NK Čelik

phillies

Re: NK Čelik

Post Postao/la phillies »

Kao sto prije napisah, dok traje trogodisnji ugovor - kako je, tako je. U septembru 2026 mozemo nesto pokusati, a mozda dotle sve predradnje uraditi da "tranzicija" prodje sto efikasnije.

Taman kad krenemo u PL okrsaje :)
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Truhlo je napisao/la: 15 kol 2025, 12:27
Redbull je napisao/la: 15 kol 2025, 11:33
Rz88 je napisao/la: 15 kol 2025, 10:50 Je li danas potpis?
Danas je
Joj troline što potpaljuje :lol:
Samo prati, rutonje se poslije 18:00 potpisuju.
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Jos kaze ova iz fš druga tura dresova krajem septembra :pray:
Nemoj ih ni tada ...
FliX

Post Postao/la FliX »

Na Macron-ovoj oficijelnoj stranici ima vidjet sa kojim klubovima "saradjuju". Odabere se fudbal od sportova, pa odaberem europu i ima kamaru klubova izmedju ostalih ima Zrinjski, Posusje, i kolko se sjecam Zeljo. Celika nisam vidio.
Redbull

Post Postao/la Redbull »

FliX je napisao/la: 15 kol 2025, 16:48 Na Macron-ovoj oficijelnoj stranici ima vidjet sa kojim klubovima "saradjuju". Odabere se fudbal od sportova, pa odaberem europu i ima kamaru klubova izmedju ostalih ima Zrinjski, Posusje, i kolko se sjecam Zeljo. Celika nisam vidio.
Ja sam to na pocetku pratio, neka satifakcija mi bila da se nadjemo na toj listi, ali nista. Vjerovatno sto nemamo ugovor sa njima, nego sa sa fundusom. Kao sto su pisali istrpiti jos godinu dana ugovora, pa vidjeti sta dalje i vratiti fan shop pod vodstvo kluba do tad cemo i mi stajati bolje. Ovo je stvarno katasteofa, a da ne govorim o cijenama u fan shopu, koje su bas nabijene na max.

Ja prosli put uzeo par suvenira, jer nista drugo normalno nije ni bilo, racun preko 40km na 2 zastavice, solju i ako se sjecam 2 upaljaca 😂
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

RubikovaKocka je napisao/la: 15 kol 2025, 16:05 Jos kaze ova iz fš druga tura dresova krajem septembra :pray:
Nemoj ih ni tada ...
:lol: :lol:

Neću ga ni uzet onda, bojkot fundusa :alkohol:
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Idu bolje vijesti u narednom periodu pa i kada je u pitanju fan shop samo budite strpljivi i pratite Eugena :D
phillies

Eugen je napisao/la: 15 kol 2025, 18:41 Idu bolje vijesti u narednom periodu pa i kada je u pitanju fan shop samo budite strpljivi i pratite Eugena :D
Znaci nista Redbull daje ti krila, samo Eugen :lol: :lol: :lol:

Al kad kazete budite strpljivi, ospem se sav...
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Redbull

Post Postao/la Redbull »

phillies je napisao/la: 15 kol 2025, 19:00
Eugen je napisao/la: 15 kol 2025, 18:41 Idu bolje vijesti u narednom periodu pa i kada je u pitanju fan shop samo budite strpljivi i pratite Eugena :D
Znaci nista Redbull daje ti krila, samo Eugen :lol: :lol: :lol:

Al kad kazete budite strpljivi, ospem se sav...
Ma fura vas frajer, ima vec mjesec dana. Sutra potpis ide sa napadacem zbog veceg dometa objave na drustvenim mrezama.
FRLegioen

Post Postao/la FRLegioen »

