I onda nam ovdje krenu kenjat pricom o zenickoj djeci a 90% njih bi za 200-300 KM vise presli u bilo koji drugi klub.
NK Čelik
Re: NK Čelik
-
Nemoj stavljat sviju u isti kos. Mahmic je zenicko dijete samo po rodjenju. Cim je stasao otisao je iz Zenice u mladost tako da on ima veze sa Celikom koliko i ja - dvije godine u pionirima. Uvreda je za ostalu zenicku djecu i ovog mamlaza stavljat u istu recenicu.Brotherze je napisao/la: ↑13 lip 2025, 18:58I onda nam ovdje krenu kenjat pricom o zenickoj djeci a 90% njih bi za 200-300 KM vise presli u bilo koji drugi klub.
Uz eventualni potpis Sivca akB mi bi mogli sa 2 top vezna i jedan top napadac pa bili bi konkurentni za taj vrh do zime.
Bolje dovest ta 3 igraca da su tp nek i kostaju po 3 ili 4 milje nego nabacat 7 da su prosjek ili ispodprosjeki mogli bi e potuc sa svima.
Spic top,krila Marin, Hamza Sero eventualno jos jedno,sredina Talha,Kadric Vardo Ali,2 top nova et jos juniori bekove imamo odbrana imamo solidno et i ne treba neki bruku kesa
Bolje dovest ta 3 igraca da su tp nek i kostaju po 3 ili 4 milje nego nabacat 7 da su prosjek ili ispodprosjeki mogli bi e potuc sa svima.
Spic top,krila Marin, Hamza Sero eventualno jos jedno,sredina Talha,Kadric Vardo Ali,2 top nova et jos juniori bekove imamo odbrana imamo solidno et i ne treba neki bruku kesa
Kako samo po rodjenju? Jel bio u mladjim kategorijama klub? Jeste. Jel dogurao do prvog tima? Jeste. Jel debitovao u PL u dresu Celika? Jeste. Ali isto tako, jel se posrao po klubu, jer mu se nije igrao kanton? Jeste.KakhaKaladze je napisao/la: ↑13 lip 2025, 19:07Nemoj stavljat sviju u isti kos. Mahmic je zenicko dijete samo po rodjenju. Cim je stasao otisao je iz Zenice u mladost tako da on ima veze sa Celikom koliko i ja - dvije godine u pionirima. Uvreda je za ostalu zenicku djecu i ovog mamlaza stavljat u istu recenicu.
A on ne moze ni sa Sivcem u istu recenicu, a kamoli nekim drugim igracem koji je ostao vjeran klubu u proslim godinama.
Druga strana medalje je da bi mozda jos neko to isto uradio, da je imao veci kvalitet...ali to necemo nikad znati.
Kako god, Azur u Celiku? Hvala, ali ne hvala.
Samo Čelik zenički !!!
To ja stalno potenciram kakva ba djeca to ne postoji vise u ovim vremenima.Svaka čast Hori,Marinu itd.A pogotovo Marinu jer sjećam se bilo je priča neka da mu stupcanica nudi velike pare al da je odbio i da ce doc u Čelik,i dodje u Čelik bude blago rečeno najgori pocnu kritike i ostalo (nase standardno) i onda podigne formu,i sad je najbolji igrač tima.E to je Zenicko dijete,takvim ljudima skidat kapu.Ostali?Ma mars u 3 lijepe.Brotherze je napisao/la: ↑13 lip 2025, 18:58I onda nam ovdje krenu kenjat pricom o zenickoj djeci a 90% njih bi za 200-300 KM vise presli u bilo koji drugi klub.
-
Golman:
-Durmo
- ?? (Golman iz Tomislava + U-21)
Desni bek:
-Sivac
-Jusić po potrebi Hodža
Lijevi bek:
-Smajlović (U-21)
-Bureković
Štoperi:
-Horić
-Mašetić
-Hodža(U-21)
- ???
Sredina:
-Vardo
-Talha (U-21)
-Ali???
- ??
- ?? Na trzistu ima finih veznjaka (Secerovic, Bojo, mali iz Laktasa, al definitivno ovdje se ne smije kiksati)
Krila:
-Šero
-Marin
-Hamza (U-21)
-Karalic?
- ?? (Mozda jos jedno al to vec ako se ima mogucnosti)
Napad:
-- ??
-- ??
Nekih 5-6 igraca sa okosnicom tima od prosle godine, kada bi svi ti igrači bili bas pojacanja, imali bi finu ekipicu.
-Durmo
Desni bek:
-Sivac
-Jusić po potrebi Hodža
Lijevi bek:
-Smajlović (U-21)
-Bureković
Štoperi:
-Horić
-Mašetić
-Hodža(U-21)
- ???
Sredina:
-Vardo
-Talha (U-21)
-Ali???
- ??
- ?? Na trzistu ima finih veznjaka (Secerovic, Bojo, mali iz Laktasa, al definitivno ovdje se ne smije kiksati)
Krila:
-Šero
-Marin
-Hamza (U-21)
-Karalic?
Napad:
-- ??
-- ??
Nekih 5-6 igraca sa okosnicom tima od prosle godine, kada bi svi ti igrači bili bas pojacanja, imali bi finu ekipicu.
Pa i Adilovic je stasao u Celiku i u finalu kupa pri rezultatu 1:0 namjerno ofulo penal i sljedece sezone kod morza i od tad zaboravio klub u kojem je ponikao kao da nije preko puta Bilinog odrastao,lize se sa Zeljovcima eno ga bio na utakmici za Uscuplica.
