Zatisje pa pojacanja koja će nas ostavit bez teksta

Isak Ramo jedan je od nas

To sam bas pomislio. Kakav god bio, koliko god ga ne simpatisao i sta god pricali, covjek se odrekao sigurnih 175k, koje bi 100% naplatio. S druge strane imamo kamatare..
Koji je stekao reference firme za gradnju sportskih objekata bas na Bilinom Polju i Areni Zenica da bi danas mogao graditi Grbavicu i prijaviti se uopšte na natječaj i uzeti im 5 miliona Jedan od rijetkih kojima je Zenica sve dala a on marke društveno korisno nije uložio da opremi barem WC u jednoj školi za djecu na tlu Zenice. Još cijela familija rođeni Zeničani...
A sta kaze, sad 2 3 dobra igraca dovestiAllgunsblazing je napisao/la: ↑20 lip 2025, 14:31 To sto nam je neko dug oprostio, ne znaci da mi te pare imamo...
Da je htio mogao je naplatiti, i jos vise produziti agoniju.Allgunsblazing je napisao/la: ↑20 lip 2025, 14:31 To sto nam je neko dug oprostio, ne znaci da mi te pare imamo...
Naravno da ih imamo. Evo ti plastican primjer. Ja u dzepu imam 20 KM, a tebi sam duzan 10 KM koje sam nanijetio da ti sutra vratim. Ti mi halalis, kazes ne trebas nista vracati i meni u tom slucaju te pare ostanu na raspolaganju za neke druge stvariAllgunsblazing je napisao/la: ↑20 lip 2025, 14:31 To sto nam je neko dug oprostio, ne znaci da mi te pare imamo...
Pa gdje onda da trosimo ono sto cemo mi napravot 600k do 900k ,mozda i vise,nema vise dugova ,nema blokiranja,nema izgovora,imas citav budzet za iducu godAllgunsblazing je napisao/la: ↑20 lip 2025, 14:31 To sto nam je neko dug oprostio, ne znaci da mi te pare imamo...