Kad je bila zadnja sezona u kojoj je svaku utakmicu Bilino bilo puno do posljednjeg mjesta? Praviš poredjenje s ovogodišnjim Hajdukom i zvijezdama a šta je sa zadnjih 10 godina? Jesul i tad igrali reprezentativci i trener bio Gatusso pa je Poljud bio najposjećeniji u cijeloj ex yu? Nemojte ba praviti od muhe slona, nikad necemo biti takvi iz objektivnih razloga što nemamo toliku navijačku bazu i to je to. Za Hajduk navija 3/4 Hrvatske i dobar dio Hercegovine, mi nemamo tu bazu i nije za porediti se.Avenija je napisao/la: ↑26 stu 2024, 01:04Evo ti jedan bratski savjet, ne podcjenjuj Zeničku publiku i odanost.kurton je napisao/la: ↑25 stu 2024, 17:03Jbg drug da se nisi bavio dugovima sad bi bio rahmetlija, a i dalje se bavis. Isto tako nisu oni trcali pred rudu, vec mi kao navijaci. Realnost je da si trebao jos jednu sezonu smrdit u DLC, pa onda napadat PL. Ali nas narod hoce sve preko noci, pa tako i PL. Poslje 20 g javasluka u klubu, neke se stvari ne mogu preko noci oporavit i za to treba vremena. Naravno da to moze brze, ali posto mi nemamo mentalitet kao jedan Split, da stanemo iza kluba i da dodjemo na stadion u sto vecem broju, jer jbg lakse je srat i pametovat po drustvenim mrezama kako sta treba.Guest.1945 je napisao/la: ↑25 stu 2024, 16:35 @Allgunsblazing Pa šta trebam reći, da detaljno ulazim riječ po riječ?Koga boli tuki kako detaljno funkcijoniše.Te stvari zna cijeli forum a i u grada površno.Govoriš ono što ti oni dostavljaju informacije i pošto se mi ovde detaljno za nas bavimo neka se info provuče iz kluba.Nemas love, nisi odblokirao račun otpao ti dogovor sa poreznom, uzimaju ti lovu...to ba i ptice vise znaju a ostale necu da iznosim ovde a zna se gdje ne uzimaju ali to je kap u moru.Oni veze s vezom nemaju u sportskom segmentu.Šlag na tortu mi je bilo kad sam vidio da su Damjanovicu dali ugovor na 2. godine.Pa jel moraš biti toli duduk da daš čovjeku ugovor na 2. godine a on samo prdno na terenu.Ja kad sam to vidio ibretom sam se ibretio.Jel mi to frcamo od love pa se daju ugovori na 2. godine?Jedan igrač ti u timu ima samo ugovor na 2. godine, ovom liku koji se nigdje nije zadržao CV ko flis papir prdno par puta na Bilinom pobjedio par utakmica na Bilinom, u gostima mam stid reći.Bolje im je nek sakupe pare dovede iskusan čovjek koji je maher u spotskom segmentu jer oni kolektivno nemaju veze svezom i na relaciji sportskog segmenta i vraćanja dugova, hoću time reći da su trčali pred rudu i imali ogroman fokus samo na dugove i računu, pravili se kojekakvi ugovori prije nego si odblokirao račun i dobijo lovu u ruke a s druge stvari ulozio si ogroman novac samo za to gdje si skroz zapostavio sport.Ti se bavi jarane računom a naroda interesuje rezultat a gori ti je nego prošle sezone.
Poredjenje sa Hajdukom i Splitom nije moguce. Kada Čelik dovede upravu koja osigura budzet od 70 miliona KM kao Hajduk i bude dovodio reprezentativce kao sto su Livaja, Perisic, Rakitić, Sahiti, Kalinić itd onda ćemo se porediti.
Poredis klub koji igra najgori nogomet u regionu Čelik i Hajduk koji se sa Gattusom i 3-4 superzvijezde bori sa Dinamom za titulu. Evo neka oni igraju 5 godina amaterske rangove i dozivljavaju sramote svako malo kao mi, ne bi ih bilo ni 1500 na Poljudu.
A neka nama uprava dovede 5 reprezentativaca iz Bosne i za trenera nekog poput Gattusa evo npr Rud Van Nistelroya pa da smo nakon 15 kola prvi ispred Zrinjskog i Sarajeva pa da vidimo bili se isto kao i kod njih za dan prodao cijeli stadion.
Čelik nema nista slicno, niti igrače, niti rezultate, niti pare, marketing, organizaciju nista, da bi bio ikome zanimljiv i zato ne treba porediti neuporedivo!
