NK Čelik
Re: NK Čelik
Vjeruj, 5 godina unazad ili koliko ima da smo krenuli iz kantona sam mrtvi optimista, prosla sezona kad je bilo bas kriticno, mislio sam pozitivno. Ovo sad vrijeme, pred novu sezonu, kada su se neke stvari i poslozile, po prvi put ne mogu da predjem preko nekog svog pesimizma i misljenja da cemo sve usrat.
Daj Boze da grijesim, ali gledajuci druge, koji su vec poceli sklapati ekipu, imaju plan priprema... kod nas tajac neki, niko nista.
Daj Boze da grijesim, ali gledajuci druge, koji su vec poceli sklapati ekipu, imaju plan priprema... kod nas tajac neki, niko nista.
I ja sam isto tako čitavo vrijeme optimista bio,prošle sezone kad su svi govorili da ispadamo,ja sam govorio od ispadanja nema ništa,mada je situacija bila katastrofa.
Ali ovaj početak sezone ne znam,nemam vise na čemu gradit optimizam.Za nadat je se najboljem.
Ali ovaj početak sezone ne znam,nemam vise na čemu gradit optimizam.Za nadat je se najboljem.
kad sam nedavno pricao sa Horicem on kaze da pregovaraju o produzenju saradnje i da se njemu svidza kod nas,pa sad sta je kako je hm.
Imam osjecaj da su nasi i skrti po pitanju kesa hahaha
Šero zeli ostati u klubu, ali njegov manager Husaric trazi uslove za sljedecu sezonu koju klub ne moze ispuniti. Nema ucjene, dovidjenja prijatnoCinvict35 je napisao/la: ↑30 lip 2025, 16:45kad sam nedavno pricao sa Horicem on kaze da pregovaraju o produzenju saradnje i da se njemu svidza kod nas,pa sad sta je kako je hm.
Imam osjecaj da su nasi i skrti po pitanju kesa hahaha
-
Nikad vise pesimizma nije bilo na temi, a nikad manje razloga za isti.
Jbt pa isto ko da za vikend pocinje liga, a nama fali otprilike 15 igraca. Bolje da se malo saceka da se pokusaju naci najbolje moguce opcije za igracki kadar, nego da se opet natrpavamo nekim treceligaskim hameljom kao prije dvije sezone. Jel nam tad pomoglo sto smo doveli sve "na vrijeme"? Naravno da nije.
Sto se Sere tice zao je i meni jbg, premium igrac za ovaj rang, ali me i ne cudi kad ima onog idiota u rozom odjelu za menadzera
Jbt pa isto ko da za vikend pocinje liga, a nama fali otprilike 15 igraca. Bolje da se malo saceka da se pokusaju naci najbolje moguce opcije za igracki kadar, nego da se opet natrpavamo nekim treceligaskim hameljom kao prije dvije sezone. Jel nam tad pomoglo sto smo doveli sve "na vrijeme"? Naravno da nije.
Sto se Sere tice zao je i meni jbg, premium igrac za ovaj rang, ali me i ne cudi kad ima onog idiota u rozom odjelu za menadzera
Srce, čast i ponos!
Normalno ako trazi previse i ucjenjuje hajd vozdraEugen je napisao/la: ↑30 lip 2025, 17:10Šero zeli ostati u klubu, ali njegov manager Husaric trazi uslove za sljedecu sezonu koju klub ne moze ispuniti. Nema ucjene, dovidjenja prijatno
Ma ja nije nista drugo i bilo za očekivat,zalizani hoće više para,jasno ko dan.Eugen je napisao/la: ↑30 lip 2025, 17:10Šero zeli ostati u klubu, ali njegov manager Husaric trazi uslove za sljedecu sezonu koju klub ne moze ispuniti. Nema ucjene, dovidjenja prijatno
Steta za Seru, jedino pravo pojacanje u zadnjih nekoliko prelaznih rokova al sta je tu je.
Ima vremena jos za dovodjenje igraca, ali nas panika vec hvata jer imamo negativno iskustvo zadnjih sezona hehe.