Zato ja takve igrace ne mirisem. Prodo se jednom sutra opet da mu Saba kaze ofulaj on ce ofulat namjerno a ti ga primis i gotivis.
Nije to suplja . Malo u glavu ljudi nemojte misliti gdje ce to ovo ono. Jednom pokaze da je ustanju sto ne bi i drugi put samo da dode u tu situaciju. Mozda nece nikad doci u tu situaciji ali ja takvim likovima koji jednom pokazu da su to u stanju nikada vise u klub nebi doveo
Zato ja takve igrace ne mirisem. Prodo se jednom sutra opet da mu Saba kaze ofulaj on ce ofulat namjerno a ti ga primis i gotivis.
Nije to suplja . Malo u glavu ljudi nemojte misliti gdje ce to ovo ono. Jednom pokaze da je ustanju sto ne bi i drugi put samo da dode u tu situaciju. Mozda nece nikad doci u tu situaciji ali ja takvim likovima koji jednom pokazu da su to u stanju nikada vise u klub nebi doveo
Zenicka djeca uvijek imaju i treba da imaju prednost nad drugim igracima al samo ako su kvalitetnija ili bara bara sa drugim igracem pa ko eto posto je nase dijete nek ima prednost. Ali sad imas Talhu i Benju i nek je Benjo trozenicko dijete noga sine ne mozes politi igracu sa strane,cesta i rijesen problem. Marin i jest bio na pocetku i spor,trom,nespreman i jednostavno nije valjo nista. Poslije se momak dohavizo,utego,spremio i sad je ko pisca dobar. A kad ce odlasci iz kluba,znamo koga trebamo dovesti koje pozicije a ko treba napustit klub?
-
Mislim da jedan golman dolazi na probu brani u Njemačkoj porijeklom iz Zenice.Ahmed Kulalic ako se ne varam prilično povisok 1.90 cm.prisonbreak je napisao/la: ↑13 lip 2025, 21:58 Golman:
-Durmo
Desni bek:
-Sivac
-Jusić po potrebi Hodža
Lijevi bek:
-Smajlović (U-21)
-Bureković
Štoperi:
-Horić
-Mašetić
-Hodža(U-21)
- ???
Sredina:
-Vardo
-Talha (U-21)
-Ali???
- ??
Krila:
-Šero
-Marin
-Hamza (U-21)
-Karalic?
Napad:
-- ??
-- ??
-
I ovog bi se volio dovezati, prosle godine mi u generalci probajemo igraci, to jest 90% priprema se probavali igraci, nije problem jedan dva pa haj i tri al nama pola ekipe bilo na probi u 90% treninga. Pusti se probe, odmah vidis valjal ili ne.
Ako ima ko u Travničkoj da zapalimo je u nedelju nek se javi. Jebiga neću valjda sam? 

Nazalost, to se radilo i na pocetku debitantske sezone u 1LF, pa nije dalo rezultate. Radilo se i ove, pa nije dalo rezultate. Nadam se da se sada nece tako raditi i da nece biti potrebe, jer ces imati vecinu igraca na raspolaganju, i onda ove sto se dovedu isprobavas. Naravno, do generalke mislim da trebamo imati iskristalisanu prvu postavu i da je odigramo sa max 5-6 izmjena (a ne novih 11 ulazi na poluvremenu).prisonbreak je napisao/la: ↑13 lip 2025, 22:27 I ovog bi se volio dovezati, prosle godine mi u generalci probajemo igraci, to jest 90% priprema se probavali igraci, nije problem jedan dva pa haj i tri al nama pola ekipe bilo na probi u 90% treninga. Pusti se probe, odmah vidis valjal ili ne.
Nego, zna li se kad je sjednica Saveza, kad ce se znati pocetak sezone, kad ce zrijeb ?
Samo Čelik zenički !!!
Ma moralo se pogotovo zadnje 2 sezone jbg nemas kes i onda daj ove sto vise antitalente probaji da vidis imal bar nesto u njima.phillies je napisao/la: ↑13 lip 2025, 23:01Nazalost, to se radilo i na pocetku debitantske sezone u 1LF, pa nije dalo rezultate. Radilo se i ove, pa nije dalo rezultate. Nadam se da se sada nece tako raditi i da nece biti potrebe, jer ces imati vecinu igraca na raspolaganju, i onda ove sto se dovedu isprobavas. Naravno, do generalke mislim da trebamo imati iskristalisanu prvu postavu i da je odigramo sa max 5-6 izmjena (a ne novih 11 ulazi na poluvremenu).prisonbreak je napisao/la: ↑13 lip 2025, 22:27 I ovog bi se volio dovezati, prosle godine mi u generalci probajemo igraci, to jest 90% priprema se probavali igraci, nije problem jedan dva pa haj i tri al nama pola ekipe bilo na probi u 90% treninga. Pusti se probe, odmah vidis valjal ili ne.
Nego, zna li se kad je sjednica Saveza, kad ce se znati pocetak sezone, kad ce zrijeb ?
Kad budes imo kes onda nece bit ti zaj...ja dovedes pojcnje i uigravas
U potrazi za igracima, prvo treba dobro prostudirat ekipe: Stupcanica, Sloboda, Igman, GOSK, te od njih pokupit kajmak.