Ma jarane, ne mozes ti bagru u suru utjeratiKakhaKaladze je napisao/la: ↑26 kol 2025, 16:26 Moze li mi neko pojasniti ulogu ove kao organizacije foruma po temama ako ce se pisati sve na ovu temu? Sta ce tema Omladinski pogon ako ce se pisat o tome ovdje ili Tomislav/Travnik teme ako ce se pisat ovdje. Mislim nije upuceno nikome nego pitam da se dogovorimo jel pisemo sve ovdje il cemo razvrstavat po temama da se zna. Ja sam licno za to da se pise sve na ovu temu ali eto neko je pisao gore da se razvrsta pa da vidim sta je sad dogovor.
Ja sam govorio konkretno za utakmice da se za svako kolo posebna tema pravi, pa da se na njoj komentarise sve vezano za tu tekmu, organizuje glasanje i tako to. Isto tako na temi Omladinski pogon da se pise o utakmicama omladinaca. A ovo npr danas sto je vijest bila da je momak dobio poziv za repku, komotno se moze i ovdje napisati
Da ne ispadne da ja sad izigravam neku moderaciju ili tako nesto, nego cisto radi preglednosti foruma, da se zna gdje je sta.
Isto tako sada kada dodje akcija 12. igrac bezze bi bilo ovdje pisati sve oko te akcije, nego ce biti posebna tema (koja ce nadam se biti posjecena kao i ova ovdje