Ima vremena jos za dovodjenje igraca, ali nas panika vec hvata jer imamo negativno iskustvo zadnjih sezona hehe.
- Juzni Front 1988
Husaricu treba zabranit dolazak u Ze, a kamoli da dovodi igrace u Celik. Svinja odvratna..
moSa likCe
Zao mi je sto Sero odlazi. Pokazao je da zna kada zeli. Proslu polusezonu donosio je prevagu, ali se mora reci da je morao malo vise lopti koristiti. Ipak, da je koristio ne bi ni bio blizu Celika, vec bi igrao za neku Slogu.
Morat ce se dovesti startno krilo. Volio bih Mujarica koji je po meni jedan od boljih igraca ove lige. Neka mladja rjesenja su Aldin Efendic, Kenan Lamadzema (mislim da on ide u Hrvatsku ako mu nije propao transfer) i Emir Karalic. Preskup i nerealan bi bio Toni Jovic iz Sloge, ali bi se prostetao ovom ligom.
Morat ce se dovesti startno krilo. Volio bih Mujarica koji je po meni jedan od boljih igraca ove lige. Neka mladja rjesenja su Aldin Efendic, Kenan Lamadzema (mislim da on ide u Hrvatsku ako mu nije propao transfer) i Emir Karalic. Preskup i nerealan bi bio Toni Jovic iz Sloge, ali bi se prostetao ovom ligom.
Koncert u subotu treba to ispostovat
Evo Igman se raspao, dobili i zabranu dovodjenja igraca ako ne izmire neke obaveze. Nista izgleda od njih za neku borbu za vrh.
Vidim ovdje se cesto spomene Mujaric i slicni igraci, mi takve trenutno tesko da dovedemo. Pa nama Stupcanica na polusezoni uzme jedinog napadaca koji je kod njih vise sjedio na klupi nego sto je igrao i jos nam plati obestecenje. Mujaric im je bio standardni igrac i jedino da ga oni otjeraju i da nema dr opcije moze doci kod nas.
Kao sto smo uboli sa Serom koji na polusezoni vjerojatno nije imao dr opcija pa dosao kod nas.
Svi bi mi igracine u ekipi ali treba biti malo realan, a ne prizivati PL igrace poput Andjusica, Jovica..., daleko smo mi jos od tog nivoa.
Kao sto smo uboli sa Serom koji na polusezoni vjerojatno nije imao dr opcija pa dosao kod nas.
Svi bi mi igracine u ekipi ali treba biti malo realan, a ne prizivati PL igrace poput Andjusica, Jovica..., daleko smo mi jos od tog nivoa.
Ne slazem se uopste sa tim ,dugovi na 0 ,sad se mora ic na sportski segment i moras imat 3 ili4 takva igraca u ekipi i to se moze i mora.Brotherze je napisao/la: ↑30 lip 2025, 22:00 Vidim ovdje se cesto spomene Mujaric i slicni igraci, mi takve trenutno tesko da dovedemo. Pa nama Stupcanica na polusezoni uzme jedinog napadaca koji je kod njih vise sjedio na klupi nego sto je igrao i jos nam plati obestecenje. Mujaric im je bio standardni igrac i jedino da ga oni otjeraju i da nema dr opcije moze doci kod nas.
Pa to su olate vrh 4 milje ,pa jbt hocemol mi proizvest ista kesa,gdje je to nase 600k ilu 800k ili cak i vise jer sad akademija ima dobrog sponzora pa te ne opterecuje sa troskovima
- Allgunsblazing
Zato sto ljudi u glavama vec trose pare koje nisu ni legle.Brotherze je napisao/la: ↑30 lip 2025, 22:00 Vidim ovdje se cesto spomene Mujaric i slicni igraci, mi takve trenutno tesko da dovedemo. Pa nama Stupcanica na polusezoni uzme jedinog napadaca koji je kod njih vise sjedio na klupi nego sto je igrao i jos nam plati obestecenje. Mujaric im je bio standardni igrac i jedino da ga oni otjeraju i da nema dr opcije moze doci kod nas.