NK Čelik

R0B1J4SH

Re: NK Čelik

Post Postao/la R0B1J4SH »

FliX je napisao/la: 19 lip 2025, 22:27
R0B1J4SH je napisao/la: 19 lip 2025, 17:37 Jel se planira dolazak novih igrača.
Imal kakvih pregovora znal se sta ?
Sad ti ide zatisje mjesec dana.
Zatisje pa pojacanja koja će nas ostavit bez teksta :rock:
Isak Ramo jedan je od nas :alkohol:
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Eugen je napisao/la: 20 lip 2025, 13:35 Covjek se odrekao duga, a nas veliki hadzija Isakovic-ITC i kamatu naplatio sjeme mu .....
To sam bas pomislio. Kakav god bio, koliko god ga ne simpatisao i sta god pricali, covjek se odrekao sigurnih 175k, koje bi 100% naplatio. S druge strane imamo kamatare..
strucnjak9

Post Postao/la strucnjak9 »

Za ove pare sto je Ramo halalio, sada dovesti 3-4 kapitalca i prepisati ligu :)
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Eugen je napisao/la: 20 lip 2025, 13:35 Covjek se odrekao duga, a nas veliki hadzija Isakovic-ITC i kamatu naplatio sjeme mu .....
Koji je stekao reference firme za gradnju sportskih objekata bas na Bilinom Polju i Areni Zenica da bi danas mogao graditi Grbavicu i prijaviti se uopšte na natječaj i uzeti im 5 miliona Jedan od rijetkih kojima je Zenica sve dala a on marke društveno korisno nije uložio da opremi barem WC u jednoj školi za djecu na tlu Zenice. Još cijela familija rođeni Zeničani...

Ramo jest lud ko struja ali djela se broje a ona kazu da se čovjek odrekao ogromnog novca u korist Čelika.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Ja sam vam rekao nema ništa od igranja Stupčanice na Bilinom, savez neće dati jer nije realno da igraju, skoro pa nemoguće.Al et što bi naš narod rekao pametnom dosta što bi rekli.

Hvala Rami na oproštenom dugu to su dobra 2-3 igrača.
Allgunsblazing

Post Postao/la Allgunsblazing »

To sto nam je neko dug oprostio, ne znaci da mi te pare imamo...
Kontras'88

Post Postao/la Kontras'88 »

Allgunsblazing je napisao/la: 20 lip 2025, 14:31 To sto nam je neko dug oprostio, ne znaci da mi te pare imamo...
A sta kaze, sad 2 3 dobra igraca dovesti :lol: :lol:
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Allgunsblazing je napisao/la: 20 lip 2025, 14:31 To sto nam je neko dug oprostio, ne znaci da mi te pare imamo...
Da je htio mogao je naplatiti, i jos vise produziti agoniju.

Svaka cast na oprostenom dugu
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Pa pogresio je, sa 2-3 nova dobra igrača samo ćeš samo pokrpiti rupe ovih koji će otici kao sto su već Talha npr. Treba 6-7 minimalno. Rečeno je kad se budu sanirali dugovi ulagati će se u ekipu. Sada imas tih sto dolazi 700 000 KM za deblokadu a na tebi je da obezbjedis pare za igrače jer jedno drugo ne uslovljava. UIO isplaćen, može se raditi normalno koliko toliko.

Isto tako kako se svi klanjamo upravi objektivno zasluzeno za administativne poslove i rovovksu bitku koju vode za skidanje dugova mora se objektivno komentarisati sportski dio koji šteka.

Aj Sivac!
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
strucnjak9

Post Postao/la strucnjak9 »

Naravno da ih imamo. Evo ti plastican primjer. Ja u dzepu imam 20 KM, a tebi sam duzan 10 KM koje sam nanijetio da ti sutra vratim. Ti mi halalis, kazes ne trebas nista vracati i meni u tom slucaju te pare ostanu na raspolaganju za neke druge stvari
asimdemineri

Post Postao/la asimdemineri »

Tako se to radi, veliko hvala porodici Ramo i upravi Celika.
Alija Izetbegović Čelik
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Pa gdje onda da trosimo ono sto cemo mi napravot 600k do 900k ,mozda i vise,nema vise dugova ,nema blokiranja,nema izgovora,imas citav budzet za iducu god
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Sto se tice Stupcanice i da ce igrat u Zenici ko nama garantuje da bi mi naplatili kad je gradski stadion vlasnik grad Zenica.Oni vala ako su isli na ulazak sve su znali sta im treba imali su godinu dana i mislim to je za njih prevelik zalogaj a i da igraj baraz Posusje bi ih pregazilo i niko im nije kriv ni savez ni Posusje ni bilo ko.
Sto se tice Rame za ovo hvala mu i kapa do poda a za politiku sta radi jebe mi se i ne pratim je manje glava boli .
Naravno da ti te pare imas covjek ti je ono zargonski reko eto meni nemoj vracat pare halal ti bilo trosi gdje ti je potrebno te pare i treba se pojacat igracki ne smijes se zajebavat liga nikad nije bila jaca i bukvalno ti osim Hadzica Tomislava Viteza nemas ni jednu ekipu losu ,ove tri su mozda kao slabe a i oni ce bit teski protivnici da ne pricam onda da idu Banovici Tosk Jedinstvo Travnik Brastvo Tuzla pa gdje su Igman Gosk Sloboda .Prejaka ce liga bit a pricat sad oprostio nam dug Ramo i nemas pare to nije opravdanje .
Mi sad nemamo bas toliki problem za dugovanja ide to svojim tokom i moramo igracki puno ojacat ,prvo bi sto prije vratio Sivca i onda jedno po jedno .Ne moramo mi uci jer realno i ne mozemo jos ali moramo i trebamo bit medju prvih 5 i vreme je da smo mi respekt prema klubovima HaDzici Tomislav Tosk Banovici i slicni da ih strah kad igraju sa nama a ne dje god idemo mi cemo pobijedit Celik .
Na vreme sve pocet UPRAVO CITAJ....
1.Plan za pripreme gdje i kada
2.Na vreme pojacanja kvalitetna tj pred pripreme
3.Napunit Fan shop eto dijaspore
4.Puno ranije izbacit sezonske ulaznice uz jak marketing i ne znam ti brojaci da li mogu ocitat a ne da samo pokazes kako prate mozes mu pokazat propusnicu od Mitala i penzionersku godisnju kartu za autubus.
Za nas je nova sezona pocela i sve na vakat treba !!
JonSnow

Post Postao/la JonSnow »

Treba već razvijat strategiju kluba kada je u pitanju Željezara tj. ex Mital i sponzorstva...jer ovo je jako sumnjiva i čudna prodaja po mnogo čemu.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
phillies

Post Postao/la phillies »

I ja bih volio da je kao sto pojedinci to pojednostavljuju, Isak rekao nemoj mi vracati 175.000 KM, automatski ti te pare imas i mozes ih potrositi.
Ne vjerujem da je tako, ali izvjestaj ce nam (jednog dana) pokazati pravo stanje.
Samo Čelik zenički !!!
Odgovori