Sto se tice fan shopa svi se slazemo da moze i mora bolje!Posebno pred pocetak sezone kad je dijaspora u Ze,a fan shop opuhan,prazan.Ali opet kad cujem kako navijaci Zelje kukaju na svoj fan shop,mi smo I dobri.Oni osim dresova I 1 vrste duxa nemaju nista od Macrona.Na svojim stranicama pokazivali nase artikle I ne mogu da vjeruju na izboru kojj mi imamo.
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Ljudi i momci u upravi su sve napore al sve napore su usmjerili u jednom pravcu a to je da se deblokira racun!
Ne smije se nikad zaboraviti ta cinjenica da je racun deblokiran! Sve ostalo moralo je da ide u stranu kako fan shop,clanske,sezonske,marketing,izvjestaji s treninga,izjave igraca,sve se moralo pogurat malo u stranu da se racun odblokira! Na cupriji se izgubilo to stoji al na mostu si itekako dobio.Nema artikala dovoljno al ipak fan shop radi.Ne znam na sta se koji kurac zalite,ko hoce nesto da kupi kupit ce ko nece trazit ce jaje u dlaki :D Evo ja sam konkretno kupio u tom fan shopu u kojem nista nema tablicu za auto nk Celik i majicu prijatelju 4xl jer ga bas svukuda ima :D i halal bilo ode 60 km ;)
phillies

phillies je napisao/la: 28 tra 2025, 17:22 Meni licno bi ova godina bila uspjesna, kad se 31.12 podvuce refa, da bude :

-ODBLOKIRAN RACUN
-JOS JEDNA SEZONA U 1FL
-POCELA REALIZACIJA PROJEKTA "PLANDILO"
-KONACNO SMISLEN LJETNI PRELAZNI ROK (naravno, ako uslov br2 bude ostvaren)

Kako smo dosli u Federalku, bauljamo sa dovodjenjem igraca. Nit smo pogodili sa masovnim dovodjenjem igraca u vrijeme Duvnjaka, nit dovodjenjem par "provjerenih" u vrijeme Damjanovica, a Boga mi ovo zadnje iz vremena Zaimovica pokazalo se kao totalni fail. Razumijem ja da je u ovome finansijska situacija imala itekakav uticaj, ali bas da toliko fulamo sa igracima...neocekivano. Horic, Talha i Jusic su jedini koji su pokazali nesto. Dobro i Masic, al on je vec bivsi....Martinovic i Dzankovic su jos na probnom radu :D
Evo da citiram i repliciram na moj post s kraja aprila :D

1. ODBLOKIRAN RACUN
2. JOS JEDNA SEZONA U 1FL
3. POCELA REALIZACIJA PROJEKTA "PLANDILO"
4. KONACNO SMISLEN LJETNI PRELAZNI ROK

1. Konacno, nakon svih ovih godina docekasmo odblokiran racun i najavu svjetlije buducnosti u finansijskom smislu za klub.
2. Izborena je jos jedna sezona u Prvoj Ligi Federacije (iako smo krajem aprila plesali na tankom ledu), a sto je najbolje steknuti su uslovi da bude "jos SAMO jedna sezona u 1FL" :d
3. Plandilo, ceka se Savez i Grad u ovom momentu.
4. Iako se ne moze suditi prije odigranih utakmica, ali po kvaliteti igraca i imenima, ovo je daleko najbolji prelazni rok od naseg spustanja u kanton.

Dakle, 3 od 4 stavke su "strihirane" a jos nije ni septembar mjesec. Ostaje jos da padne odluka da ce se raditi Plandilo i da se onda bacimo na 2026. godinu i ciljeve u njoj.
Samo Čelik zenički !!!

Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Izgleda da bi mogla bit ipak ona opcija iz Novog Pazara, ako jest sto je meni i nerealno top je igrac.Znaju bolje vjerovatno Eugen i kompanija
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Cinvict35 je napisao/la: 16 kol 2025, 10:37 Izgleda da bi mogla bit ipak ona opcija iz Novog Pazara, ako jest sto je meni i nerealno top je igrac.Znaju bolje vjerovatno Eugen i kompanija
To je to, pocetkom sedmice ide potpis, samo dok se neke stvari jos posloze.
AeroMs33

Post Postao/la AeroMs33 »

Redbull je napisao/la: 16 kol 2025, 10:56
Cinvict35 je napisao/la: 16 kol 2025, 10:37 Izgleda da bi mogla bit ipak ona opcija iz Novog Pazara, ako jest sto je meni i nerealno top je igrac.Znaju bolje vjerovatno Eugen i kompanija
To je to, pocetkom sedmice ide potpis, samo dok se neke stvari jos posloze.
Nigerija ,20 god, Opara?
Odgovori