Tako da treba prestati prozivati našu publiku, ja sam to radio isto mnogo puta ali već sada donekle razumijem zasićenje, godine, sezone, polusezone prolaze, prica uvijek ista. Anti propaganda fudbala zvana Čelik. Kada budes imao keš, igrače, rezultate, borbu, legalalno poslovanje tj deblokadu, plasman u PL, imat ćeš i publiku i tako je svugdje od Zenice preko Splita do Beograda.
NK Čelik
-
Re: NK Čelik
-
Nije tad Poljud ni bio pun, ni blizu kao danas, a bili su vazda na diobi 3-4 mjesta minimum.
Nije za poredjenje i tjt. Hajduk ima milionsku bazu, a mi imamo ovo malo "Zenice" što je ostalo.
Nije za poredjenje i tjt. Hajduk ima milionsku bazu, a mi imamo ovo malo "Zenice" što je ostalo.
Zadnja izmjena: RubikovaKocka, dana/u 26 stu 2024, 09:11, ukupno mijenjano 1 put.
To bi im bilo pucanje sebi u noge, koja je svrha pressa?Guest.1945 je napisao/la: ↑26 stu 2024, 04:06 Hoće li biti kakav press na osvrt polusezone? Red bi bio.
Nema više strpljenja ni uprava ni navijači i tu je kraj priče. Predsjednik kluba im fino kaže 70% noga i tako treba da bude. Ljudi, gledamo amaterizam i trpimo petu godinu, stvarno mi mrsko nije bilo otići na tekmu u prvoj sezoni druge lige centar kad nismo imali šanse za ulazak, nismo imali kvalitetet na terenu, ali nije se rasprodavao ugled kluba kao ovu polusezonu. Prva sezona u prvoj ligi halal, nema šta, treba se snaći u najgoroj ligi evrope, teža od premijer lige, ali ova druga je da ti čir pukne na želucu svaki drugi vikend.
Volio bih da se pometu ova nekvalitetna djeca, ovi poluigrači i umjesto 5 poluigrača dovede provjeren kvalitet. Otjeraj 5 veznih, dovedi jednog kako treba, nek nema klupe, puni klupu sa trenutnim juniorima kad dođu kartoni i povrede. Daj barem prvih 11 da liči na nešto a ne da nam srce ekipe u veznom redu drže djeca od 19 godina.
Volio bih da se pometu ova nekvalitetna djeca, ovi poluigrači i umjesto 5 poluigrača dovede provjeren kvalitet. Otjeraj 5 veznih, dovedi jednog kako treba, nek nema klupe, puni klupu sa trenutnim juniorima kad dođu kartoni i povrede. Daj barem prvih 11 da liči na nešto a ne da nam srce ekipe u veznom redu drže djeca od 19 godina.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
Truhlo je napisao/la: ↑26 stu 2024, 08:52 Nema više strpljenja ni uprava ni navijači i tu je kraj priče. Predsjednik kluba im fino kaže 70% noga i tako treba da bude. Ljudi, gledamo amaterizam i trpimo petu godinu, stvarno mi mrsko nije bilo otići na tekmu u prvoj sezoni druge lige centar kad nismo imali šanse za ulazak, nismo imali kvalitetet na terenu, ali nije se rasprodavao ugled kluba kao ovu polusezonu. Prva sezona u prvoj ligi halal, nema šta, treba se snaći u najgoroj ligi evrope, teža od premijer lige, ali ova druga je da ti čir pukne na želucu svaki drugi vikend.
100% se slazem. Palackic,Prguda, Hodzic, Tolja, Basic svi mogu bit okej opcija sa klupe. Ako zelimo nesto vise oni nam ne mogu biti opcije za prvih 11 i tjt. Ima propusta i u odbrani i u napadu ali po meni sredina nam je najtanja ubjedljivo i zato ni nemamo neke igre.
Ne moras ti meni davat savjete, kad postoje cinjenice. To i nije neko cudo, jer ljudi zele rezultat, medjutim nije ni uredu pametovat i nasladjivat se po drustvenim mrezama, a na stadionu nigdje nikog. Zato sam stavio primjer Hajduka jer su bili pa mozda i u goroj situaciji od nas, cak se i od njih ocekuje rezultat u vidu titule koju su zadnji put osvojili 2005, ali njihovi navijaci i dalje iz godine u godinu obaraju rekorde u posjeti, clanskim, shopu...Avenija je napisao/la: ↑26 stu 2024, 01:04
Evo ti jedan bratski savjet, ne podcjenjuj Zeničku publiku i odanost.
