NK Čelik

FRLegioen

Re: NK Čelik

Post Postao/la FRLegioen »

Avenija je napisao/la: 26 kol 2025, 17:43
Kada @avenija vuče stare navijačke i poslovne veze :D
Svako od nas moze mnogo toga učiniti na boljem imidzu i promociji Čelika a pravi ljudi iskrenu pricu uvijek prepoznaju.
Lijepa je stvar kad te najpoznatiji sportski digitalni kreator na tiktoku sa Balkana promoviše. :like:

slika

Subota 19:00 :srce:
Ima nas starijih I bez tik toka i bez Instagrama...Ko promociju iradi
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Svaki pojedinac moze na svoj način doprinijeti pozitivnoj i lijepoj priči oko Čelika. Neka se priča o Čeliku i neka se promoviše od društva ispred zgrade, prodavnice, pijace, preko kafića, poslova gdje radimo, familije, rodjaka do svih društvenih mreža. Na svim mogućim mjestima. Ovo je Čelikova godina.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
phillies

Post Postao/la phillies »

FRLegioen je napisao/la: 26 kol 2025, 17:51 Ima nas starijih I bez tik toka i bez Instagrama...Ko promociju iradi
Dimnim signalima ako treba, samo nek se komunicira o Čeliku :) Svako moze u svom okruzenju (posao, drustvo, familija, komsije) siriti pricu...jedino ako je neko totalno asocijalan tip, onda moze makar sam sa sobom da se nagovori da dodje na tekmu :)
Zakotrljalo se i sada ne smije da stane!!!! NAPRIJED ČELIK!!!!

PS. Svani suboto!!!
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
FRLegioen

phillies je napisao/la: 26 kol 2025, 18:17
FRLegioen je napisao/la: 26 kol 2025, 17:51 Ima nas starijih I bez tik toka i bez Instagrama...Ko promociju iradi
Dimnim signalima ako treba, samo nek se komunicira o Čeliku :) Svako moze u svom okruzenju (posao, drustvo, familija, komsije) siriti pricu...jedino ako je neko totalno asocijalan tip, onda moze makar sam sa sobom da se nagovori da dodje na tekmu :)

PS. Svani suboto!!!
Pametujes bez veze...Meni promociju niko ne teeba praviti,na 90 % gostovanja odem,a domace ne spominjem.Konkretno sam pitao za ovaj tik tok kk je ovo uradio?
RealMadrid

Post Postao/la RealMadrid »

Može li se kako srediti da juniori protiv Zvijezde 09 igraju na Bilinom u subotu prije utakmice seniora u 19h?
FRLegioen

RealMadrid je napisao/la: 26 kol 2025, 18:49 Može li se kako srediti da juniori protiv Zvijezde 09 igraju na Bilinom u subotu prije utakmice seniora u 19h?
Juniori u nedelju igraju
phillies

FRLegioen je napisao/la: 26 kol 2025, 18:34

PS. Svani suboto!!!
Pametujes bez veze...Meni promociju niko ne teeba praviti,na 90 % gostovanja odem,a domace ne spominjem.Konkretno sam pitao za ovaj tik tok kk je ovo uradio?
Izvini druze, nisam skontao sta pitas :like: momak iz Srbije, koji je vec nekoliko puta radio ove klipove afirmisuci Čelik putem svog kanala.

A znam da tebi ni bilo kome ovdje ne treba promocija ni poziv na tekmu, ali mi mozemo one koji se jos premisljaju "slomiti" da dodju u subotu na tekmu.

Sorry jos jednom...
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
FRLegioen

phillies je napisao/la: 26 kol 2025, 18:57

PS. Svani suboto!!!
Izvini druze, nisam skontao sta pitas :like: momak iz Srbije, koji je vec nekoliko puta radio ove klipove afirmisuci Čelik putem svog kanala.

A znam da tebi ni bilo kome ovdje ne treba promocija ni poziv na tekmu, ali mi mozemo one koji se jos premisljaju "slomiti" da dodju u subotu na tekmu.

