Taman kad krenemo u PL okrsaje

Ja sam to na pocetku pratio, neka satifakcija mi bila da se nadjemo na toj listi, ali nista. Vjerovatno sto nemamo ugovor sa njima, nego sa sa fundusom. Kao sto su pisali istrpiti jos godinu dana ugovora, pa vidjeti sta dalje i vratiti fan shop pod vodstvo kluba do tad cemo i mi stajati bolje. Ovo je stvarno katasteofa, a da ne govorim o cijenama u fan shopu, koje su bas nabijene na max.
RubikovaKocka je napisao/la: ↑15 kol 2025, 16:05 Jos kaze ova iz fš druga tura dresova krajem septembra![]()
Nemoj ih ni tada ...
Znaci nista Redbull daje ti krila, samo Eugen
Ma fura vas frajer, ima vec mjesec dana. Sutra potpis ide sa napadacem zbog veceg dometa objave na drustvenim mrezama.
Evo da citiram i repliciram na moj post s kraja aprilaphillies je napisao/la: ↑28 tra 2025, 17:22 Meni licno bi ova godina bila uspjesna, kad se 31.12 podvuce refa, da bude :
-ODBLOKIRAN RACUN
-JOS JEDNA SEZONA U 1FL
-POCELA REALIZACIJA PROJEKTA "PLANDILO"
-KONACNO SMISLEN LJETNI PRELAZNI ROK (naravno, ako uslov br2 bude ostvaren)
Kako smo dosli u Federalku, bauljamo sa dovodjenjem igraca. Nit smo pogodili sa masovnim dovodjenjem igraca u vrijeme Duvnjaka, nit dovodjenjem par "provjerenih" u vrijeme Damjanovica, a Boga mi ovo zadnje iz vremena Zaimovica pokazalo se kao totalni fail. Razumijem ja da je u ovome finansijska situacija imala itekakav uticaj, ali bas da toliko fulamo sa igracima...neocekivano. Horic, Talha i Jusic su jedini koji su pokazali nesto. Dobro i Masic, al on je vec bivsi....Martinovic i Dzankovic su jos na probnom radu![]()