NK Čelik

Zamorano

Re: NK Čelik

Post Postao/la Zamorano »

Guest.1945 je napisao/la: 03 kol 2025, 01:18
BatistutA19 je napisao/la: 03 kol 2025, 00:37 Gledo sam utakmicu solidan protivnik kulturna ekipa bez grubih startova,Celik bolji izasluzeno pobijedio ,oba gola su dobra i glavom Hoddica. i nogom Delica .
Sto me brine opet glupi faulovi Medzuseljac je da je prava trebo odmah zuti dobit za povlacenje i plus onaj faul je pred crveni a 35 minuta i Hodzic isto povlacenje igraca.
Njihov gol prvo Durmo lose posravljen trebo je vise bit ispred gola i onda kod suta lose postavljen a ko je rezerva ne kontam je li on doso ili je neki nas golman ,fina gradja visina i treba mu dat sansu pa ko bolji nek brani,nije imo intervencija osim onog boksanja nakon kornera.
Sto se tice ovih karti ne znam vidjet cemo kako ce ici da li ce oni onako uvjek skenirat .
Guest to sto ti pricas to neko on line karta pa sebi napravis pdf pa skeniras pa bolan imas ljudi sto ne znaju uci na trg play racun napravit i instalirat viber ti pricas o pdf nekom,ljudi ne znaju mnogi ni sta je skener ni za sta sluzi nit znaju skenirat kod ..
Čuj ne zna.Moj dedo od 80 godina više tipka po telefonu, nisu ovo 2000.Pusti se te priče nego ugledaj na evropu a ne dole Bliskog istoka Afganistana i talibana.
Pa ugledalo se na Evropu! U Sloveniji na rukometu imas brojace ali kad se nakupi guzve i kad neko uspori ulaz pripomognu redari s mobitelima da se ubrza. Nije uopste sramota mobitelima ocitavat jer svrha je jedna a to je da je sto manje rutonja i zenturaca bez placene karte na tribinama. A nasoj stoki je puno dat 45 km za sezonsku jer gdje ces dat toloke pare odjednom a puno ce mu bit i dat 8 km za Celika.
Nek grabljama se pregleda karta svejedno mi,samo da nema nikog bez karte na tribini!!!
kurton

Post Postao/la kurton »

Guest.1945 je napisao/la: 02 kol 2025, 23:49 Omogućit samo online kupovinu karte, downloduješ sebi na telefon i dobiješ kartu u vidu .pdf formata i to sam skeniraš na one aparate gdje ti neda proći dok ne očitaš kartu.Čisto i jednostavno.Skloniš te što pregledaju karte samo staviš zaštitare za pretres i to je to.Ovo što su uradili je samo zakomplikovalo sve i čista glupost.
bice i to, a ovima sto je "amaterski" skenirnje karte telefonom trebali bi prvo malo vani otici da vide da se to vec odavno praktikuje i daleko brze ide :mrgreen:
cz1945

Post Postao/la cz1945 »

Da se i ja upišem. Što se tiče priprema i prelaznog roka, mogu reći da sam prilično zadovoljan dosad. Ekipa ne djeluje toliko fizički nespremno kako su neki pisali.Dolazak još jednog iskusnog veznog igrača sigurno bi podigao nivo i pomogao da se sve bolje složi.Samim tim i Ali bi na klupu, definitivno mi je najmanje pokazao od svih.

Što se tiče ulaznica, mnogi klubovi vani koriste mobitele ili android skenere u sto sam se lično uvjerio. Dokaz naše neupućenosti je komentar "Slikali karte". Kao što su neki već pisali, svrha je jedna- smanjiti broj ljudi bez karti na stadionu. Pored toga koliko sam upratio skeniranje je prilično brzo i nema stvaranja gužvi, što je jos jedan plus u odnosu na one čitače koje je i reprezentacija prestala koristit.
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Bgm mi smo generalo bas puni negative i samo se traze nedostaci bilo cega sto se pokusa.
Ja se slazem da su citaci sa kartama profesionalniji i da bi to nekada trebalo da zazivi. To je ogromna investicija od koje je jedina korist da bi izgledalo profesionalnije. Trenutni citaci karata su izbaceni iz upotrebe i od strane repke jer rade jako sporo i sad ce mene neko ubijedit da bi raji draze bilo cekat u redu da udje al eto nek izgleda profesionalnije. Hvala Bogu vecina dodje 15 min pred utakmicu i bas bih volio da vidim reakcije ljudi kad se stvori red i ne mogu uci na utakmicu jer brojaci sporo rade kakava bi tek tad pljuvacina uslijedila.
Polako ba ljudi, hajde prvo da se uvede red oko kontrole pa cemo onda usminkavat, ne mozes prvo pravit fasadu pa onda kopat temelje. Prvo treba usavrsit sistem da radi pa onda da to izgleda ljepse. Uskoro ces pustiti online prodaju karata i moras se prilagoditi tome jer ev kako ce ti na ulazu cijepat pdf iz maila?
Sto se tice utakmice, puno bolje od mojih ocekivanja iz prostog razloga sto sam siguran da je Slavija bolja ekipa od Travnika a ppbijedio si ih. Nisi pobijedio tika takom al vala nije ni da je Slavija mogla dat nama 5 komada a mi nekako ostali na samo jednom primljenom. Sve u svemu popravljen utisak iz Travnika i vjerujem u finom raspolozenju odlazak na pripreme.
goku

Post Postao/la goku »

Cuj slikali karte 🤣🤣🤣

Jedini stvari koje treba promijeniti, u vezi karti, je to da ti stvarno ne treba security da ti malo podere kartu, sasvim nepotrebno, njega koristis nakon sto se prodje skeniranje karte, da provjeri ko sta unosi…