Sorry jos jednom...
Ok druze,izvini I ti ako sam bio pogrub.Opet kazem osim fb nemam drugih drustvenih mreza,a ne mogu otvoritj jer nisam registrovan.Pozz
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

KakhaKaladze je napisao/la: 26 kol 2025, 16:26 Moze li mi neko pojasniti ulogu ove kao organizacije foruma po temama ako ce se pisati sve na ovu temu? Sta ce tema Omladinski pogon ako ce se pisat o tome ovdje ili Tomislav/Travnik teme ako ce se pisat ovdje. Mislim nije upuceno nikome nego pitam da se dogovorimo jel pisemo sve ovdje il cemo razvrstavat po temama da se zna. Ja sam licno za to da se pise sve na ovu temu ali eto neko je pisao gore da se razvrsta pa da vidim sta je sad dogovor.
Ma ja ovde sve pisem i o utakmicama i klubu i o juniorima i o svemu 😂😂😂eno tema o Tomislavu nisam ni cito
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Dobar je ovaj video na tik toku i odlicna promocija jer velika vecina koristi ovu drustvenu mrezu i kad dodas momka prati 69 k ljudi sto nije malo i i ovaj video ce doci do mnogih zenicana
Vidim od BiH klubova voli Zeljeznicar i Celik.a vecinom.promovise srbijanske klubove ,sve u svemu predobar marketing od koga se i nenadas jer momak nema veze ni sa drzavom BiH ni Zenicom.ni sa Celikom ali eto prati se i cijeni nas rad sto mozda mi nismo ni svjesni.
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

RealMadrid je napisao/la: 26 kol 2025, 18:49 Može li se kako srediti da juniori protiv Zvijezde 09 igraju na Bilinom u subotu prije utakmice seniora u 19h?
Ne moze niti ce kad moci!!! Praktikuje se da izmedju 2 utakmice na istom terenu mora proci 48 sati osim ponekih iznimnih situacija da u 24 sata se odigra sledeca utakmica. A da igraju juniori pa poslije seniori to je vec nemoguca misija :D Jer ozbiljno je odrzavanje ovakvih terena da bi se previse igralo po njima ;)
phillies

FRLegioen je napisao/la: 26 kol 2025, 19:01
phillies je napisao/la: 26 kol 2025, 18:57

Sorry jos jednom...
Ok druze,izvini I ti ako sam bio pogrub.Opet kazem osim fb nemam drugih drustvenih mreza,a ne mogu otvoritj jer nisam registrovan.Pozz
Sve pet..pozz
Samo Čelik zenički !!!

LoSin

Post Postao/la LoSin »

Evo idu i neki pozivi za u19 selekciju BiH to je 2007 godište valjda će Telalović bit jedan od njih i ako je mladji 2008 godište ali oni svi igraju (većina) za juniore PLBIH dok on za seniore PLFBIH bolji kvalitet i sve ali možda ne bude koju utakmicu tu za seniore bio bi mu dobar profil igrača kad bi dobio poziv za repku!
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Kako je potvrđeno iz Saveza, ljetni registracioni period za profesionalne fudbalere trajat će od 14. juna do 5. septembra 2025. godine. S druge strane, za amatere na svim nivoima takmičenja prelazni rok će trajati od 23. juna do 19. septembra 2025. godine.
Još 8 dana nade za Emanuela Kinga :srce:
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Truhlo je napisao/la: 27 kol 2025, 14:01
Kako je potvrđeno iz Saveza, ljetni registracioni period za profesionalne fudbalere trajat će od 14. juna do 5. septembra 2025. godine. S druge strane, za amatere na svim nivoima takmičenja prelazni rok će trajati od 23. juna do 19. septembra 2025. godine.
Još 8 dana nade za Emanuela Kinga :srce:
Zar nije kod nas ovaj amaterski do 19 09.
Odgovori