Pa nista se nije promijenilo od proslog gledanja. Ostaje da fali jos min 3 igraca.
NK Čelik
-
Re: NK Čelik
-
Pa evo vam ovdje, samo oduzmi Sadikovica, i to je to cime raspolazemo.

Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Krilo/napadac
Koliko znam Jamakovic jos nista nije potpisao. Ne mozemo se uzdati sve u juniore, nek se Masic povrijedi, nemas opcije kvalitetne za naprijed. Jedino deduru Isakovica gurnuti opet sa 38 godina. Ovi izlazni juniori igraju toplo/hladno sto je i za ocekivati. Cak ni sa Jamakovicem nisam siguran da smo sigurni na toj poziciji.
Top uz tog Sadikovica ili rutonju u vezi ,sastav za vrh 100% bekovi top veza top krila top,cak i zamjene nisu samo broj ako nista nisu golobradi juniori bez iskustva seniorskog fudbala.
Mislim da na Bilinom nece niko uzet 3 boda ,mozda neki kiks nerjeseno i to je upitno uz huk sa tribina

Plus Palackic/Durmis su mi samo zamjena za tolje, buze, prgude, djecu koja su u prosloj sezoni samo popunjavala roster i nista vise.
Mislite da Heco moze zamijeniti Sivca na desnoj strani? Tu nam Jusic fali itekako.
Pa Jamakovic ima 2 sezone 1LF gdje je skupii neko iskustvo ,nije da je ono neiskusan.Dobro bi bilo potpisat krilo jos jedno ali opet taj veznjak rutonja je prioritet prioriteta da ti niko ne uzima sredinu pa ni na gostovanju,da smo opasni da te nemoze satjeravat u sesnesterac i napadat 70% utakmiceRedbull je napisao/la: ↑25 srp 2025, 10:07Krilo/napadac
Koliko znam Jamakovic jos nista nije potpisao. Ne mozemo se uzdati sve u juniore, nek se Masic povrijedi, nemas opcije kvalitetne za naprijed. Jedino deduru Isakovica gurnuti opet sa 38 godina. Ovi izlazni juniori igraju toplo/hladno sto je i za ocekivati. Cak ni sa Jamakovicem nisam siguran da smo sigurni na toj poziciji.
Samo se sacuvati povreda i kartona, jer sa prvim timom pojacanim veznim rutonjom, nema brige. Zamjene, diskutabilno.
Dok ga ne vidim pred pritiskom zapada, ne vjerujem ni u sta.Cinvict35 je napisao/la: ↑25 srp 2025, 10:12Pa Jamakovic ima 2 sezone 1LF gdje je skupii neko iskustvo ,nije da je ono neiskusan.Dobro bi bilo potpisat krilo jos jedno ali opet taj veznjak rutonja je prioritet prioriteta da ti niko ne uzima sredinu pa ni na gostovanju,da smo opasni da te nemoze satjeravat u sesnesterac i napadat 70% utakmiceRedbull je napisao/la: ↑25 srp 2025, 10:07Krilo/napadac
Dobar Heco bio protiv Mladost DK, planiram sutra skautirat protiv Rudara

Sivac je za klasu bolji od Jusića, godila mu je godina rotacije u PL, vidi se da je napredovao, bolje tajmira odlaske u napad, bolje kretanje ima.
@redbull imamo Spahića u špicu, zenički icardi.