Drugo, treba preci na online kupovinu kartu, ali zadrzati naravno i kupovinu kartu pred zapadom i u objektima, bar zbog ljudi koji ne razumiju se u tehnologiju i zbog omladine koja mozda nema mogucnost sa karticom da online kupuje!Treba se tako rasteretiti i onaj covjek sto prodaje karte ispred zapada, i ono izgleda kriminalno kad vidis one pare u kutiji isto da su 90te…
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Da se vratimo na utakmicu prvo ima jos 20 dana da budu jos fizicki spremniji svi igraci i valjo bi bas taj jedan veznjak iskusniji Kalesic ili slican .U21 bi startovo Telalovic,Jamakovic i Babic ili Hodzic mada jos tog Babica nisam dobro vidio a Hodzic mi ispada nekako onda ona povlacenja to je zuti odmah karton.Delic fino pojacanje jos kad bude spremniji ouno ce bolji bit
Sto se tice golmana treba dat sansu ovom Kulalicu ima finu gradju za golmana e sad kvalitet nismo vidjeli.
Mislim da je Celik bolji u odnosu na proslu sezonu i cak i klupa je puno bolja i sira jer bit cu tunkartona povreda sto je normalno.
Ovo za karte najbitnije da se spreci bez karti to je broj jer stvarno klub je ponudio sezonske povoljno i clanu i ko nije clan a sad ta moda ,ljepota vremenom usavrsavat ali nek nema dzaba i nek nema guzvi .
On line treba za sve od clanskih,sezonskih,fan shopa do karti s tim da ostane uvjek u prodaji karta na standu jer mnogi nemaju mogucnost ni kupit tako kartu ili mladji ili stariji koji i nemaju karticu .Ali bolje i ono stand nego da trazis onog sto prodaje karte oko stadiona ko prije .I ovo Avanti ,Sibica i ostalo da tu uvjek ima karti da raja ode popije pice kupi kartu i na stadion.
Guest dedo zdrav i ziv bio ti ma to on savremen zahvaljujuci tebi 😁😁ali ne smijes izbacit karte .
Sve u svemu zadovoljan sam sa klubom jos samo da raja prepozna to i malo vise da podrsku na stadionu i treba sirit pozitivu,optimizam a ne samo trazit mane od uprave,trenera,igra,ca,skenera i slicno.
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Ma bitno je i online da se uvede.Jedna velika prednost bi bila je ta što recimo kada nekim slučajem da ti se desi da kasniš na utakmicu, onda idi trči kod njega dole po kartu pa čekaj da ti vrati kusur a on nema sitno pa čeka drugog..što kaže ovaj ko iz 90. još sa kutijom.Onda budi u redu sa onima što minut do 12 ulaze.Ovako kupim kartu online iz Bangladeša ako dolazim i uđem prije od ovih.
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Guest.1945 je napisao/la: 03 kol 2025, 12:35 Ma bitno je i online da se uvede.Jedna velika prednost bi bila je ta što recimo kada nekim slučajem da ti se desi da kasniš na utakmicu, onda idi trči kod njega dole po kartu pa čekaj da ti vrati kusur a on nema sitno pa čeka drugog..što kaže ovaj ko iz 90. još sa kutijom.Onda budi u redu sa onima što minut do 12 ulaze.Ovako kupim kartu online iz Bangladeša ako dolazim i uđem prije od ovih.
Treba to drug naravno on line i clanske i sezonske i fan shop to se apsolutno slazem ali nikako izbacit karte iz tih razloga.Svi nemaju ni karticu da kupe i mladji i stariji i ovo da uvjek ima u kaficu kupit ko ima vremena i lagano popije pice kupi kartu i na stadion.
Sve u svemu sve se dize na veci level ali ne moze sve odjednom i ono mi se svidja ona kamera za snimanje pracenje igraca odlicna za analizu svakog igraca sto su nabavili ,to mnogi nisu ni primjetili nit znaju sta je ono i tebi pdf uvodio da prave sami sebi skeniraju 😂😂
macak_

Post Postao/la macak_ »

A nisam skontao da je iko rekao da ce se sa online kartama ukinuti obicne. Otkud ti ta glupost bati?
laudrup

Post Postao/la laudrup »

U 18 sati juniori igraju generalku protiv Sarajeva na Butmiru.

Naredne subote otvaraju sezonu na A terenu Kamberovića polje protiv Zrinjskog, ekipa koja ove sezone igra Omladinsku Ligu prvaka.

Naši će na Kupresu tada biti, tako da idealna prilika da svi dođu podržati :pray:

TY
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

laudrup je napisao/la: 03 kol 2025, 13:27 U 18 sati juniori igraju generalku protiv Sarajeva na Butmiru.

Naredne subote otvaraju sezonu na A terenu Kamberovića polje protiv Zrinjskog, ekipa koja ove sezone igra Omladinsku Ligu prvaka.

Naši će na Kupresu tada biti, tako da idealna prilika da svi dođu podržati :pray:

TY
Nisu mogli na Bilino?

Hocel biti danas osiguran prijenos?
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

laudrup je napisao/la: 03 kol 2025, 13:27 U 18 sati juniori igraju generalku protiv Sarajeva na Butmiru.

TY
Hoće li biti otvorena tribina ili sa pruge?
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Truhlo je napisao/la: 03 kol 2025, 14:06

TY
Hoće li biti otvorena tribina ili sa pruge?
Bice otvorena tribina
goku

Post Postao/la goku »

TY

Sta si analizirao jucer 🤣
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

A kakvi juniori sad igraju kup utakmicu protiv Rudara? 18:00 :?
Odgovori