FK Željezničar

Odgovori
PatrickGerhardt

Re: FK Željezničar

Post Postao/la PatrickGerhardt »

Pablo11 je napisao/la: 14 ožu 2026, 19:56
Riquelme je napisao/la: 14 ožu 2026, 19:52
PlavaPorodica je napisao/la: 14 ožu 2026, 19:46 Može li nam iko objasniti ove partije Odinake? Jedan dan za Arsenal, sljedeći dan za Gornji Rahić. I to većinom odlične partije pruža protiv jačih ekipa, vjerovatno zato što se otvore i ima više prostora iskoristiti svoju brzinu i snagu.
Ja vjerujem da će napraviti opasnu karijeru,kada nas napusti..
Taman da svaku do kraja loše odigra, sigurno će naići na posložen klub koji će znati iskoristiti sve njegove predispozicije.
Vjerujem da bi danas bio bolji da je iza sebe imao Galcheva koji zna protrčati ili poslati loptu u prostor. Seedorf je štoper..
Ma samo raditi sa njim individualno, ima to nesto sto prolazi. Da budem iskren mozda Dragovic napreduje kroz koju godinu i stekne iskustva, ali realno ne vidi se neki poseban kvalitet da se izdvaja od drugih omladinaca.
Omar Beća 2, a vala i broj i kosica. Nadam se da grjesim ali tesko.
godrina

Re: FK Željezničar

Post Postao/la godrina »

Virtu4L je napisao/la: 14 ožu 2026, 19:11 Ova utakmica nam je jedna od najkorisnijih od posljednjih ne znam ni sam koliko. Dala je odgovore na većinu pitanja.

Savo pokazuje da zna šta radi i vidi se da rastemo. Borac je veoma kvalitetan i prvo poluvrijeme daje odgovor na pitanje šta ne smijemo da radimo, drugo poluvrijeme je ono čemu treba težiti i kako treba da izgledamo.

Nama će trebati još minimalno pet igrača na ljeto da pokrijemo sve ono što škripi. Odinaka može biti najveći dobitak drugog dijela sezone, momak je zaista mašina.

Navijači i dalje nešto očekuju, a ne bi trebali. Ova sezona je za nas završena i svaka preostala utakmica treba biti filter ovog rostera da se tačno utvrdi ko zaslužuje da ostane a ko mora da ide i da se trener dodatno upozna sa ligom. Mi smo sve svoje šanse prokockali sa Adžemom i Stojanovićem, sa onim sramotnim nizom bez pobjede i postignutog pogotka.
Ja se nadam da cemo docekat sezonu bez tih nizova od 5+ poraza. To je stvarno nevjerovatno i ubija i moral i sve. Ne mogu da vjerujem da se to konstantno ponavlja iz godine u godinu.
ABd da uspijemo sacuvat ovih 8 bodova prednosti do zadnja 2-3 kola da smo rahat pa u sledecu sezonu da vidimo ambicije.
Mislim da je realno ocekivat da sledece sezone napravimo temelje za onu tamo gdje bi trebali biti tim koji se bori za vrh.
Odgovori