8 Laktaši kući

sto bi rekli dat ce nam k... da izbijemo ociCap13 je napisao/la: ↑27 ruj 2024, 09:22A da u tom svemu osiguramo prvo mjesto na tabeli na zimu pa da ona prevara dadne koju marku
dat će nam milion, ali milion dinara
I tu je varalica sebi ostavila prostora, nije jasno rekao milion KM, nego samo milion

I tu je varalica sebi ostavila prostora, nije jasno rekao milion KM, nego samo milion