Koliko je imao sansi , prodora , driblinga , asistencija , golova cuj zna cim primi loptu hahhahah.Ja sam pisao momku za generalku opcenito da je Durmis bio najopasniji i uostalom dao je i go imao par dobri prilika i to mu nemoze niko oduzet ni ti ni ja a sad sta ce bit na iducim tekmama vidjecemo a da je Jamakovic ist bolji i nijeKontras'88 je napisao/la: ↑18 kol 2025, 07:14Marin nista nije pokazao, dok je Jamakovic bolji za klasu i od jednog i drugog, covjek kad primi loptu vidis odmah razliku.
Ne trebam ja jest hljeb od fudbala da vidim ko je amater, a ko ima ono nesto.
NK Čelik
Re: NK Čelik
Sastav prošle sezone na piroti:
Durmo, Jusić, Musa, Rašević, Bajramović, Vardo, Tabaković, Međuseljac, Martinović, Smajlović, Mašić. Još su igrali Džanković, Ahmetspahić, Prguda, Bašić
Potencijalni sastav ove sezone:
Ćulov, Sivac, Horić, Mašetić, Smajlović, Hodžić, Vardo, Delić, Popović, Šerex, Jamaković. Klupa, a možda i starteri: Kalesić, Mašić, Durmiš, Međuseljac
Durmo, Jusić, Musa, Rašević, Bajramović, Vardo, Tabaković, Međuseljac, Martinović, Smajlović, Mašić. Još su igrali Džanković, Ahmetspahić, Prguda, Bašić

Ćulov, Sivac, Horić, Mašetić, Smajlović, Hodžić, Vardo, Delić, Popović, Šerex, Jamaković. Klupa, a možda i starteri: Kalesić, Mašić, Durmiš, Međuseljac

Kad na ovu klupu dodamo još povrijeđene Burekovića i Jusića, jbt Telalovića sam zaboravio
plus Babić, Spahić, plus Nigerija
Hoćemo titulu

Hoćemo titulu

Kad zabije gorkom pa skoči na ogradu u zagrljaj 500 sociosa

Zašto imam osjećaj da će ove sezone Durmiš i Međuseljac poluditi i klupirati Marina i Delića?Cinvict35 je napisao/la: ↑18 kol 2025, 09:10Koliko je imao sansi , prodora , driblinga , asistencija , golova cuj zna cim primi loptu hahhahah.Ja sam pisao momku za generalku opcenito da je Durmis bio najopasniji i uostalom dao je i go imao par dobri prilika i to mu nemoze niko oduzet ni ti ni ja a sad sta ce bit na iducim tekmama vidjecemo a da je Jamakovic ist bolji i nijeKontras'88 je napisao/la: ↑18 kol 2025, 07:14Marin nista nije pokazao, dok je Jamakovic bolji za klasu i od jednog i drugog, covjek kad primi loptu vidis odmah razliku.
Ne trebam ja jest hljeb od fudbala da vidim ko je amater, a ko ima ono nesto.

-
Delica nece, jer ce ovaj igrati 8, a Ali vecinom igra 10. Jedino moze Kalesica klupirati koji igra 10
Telalovic ce klupirati Delica 

Delić igra 10, a Kalesić 8. Igrao je Delić 8 kad nije bilo Telalovića i Kalesića...prisonbreak je napisao/la: ↑18 kol 2025, 09:42 Delica nece, jer ce ovaj igrati 8, a Ali vecinom igra 10. Jedino moze Kalesica klupirati koji igra 10Telalovic ce klupirati Delica
![]()
Stvarno fantazija od ekipe, još ovaj omaleni uglješa iz pazara i idemo se potuči za titulu

Samo me strah ovog Cruza iz Travnika, ako se sjećate u Nemili kad smo igrali protiv Radnika iz Bijeljine, zabio nam golčinu samo takvu...
Da sam Bojan, Hodžića staviti desnog zadnjeg veznog, Vardu lijevo, kad sivac ode u napad, mora neko ostati dole da zatvori Cruza koji igra lijevo krilo. Hodžiću ako moraš dobiti crveni ko u Srebreniku barem ga polomi da ga nose u bolnicu

A truhlo nemoze sastavit prvi 11Truhlo je napisao/la: ↑18 kol 2025, 09:13 Sastav prošle sezone na piroti:
Durmo, Jusić, Musa, Rašević, Bajramović, Vardo, Tabaković, Međuseljac, Martinović, Smajlović, Mašić. Još su igrali Džanković, Ahmetspahić, Prguda, Bašić![]()
Ćulov, Sivac, Horić, Mašetić, Smajlović, Hodžić, Vardo, Delić, Popović, Šerex, Jamaković. Klupa, a možda i starteri: Kalesić, Mašić, Durmiš, Međuseljac![]()

Pripremite se za posljednji potpis ovog prelaznog roka.
Rock n' likČe baby
Rock n' likČe baby

Ne možeš stvarnoCinvict35 je napisao/la: ↑18 kol 2025, 09:59A truhlo nemoze sastavit prvi 11Truhlo je napisao/la: ↑18 kol 2025, 09:13 Sastav prošle sezone na piroti:
Durmo, Jusić, Musa, Rašević, Bajramović, Vardo, Tabaković, Međuseljac, Martinović, Smajlović, Mašić. Još su igrali Džanković, Ahmetspahić, Prguda, Bašić![]()
Ćulov, Sivac, Horić, Mašetić, Smajlović, Hodžić, Vardo, Delić, Popović, Šerex, Jamaković. Klupa, a možda i starteri: Kalesić, Mašić, Durmiš, Međuseljac![]()
ja nam slatki muka

Kakvih 11, meni i na 18 krizaCinvict35 je napisao/la: ↑18 kol 2025, 09:59A truhlo nemoze sastavit prvi 11Truhlo je napisao/la: ↑18 kol 2025, 09:13 Sastav prošle sezone na piroti:
ja nam slatki muka

Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
20 je u zapisnikuphillies je napisao/la: ↑18 kol 2025, 10:02Kakvih 11, meni i na 18 krizaCinvict35 je napisao/la: ↑18 kol 2025, 09:59A truhlo nemoze sastavit prvi 11Truhlo je napisao/la: ↑18 kol 2025, 09:13 Sastav prošle sezone na piroti:
ja nam slatki muka
![]()
![]()

Mislio sam da pratiš babuku u propozicijama takmičenja, al još se mora pure pojesti

Vidi se ogromna razlika u timu, pogotovo klupa je neuporedivo jaca. Dodaj tome jos Burekovica i Jusica od zime, imamo se cemu nadati. Mene samo strah onog naseg nafuravanja, pa izgorimo cim krenemo. Kako je poceo prelazni rok, odlicno je zavrsio.