kad sam nedavno pricao sa Horicem on kaze da pregovaraju o produzenju saradnje i da se njemu svidza kod nas,pa sad sta je kako je hm.
Imam osjecaj da su nasi i skrti po pitanju kesa hahaha
kad sam nedavno pricao sa Horicem on kaze da pregovaraju o produzenju saradnje i da se njemu svidza kod nas,pa sad sta je kako je hm.
Šero zeli ostati u klubu, ali njegov manager Husaric trazi uslove za sljedecu sezonu koju klub ne moze ispuniti. Nema ucjene, dovidjenja prijatnoCinvict35 je napisao/la: ↑30 lip 2025, 16:45kad sam nedavno pricao sa Horicem on kaze da pregovaraju o produzenju saradnje i da se njemu svidza kod nas,pa sad sta je kako je hm.
Imam osjecaj da su nasi i skrti po pitanju kesa hahaha
Normalno ako trazi previse i ucjenjuje hajd vozdraEugen je napisao/la: ↑30 lip 2025, 17:10Šero zeli ostati u klubu, ali njegov manager Husaric trazi uslove za sljedecu sezonu koju klub ne moze ispuniti. Nema ucjene, dovidjenja prijatno
Ma ja nije nista drugo i bilo za očekivat,zalizani hoće više para,jasno ko dan.Eugen je napisao/la: ↑30 lip 2025, 17:10Šero zeli ostati u klubu, ali njegov manager Husaric trazi uslove za sljedecu sezonu koju klub ne moze ispuniti. Nema ucjene, dovidjenja prijatno
Ne slazem se uopste sa tim ,dugovi na 0 ,sad se mora ic na sportski segment i moras imat 3 ili4 takva igraca u ekipi i to se moze i mora.Brotherze je napisao/la: ↑30 lip 2025, 22:00 Vidim ovdje se cesto spomene Mujaric i slicni igraci, mi takve trenutno tesko da dovedemo. Pa nama Stupcanica na polusezoni uzme jedinog napadaca koji je kod njih vise sjedio na klupi nego sto je igrao i jos nam plati obestecenje. Mujaric im je bio standardni igrac i jedino da ga oni otjeraju i da nema dr opcije moze doci kod nas.
Kao sto smo uboli sa Serom koji na polusezoni vjerojatno nije imao dr opcija pa dosao kod nas.
Svi bi mi igracine u ekipi ali treba biti malo realan, a ne prizivati PL igrace poput Andjusica, Jovica..., daleko smo mi jos od tog nivoa.
Zato sto ljudi u glavama vec trose pare koje nisu ni legle.Brotherze je napisao/la: ↑30 lip 2025, 22:00 Vidim ovdje se cesto spomene Mujaric i slicni igraci, mi takve trenutno tesko da dovedemo. Pa nama Stupcanica na polusezoni uzme jedinog napadaca koji je kod njih vise sjedio na klupi nego sto je igrao i jos nam plati obestecenje. Mujaric im je bio standardni igrac i jedino da ga oni otjeraju i da nema dr opcije moze doci kod nas.
Kao sto smo uboli sa Serom koji na polusezoni vjerojatno nije imao dr opcija pa dosao kod nas.
Svi bi mi igracine u ekipi ali treba biti malo realan, a ne prizivati PL igrace poput Andjusica, Jovica..., daleko smo mi jos od tog nivoa.