NK Čelik
Re: NK Čelik
Ajmo sad sponzori...
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Cestitam i hvala svima pa makar to bio samo aplauz sto kaze Vladan aplauz, lijepa rijec hvala svima a da ne govorim o finansijama, volonterskom radu, zdravlju itd.
Nadam se da dolaze dani lijepe pozitivne diskusije o zelenom teren, igracima.
Daj camugu neku na DM-u da razbija sve, Latinosa u sredini i daj Bronju nek zabija
Nadam se da dolaze dani lijepe pozitivne diskusije o zelenom teren, igracima.
Daj camugu neku na DM-u da razbija sve, Latinosa u sredini i daj Bronju nek zabija

Deblokada je ogromna stvar, teško je ovaj posao mjeriti sa bilo kojim sportskim uspjehom. 5 godina teškog posla...
Vidim da već pišete za pojačanja, ali... Ok nadam se i ja rutonjama, ima još posla oko dugova. Nadam se da će u narednim danima/sedmicama pasti dogovor sa Zenelom, ako već nije dogovoreno, da bude neka razumna cifra kao sa condorom. Neka se konačno sve istjera na čistac do nule, pa onda sa merakom u sportske pobjede.
Vidim da već pišete za pojačanja, ali... Ok nadam se i ja rutonjama, ima još posla oko dugova. Nadam se da će u narednim danima/sedmicama pasti dogovor sa Zenelom, ako već nije dogovoreno, da bude neka razumna cifra kao sa condorom. Neka se konačno sve istjera na čistac do nule, pa onda sa merakom u sportske pobjede.
Upravo to..Ima jos dugova prema ljudima koji nisu tuzilii klub,sporazumom ce se rjesavatiTruhlo je napisao/la: ↑09 srp 2025, 21:31 Deblokada je ogromna stvar, teško je ovaj posao mjeriti sa bilo kojim sportskim uspjehom. 5 godina teškog posla...
-
Moze li neko upuceniji napisati konkrentno, naravno ako mu nije mrsko, sta nam sve donosi odblokiran racun?
Nakon ovih pozitivnih vijesti postoji li iko na forumu ko nije uclanjen ,ko nije uclanio svoje ukucane?
-
Registrovat stranca igrača, trenera...igranje evropski utakmica sto i jeste cilj svakom klubu a nama nije bilo niti smo mogli igrati.15 godina si igrao džaba PL.Kontras'88 je napisao/la: ↑09 srp 2025, 21:52 Moze li neko upuceniji napisati konkrentno, naravno ako mu nije mrsko, sta nam sve donosi odblokiran racun?
-
Plus možeš da se prijaviš za razne grantove kod federalnog, kantonalnog nivoa
To bi trebalo rijesiti ove jos 2 transe od kantona i jos 100k od gradaFRLegioen je napisao/la: ↑09 srp 2025, 21:51Upravo to..Ima jos dugova prema ljudima koji nisu tuzilii klub,sporazumom ce se rjesavatiTruhlo je napisao/la: ↑09 srp 2025, 21:31 Deblokada je ogromna stvar, teško je ovaj posao mjeriti sa bilo kojim sportskim uspjehom. 5 godina teškog posla...
-
Jos jedna transa od kantina je ostalaCinvict35 je napisao/la: ↑09 srp 2025, 22:52To bi trebalo rijesiti ove jos 2 transe od kantona i jos 100k od gradaFRLegioen je napisao/la: ↑09 srp 2025, 21:51Upravo to..Ima jos dugova prema ljudima koji nisu tuzilii klub,sporazumom ce se rjesavatiTruhlo je napisao/la: ↑09 srp 2025, 21:31 Deblokada je ogromna stvar, teško je ovaj posao mjeriti sa bilo kojim sportskim uspjehom. 5 godina teškog posla...
Ma et bili su rekli svaki 40 dana pa valjda ide ,znaci jos jedna i grad 100k.
Uglavnom to rjesava sve dugove koji su i koji nisu tuzili,jos bi moglo i ostat 100k za klub tako su govorili na zadnjoj press jos je Isak oprostio tako da ide to dobro
Ide likCe u legalne poslovne transakcije, a za njima kapitalci i garonje. Konacno fudbal se kuci vraca
Danas se nisam sakrivao pod jorgan, go spavam.

Danas se nisam sakrivao pod jorgan, go spavam.
Hvala ti boze, zasluziki smo ovo
Momcima spomenik dici pored Bilinog
Momcima spomenik dici pored Bilinog

-
To znam i ja laički..Guest.1945 je napisao/la: ↑09 srp 2025, 22:22Registrovat stranca igrača, trenera...igranje evropski utakmica sto i jeste cilj svakom klubu a nama nije bilo niti smo mogli igrati.15 godina si igrao džaba PL.Kontras'88 je napisao/la: ↑09 srp 2025, 21:52 Moze li neko upuceniji napisati konkrentno, naravno ako mu nije mrsko, sta nam sve donosi odblokiran racun?
Konkrentno?