Pa ugledalo se na Evropu! U Sloveniji na rukometu imas brojace ali kad se nakupi guzve i kad neko uspori ulaz pripomognu redari s mobitelima da se ubrza. Nije uopste sramota mobitelima ocitavat jer svrha je jedna a to je da je sto manje rutonja i zenturaca bez placene karte na tribinama. A nasoj stoki je puno dat 45 km za sezonsku jer gdje ces dat toloke pare odjednom a puno ce mu bit i dat 8 km za Celika.Guest.1945 je napisao/la: ↑03 kol 2025, 01:18Čuj ne zna.Moj dedo od 80 godina više tipka po telefonu, nisu ovo 2000.Pusti se te priče nego ugledaj na evropu a ne dole Bliskog istoka Afganistana i talibana.BatistutA19 je napisao/la: ↑03 kol 2025, 00:37 Gledo sam utakmicu solidan protivnik kulturna ekipa bez grubih startova,Celik bolji izasluzeno pobijedio ,oba gola su dobra i glavom Hoddica. i nogom Delica .
Sto me brine opet glupi faulovi Medzuseljac je da je prava trebo odmah zuti dobit za povlacenje i plus onaj faul je pred crveni a 35 minuta i Hodzic isto povlacenje igraca.
Njihov gol prvo Durmo lose posravljen trebo je vise bit ispred gola i onda kod suta lose postavljen a ko je rezerva ne kontam je li on doso ili je neki nas golman ,fina gradja visina i treba mu dat sansu pa ko bolji nek brani,nije imo intervencija osim onog boksanja nakon kornera.
Sto se tice ovih karti ne znam vidjet cemo kako ce ici da li ce oni onako uvjek skenirat .
Guest to sto ti pricas to neko on line karta pa sebi napravis pdf pa skeniras pa bolan imas ljudi sto ne znaju uci na trg play racun napravit i instalirat viber ti pricas o pdf nekom,ljudi ne znaju mnogi ni sta je skener ni za sta sluzi nit znaju skenirat kod ..
Nek grabljama se pregleda karta svejedno mi,samo da nema nikog bez karte na tribini!!!