NK Čelik
Re: NK Čelik
Ako će se Sadiković, Kalesić ili Tabak potpisivati, neka to bude najkasnije poslje turnira u Vitezu. Ekipa bi onda imala pune 4 sedmice, kompletiran kadar, Slavija jaka pripremna (pogledajte im rutonje Rustemović, Perišić, Stevanović dosta PL imena), onda Kupres pa generalka. Sasvim dovoljno vremena da se ekipa uigra i da kliknu zajedno.
I treba poderati, kakav mozak moras biti da psujes mrtvog covjeka koji je legenda bh fudbala.
Na jednu stranu GAK, iako ocigledno njih zaboli za nas Celik, navijaci imaju te neke odnose i u redu.
Ali ovo psovanje mrtvih i na taj nacin se dokazivati da si huligan je dno dna.
Al to su vjerovatno isti oni mozgovi koji su nekad psovali Markale pa i ne cudi.
Kako je dobar format takmičenja u prvoj ligi RS. Nakon 26 kola, prvih 6 na tabeli igra play off za ulazak u PL još 5 kola, ukupno 31 u sezoni, a zadnjih 8 na tabeli play out za ostanak u ligi još 7 kola, ukupno 33 u sezoni.
Zašto federalni savez nije uradio isto, pa ovo je najkraća liga u evropi sa 26 kola, pa u gibraltaru igraju 27
Zimska pauza od 15.11 do 15.3, možemo komotno cijeli tim poslati u ameriku da odigraju šta preko zime 
Zašto federalni savez nije uradio isto, pa ovo je najkraća liga u evropi sa 26 kola, pa u gibraltaru igraju 27

@prisonbreak može li Sejmenović iz TOŠKa da bude 4. krilo? 

Dajte tog Sadikovića da bježimo iz ovog javašluka

Prebaci nas Vico u prvu ligu RS, da igramo 31 ili 33 kola

-
Ja kazem da tu nema dovoljno kvaliteta.

Prosle godine u ova doba jedini sam tvrdio da nam je ekipa karina, svi mi rekli da sam lud, poslije tog birba za opstanak. Sad smo trenutno na krili pretanki, najslabiji dio ekipe.
Imamo najbolja dva krilna igraca u ligi Marin i Šero toliko o tvom pracenju nogometa.prisonbreak je napisao/la: ↑23 srp 2025, 17:34Ja kazem da tu nema dovoljno kvaliteta.
Prosle godine u ova doba jedini sam tvrdio da nam je ekipa karina, svi mi rekli da sam lud, poslije tog birba za opstanak. Sad smo trenutno na krili pretanki, najslabiji dio ekipe.
4 mjeseca placas igrace bez tekmi
Bravo Savez.
PS. 18:00 je sati, gdje su nove rutonje

PS. 18:00 je sati, gdje su nove rutonje

Zadnja izmjena: phillies, dana/u 23 srp 2025, 17:55, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
-
Tako je brat moj, najjaci smo. Ni slucajno da iko smije reci suprotno misljenje. 

Marin nije bio igrač na jesen, a tek epitet najbolji je malo previše. Ako ponove proljeće, može se reći da su među najboljim.Eugen je napisao/la: ↑23 srp 2025, 17:49Imamo najbolja dva krilna igraca u ligi Marin i Šero toliko o tvom pracenju nogometa.prisonbreak je napisao/la: ↑23 srp 2025, 17:34Ja kazem da tu nema dovoljno kvaliteta.
Ovu ligu treba dalje kratiti, nije ni savez jedini krivac, klubovi također su tražili ovu nakaradu od 26 kola jer im je "skupo" igrati još 5, 6 ili 7 utakmica

Ma krati na 8 klubova ako treba pa neka igraju 28 kola u sezoni. Previše se ugađa klubovima i igračima, pola igrača ove lige preko zime igra futsal, to treba skroz zabraniti.
Da ne pričamo o trećem rangu, 64 kluba u 4 grupe

Ne znam nesto sam skeptičan sto se tice Sadikovica,jest bio dobar igrac,ima iskustvo i to,ali opet...