Mi kakvi smo pehovi zapasti ce nas neko tipa Igman, radnik..
Kup BiH 2024/2025
Re: Kup BiH 2024/2025
Znači i Troglav ide dalje
Nikad više niželigaša, volio bih da izvučemo nekog od njih i idemo dalje, može se i prezimiti do 1/4 finala ako nas žrijeb pomazi
Nikad više niželigaša, volio bih da izvučemo nekog od njih i idemo dalje, može se i prezimiti do 1/4 finala ako nas žrijeb pomazi
Sad nesto kontam, fino smo mi to smislili, ali postoji mogucnost da u 1/8 finala ne budemo domacini, jer tad ide totalni zrijeb. I zamisli zapadne te Sarajevo na Kosevu
Ma ne moze covjek pametan biti, sta je bolje

Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Žepče 1/16 finala, 1/8 Laktaši kući
sto bi rekli dat ce nam k... da izbijemo ociCap13 je napisao/la: ↑27 ruj 2024, 09:22A da u tom svemu osiguramo prvo mjesto na tabeli na zimu pa da ona prevara dadne koju marku
dat će nam milion, ali milion dinara
I tu je varalica sebi ostavila prostora, nije jasno rekao milion KM, nego samo milion
I tu je varalica sebi ostavila prostora, nije jasno rekao milion KM, nego samo milion
Ne znam jel ko gledo kup zeljo sloga. Ovaj zadnji penal od zelje je lopta usla u go 100%
Dize se prasina
Zakinut je Zeljo dva puta u penal zavrsnici. Prvi put kad je Erić pomjerio obe noge sa linije prije suta (i odbranio penal) , a drugi ovaj po meni cist gol zadnjeg penala. Ne znam kakva su VAR pravila u ovim slucajevima, i da li je sve prepusteno sudijama na terenu.
Samo Čelik zenički !!!
I ovi cetalji su mi mrski haman vise nego zeljo, al doslo je i zelji na naplatu ono mesetarenje dok je osim bio ziv, kad im se navlacilo sve i svasta. Tako da nije mi ih zao ni sekunde. Kolko se radujem nasem ulasku ako Bog da u PLBiH, isto toliko bi volio da ne udjemo kad vidis sta se desava u ovoj ligi. Pa ima da obolimo svi kolektivno za polusezonu. Pa ova nasa cvajta je engleska liga za ovu PLBiH sto se tice sudjenjaphillies je napisao/la: ↑10 ožu 2026, 21:20Zakinut je Zeljo dva puta u penal zavrsnici. Prvi put kad je Erić pomjerio obe noge sa linije prije suta (i odbranio penal) , a drugi ovaj po meni cist gol zadnjeg penala. Ne znam kakva su VAR pravila u ovim slucajevima, i da li je sve prepusteno sudijama na terenu.
Dize se prasina
Bilo je svakakvih ekipa kroz historiju PL, al ova Sloga je najpoganiji klub ikad. Liga će prodisati kad se oni ugase, nadam se već ove sezone.
Jest matere mi, steta samo ako oni ispadnu a mi udjemo. Mislim da bi nas 2 milje otislo u doboj.
Dize se prasina
Možeš samo sanjati. Ne bi imali ni priliku otići jer bi ti zabranili svako gostovanje.
Ako uđemo, ja bih volio na početku gostovanje na koševu da nas ode 1500 do 2000.
Ne znam, al ja sam se one sugavice nekako najvise pozelio. Ori zdenka. Sve pijano drogirano za Celika navijamoTruhlo je napisao/la: ↑10 ožu 2026, 21:45Možeš samo sanjati. Ne bi imali ni priliku otići jer bi ti zabranili svako gostovanje.
Ako uđemo, ja bih volio na početku gostovanje na koševu da nas ode 1500 do 2000.
Dize se prasina