9.7.2025!
Upravo to..Ima jos dugova prema ljudima koji nisu tuzilii klub,sporazumom ce se rjesavatiTruhlo je napisao/la: ↑09 srp 2025, 21:31 Deblokada je ogromna stvar, teško je ovaj posao mjeriti sa bilo kojim sportskim uspjehom. 5 godina teškog posla...
Vidim da već pišete za pojačanja, ali... Ok nadam se i ja rutonjama, ima još posla oko dugova. Nadam se da će u narednim danima/sedmicama pasti dogovor sa Zenelom, ako već nije dogovoreno, da bude neka razumna cifra kao sa condorom. Neka se konačno sve istjera na čistac do nule, pa onda sa merakom u sportske pobjede.
Registrovat stranca igrača, trenera...igranje evropski utakmica sto i jeste cilj svakom klubu a nama nije bilo niti smo mogli igrati.15 godina si igrao džaba PL.Kontras'88 je napisao/la: ↑09 srp 2025, 21:52 Moze li neko upuceniji napisati konkrentno, naravno ako mu nije mrsko, sta nam sve donosi odblokiran racun?
To bi trebalo rijesiti ove jos 2 transe od kantona i jos 100k od gradaFRLegioen je napisao/la: ↑09 srp 2025, 21:51Upravo to..Ima jos dugova prema ljudima koji nisu tuzilii klub,sporazumom ce se rjesavatiTruhlo je napisao/la: ↑09 srp 2025, 21:31 Deblokada je ogromna stvar, teško je ovaj posao mjeriti sa bilo kojim sportskim uspjehom. 5 godina teškog posla...
Vidim da već pišete za pojačanja, ali... Ok nadam se i ja rutonjama, ima još posla oko dugova. Nadam se da će u narednim danima/sedmicama pasti dogovor sa Zenelom, ako već nije dogovoreno, da bude neka razumna cifra kao sa condorom. Neka se konačno sve istjera na čistac do nule, pa onda sa merakom u sportske pobjede.
Jos jedna transa od kantina je ostalaCinvict35 je napisao/la: ↑09 srp 2025, 22:52To bi trebalo rijesiti ove jos 2 transe od kantona i jos 100k od gradaFRLegioen je napisao/la: ↑09 srp 2025, 21:51Upravo to..Ima jos dugova prema ljudima koji nisu tuzilii klub,sporazumom ce se rjesavatiTruhlo je napisao/la: ↑09 srp 2025, 21:31 Deblokada je ogromna stvar, teško je ovaj posao mjeriti sa bilo kojim sportskim uspjehom. 5 godina teškog posla...
Ma et bili su rekli svaki 40 dana pa valjda ide ,znaci jos jedna i grad 100k.
To znam i ja laički..Guest.1945 je napisao/la: ↑09 srp 2025, 22:22Registrovat stranca igrača, trenera...igranje evropski utakmica sto i jeste cilj svakom klubu a nama nije bilo niti smo mogli igrati.15 godina si igrao džaba PL.Kontras'88 je napisao/la: ↑09 srp 2025, 21:52 Moze li neko upuceniji napisati konkrentno, naravno ako mu nije mrsko, sta nam sve donosi odblokiran racun?
Konkretno, sve sto jedan nogometni klub treba mora i želi da radi, sada može.Kontras'88 je napisao/la: ↑10 srp 2025, 07:09To znam i ja laički..Guest.1945 je napisao/la: ↑09 srp 2025, 22:22Registrovat stranca igrača, trenera...igranje evropski utakmica sto i jeste cilj svakom klubu a nama nije bilo niti smo mogli igrati.15 godina si igrao džaba PL.Kontras'88 je napisao/la: ↑09 srp 2025, 21:52 Moze li neko upuceniji napisati konkrentno, naravno ako mu nije mrsko, sta nam sve donosi odblokiran racun?
Konkrentno?
Jako puno stvari donosi odblokirani racun, kako ko gleda na taj uspjeh tako se moze tumaciti. Prvenstveno si legalan u finansijskim tokovima, sto ti dize renome kluba medju zajednicom. Sa legalnim racunom Celik moze dobijati sada pozajmice, poklone, sponzorstva. Celik sa legalnim racunom moze konkurisati na svaki projekat ili konkurs od opcine pa sve do FIFE. Celik moze igrati sva evropska takmicenja, konacno klub ima svrhu postojanja.Kontras'88 je napisao/la: ↑10 srp 2025, 07:09To znam i ja laički..Guest.1945 je napisao/la: ↑09 srp 2025, 22:22Registrovat stranca igrača, trenera...igranje evropski utakmica sto i jeste cilj svakom klubu a nama nije bilo niti smo mogli igrati.15 godina si igrao džaba PL.Kontras'88 je napisao/la: ↑09 srp 2025, 21:52 Moze li neko upuceniji napisati konkrentno, naravno ako mu nije mrsko, sta nam sve donosi odblokiran racun?
Konkrentno?