Daj kakav potpis najavi, opet krenula depresija

Krilo/napadac
Top uz tog Sadikovica ili rutonju u vezi ,sastav za vrh 100% bekovi top veza top krila top,cak i zamjene nisu samo broj ako nista nisu golobradi juniori bez iskustva seniorskog fudbala.
Pa Jamakovic ima 2 sezone 1LF gdje je skupii neko iskustvo ,nije da je ono neiskusan.Dobro bi bilo potpisat krilo jos jedno ali opet taj veznjak rutonja je prioritet prioriteta da ti niko ne uzima sredinu pa ni na gostovanju,da smo opasni da te nemoze satjeravat u sesnesterac i napadat 70% utakmiceRedbull je napisao/la: ↑25 srp 2025, 10:07Krilo/napadac
Koliko znam Jamakovic jos nista nije potpisao. Ne mozemo se uzdati sve u juniore, nek se Masic povrijedi, nemas opcije kvalitetne za naprijed. Jedino deduru Isakovica gurnuti opet sa 38 godina. Ovi izlazni juniori igraju toplo/hladno sto je i za ocekivati. Cak ni sa Jamakovicem nisam siguran da smo sigurni na toj poziciji.
Dok ga ne vidim pred pritiskom zapada, ne vjerujem ni u sta.Cinvict35 je napisao/la: ↑25 srp 2025, 10:12Pa Jamakovic ima 2 sezone 1LF gdje je skupii neko iskustvo ,nije da je ono neiskusan.Dobro bi bilo potpisat krilo jos jedno ali opet taj veznjak rutonja je prioritet prioriteta da ti niko ne uzima sredinu pa ni na gostovanju,da smo opasni da te nemoze satjeravat u sesnesterac i napadat 70% utakmiceRedbull je napisao/la: ↑25 srp 2025, 10:07Krilo/napadac
Koliko znam Jamakovic jos nista nije potpisao. Ne mozemo se uzdati sve u juniore, nek se Masic povrijedi, nemas opcije kvalitetne za naprijed. Jedino deduru Isakovica gurnuti opet sa 38 godina. Ovi izlazni juniori igraju toplo/hladno sto je i za ocekivati. Cak ni sa Jamakovicem nisam siguran da smo sigurni na toj poziciji.
Dobar Heco bio protiv Mladost DK, planiram sutra skautirat protiv Rudara
Mora još vezni rutonja i golman bilo kakav. Samo da Sadiković šarnephillies je napisao/la: ↑25 srp 2025, 10:25 Pa dobro, malo je klubova koji su u stanju i na zamjeni imati isto tako kvalitetnog igraca, i placati ga da sjedi za "ne daj Boze". Povrede niko ne moze predvidjeti, mogu se jedino sto bolje fizicki spremiti i da budu u formi. Ono na cemu mogu raditi je kartoni, kojih je proslih sezona bilo i previse. Vjerujem da su 80% zutih kartona dobili na carke, odugovlacenje, bespotrebno hvatanje igraca rukama itd...Valjda ce se sada malo obratiti paznja na to, da ne strahujemo hoce li neki igrac svaku 4 utakmicu pauzirati zbog tri zuta kartona ili da nam pred neke vazne tekme sedam prvotimaca ima po dva zuta kartona.
Trenutno sa ovim sastavom na klupi imas dvojicu dojucerasnjih prvotimaca (Masetic i Medjuseljac), imas Jamakovica koji je bio prvotimac u bivsem klubu + Burekovica. Ne znam za vas, ali ja sam trenutnim sastavom zadovoljan, kad i nikog vise ne bi doveli![]()