FK Željezničar
- PlavaPorodica
Re: FK Željezničar
I kako ne izgubiti utakmicu???
Vini fuli sa 5 metara, Krpic sad pliva u prostor
Ma yebite se
Ma yebite se
- BukiBiščević
Tako što ćemo dati više golova nego protivnikPlavaPorodica je napisao/la: ↑22 ožu 2026, 15:26 I kako ne izgubiti utakmicu???
Ma yebite se
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
- PlavaPorodica
Nema od tog ništaBukiBiščević je napisao/la: ↑22 ožu 2026, 15:43Tako što ćemo dati više golova nego protivnikPlavaPorodica je napisao/la: ↑22 ožu 2026, 15:26 I kako ne izgubiti utakmicu???
Ma yebite se![]()
- BukiBiščević
Ma čim sam vidio da smo olako zabili gol, znao sam da ga do kraja primamo, ne bi mi bili mi da ne primimo glup gol. Ali ako ponovimo igru iz prvog, ne vidim razlog da ne uzmemo barem bod.PlavaPorodica je napisao/la: ↑22 ožu 2026, 15:45Nema od tog ništaBukiBiščević je napisao/la: ↑22 ožu 2026, 15:43Tako što ćemo dati više golova nego protivnikPlavaPorodica je napisao/la: ↑22 ožu 2026, 15:26 I kako ne izgubiti utakmicu???
Ma yebite se![]()
![]()
![]()
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Sabic nije nigdje bolje izgledao nego ovo poluvrijeme
- PlavaPorodica
Do sad čitavu sezonu nismo uspjeli spojiti jednako dva dobra poluvremena. Već obično bude sušta suprotnost.BukiBiščević je napisao/la: ↑22 ožu 2026, 15:51Ma čim sam vidio da smo olako zabili gol, znao sam da ga do kraja primamo, ne bi mi bili mi da ne primimo glup gol. Ali ako ponovimo igru iz prvog, ne vidim razlog da ne uzmemo barem bod.
Ali hajde, vidjet ćemo.
Inače što se tiče uskraćivanja VAR snimka, mislim da su varioci opet odradili posao na našu štetu.
Bojim se da je to zato što Široki uglavnom ide po lijevoj strani. Ta strana će puči ako bude više pritiska. Ne stoji najbolje u liniji.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Vidio sam nas dupli pas danas. Ogroman pomak u igri.
Boljo smo, Krpica svugdje ima osom tamo gdje ga treba bit, 3x je imao priliku da zakuca loptu u gol.
Var, sta reci vise, strasno.
Boljo smo, Krpica svugdje ima osom tamo gdje ga treba bit, 3x je imao priliku da zakuca loptu u gol.
Var, sta reci vise, strasno.
-
tiagofaria25
Mislim da je bolja opcija dati igracima podrsku zadnjih 20minuta u jednoj bitnoj utakmici nego ovo raditi…
Bravo za igrače što su došli ispod tribine. Nemojte ni nastaviti utakmicu. Halalim i da nas iz lige izbace zbog ovog.
Uvijek uz tebe i ti to dobro znaš.
- BukiBiščević
DRŽAVA BOSNA!
- PlavaPorodica
Zainatite se sad!!!
Nego sta konkretno raditi? Sta su to nasi navijaci dole uradili? Pa yebem mu mater ljudi imamo li milimetar kicmetiagofaria25 je napisao/la: ↑22 ožu 2026, 16:34 Mislim da je bolja opcija dati igracima podrsku zadnjih 20minuta u jednoj bitnoj utakmici nego ovo raditi…
Novi direktor Federalne uprave policije kojeg je trojka izabrala od prije 20- tak dana je deklarisani mladi ustaša iz Širokog Brijega. Nemojte misliti da nije jedva čekano da pendreče "balije"...a ovo će sada postati jedna nova realnost.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- BukiBiščević
Iko ko pokuša relativizirati ovo ili reći da za ovo nema poente, sjetim mu se svih članova uže i šire porodice.
Stari mi je 4 godine krvario, ja sam bio premal da se ko maloljetni borac priključim Armiji, da bi ovakve scene doživljavali. FUJ!
PODRŠKA MANIJACIMA!
@Pablo11 Ako si dole išao, kada se stigneš javiti nadam se da ste svi uredu, a uniformisanoj stoci se sjetim namrlih.
Stari mi je 4 godine krvario, ja sam bio premal da se ko maloljetni borac priključim Armiji, da bi ovakve scene doživljavali. FUJ!
PODRŠKA MANIJACIMA!
@Pablo11 Ako si dole išao, kada se stigneš javiti nadam se da ste svi uredu, a uniformisanoj stoci se sjetim namrlih.