Poredjenje sa Hajdukom i Splitom nije moguce. Kada Čelik dovede upravu koja osigura budzet od 70 miliona KM kao Hajduk i bude dovodio reprezentativce kao sto su Livaja, Perisic, Rakitić, Sahiti, Kalinić itd onda ćemo se porediti.
Poredis klub koji igra najgori nogomet u regionu Čelik i Hajduk koji se sa Gattusom i 3-4 superzvijezde bori sa Dinamom za titulu. Evo neka oni igraju 5 godina amaterske rangove i dozivljavaju sramote svako malo kao mi, ne bi ih bilo ni 1500 na Poljudu.
A neka nama uprava dovede 5 reprezentativaca iz Bosne i za trenera nekog poput Gattusa evo npr Rud Van Nistelroya pa da smo nakon 15 kola prvi ispred Zrinjskog i Sarajeva pa da vidimo bili se isto kao i kod njih za dan prodao cijeli stadion.
Čelik nema nista slicno, niti igrače, niti rezultate, niti pare, marketing, organizaciju nista, da bi bio ikome zanimljiv i zato ne treba porediti neuporedivo!
Tako da treba prestati prozivati našu publiku, ja sam to radio isto mnogo puta ali već sada donekle razumijem zasićenje, godine, sezone, polusezone prolaze, prica uvijek ista. Anti propaganda fudbala zvana Čelik. Kada budes imao keš, igrače, rezultate, borbu, legalalno poslovanje tj deblokadu, plasman u PL, imat ćeš i publiku i tako je svugdje od Zenice preko Splita do Beograda.
Tako da nije bilo poredjenja o sadasnjosti klubova, jer nema smisla, vec o mentalnom sklopu navijaca, gdje i jedni i drugi imamo slican put oporavka, samo sto oni iz godine u godinu obaraju rekorde i nisu se zasitili, i ako cekaju na titulu skoro 20g, dok je kod nas suprotno, cast izuzetcima.
Isto tako nezamislivo je ocekivat puno Bilino, ali 2-3k prodatih ulaznica po utakmici bi trebala biti normalna pojava.
I tih 5, 6 komada svedi na dvojicu. Isto tako odbrana, Rašević, Musa, Bajramović, komotno svu trojicu otjerati dovesti stoperčinu da igra sa horom, a u slučaju kartona Isaković i Hodžić mogu uskočiti. Svesti roster na 15ak igrača, fokusirati se na kvalitet, yebo kvantitet.KakhaKaladze je napisao/la: ↑26 stu 2024, 09:04Truhlo je napisao/la: ↑26 stu 2024, 08:52 Nema više strpljenja ni uprava ni navijači i tu je kraj priče. Predsjednik kluba im fino kaže 70% noga i tako treba da bude. Ljudi, gledamo amaterizam i trpimo petu godinu, stvarno mi mrsko nije bilo otići na tekmu u prvoj sezoni druge lige centar kad nismo imali šanse za ulazak, nismo imali kvalitetet na terenu, ali nije se rasprodavao ugled kluba kao ovu polusezonu. Prva sezona u prvoj ligi halal, nema šta, treba se snaći u najgoroj ligi evrope, teža od premijer lige, ali ova druga je da ti čir pukne na želucu svaki drugi vikend.
100% se slazem. Palackic,Prguda, Hodzic, Tolja, Basic svi mogu bit okej opcija sa klupe. Ako zelimo nesto vise oni nam ne mogu biti opcije za prvih 11 i tjt. Ima propusta i u odbrani i u napadu ali po meni sredina nam je najtanja ubjedljivo i zato ni nemamo neke igre.
Po mom mišljenju veliki je promašaj Talha. Moralo se birati ili on ili Međuseljac. Ovako imaš dvojicu mlađih, skloni oscilacijama umjesto jednog da trpiš i dva kvalitetna provjerena veznjaka.
Rezerve na krilu nema, pa se gura junior od 2 metra i brzine 2km/h. Roster je takav, da kao da je neko cijepao drva i nabacao na kamaru. Nikakvog smisla i rezona.
Uzdam se samo u Zaimovića, neka traži 5 provjerenih igrača i ispravi ovaj nakaradni vezni red. Vardo i 7 juniora u vezi, pa to ne bi djeca na football manageru tako složila. Yebao nas je kmečavac iz Modriče do jaja.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
100%Avenija je napisao/la: ↑26 stu 2024, 01:04Evo ti jedan bratski savjet, ne podcjenjuj Zeničku publiku i odanost.kurton je napisao/la: ↑25 stu 2024, 17:03Jbg drug da se nisi bavio dugovima sad bi bio rahmetlija, a i dalje se bavis. Isto tako nisu oni trcali pred rudu, vec mi kao navijaci. Realnost je da si trebao jos jednu sezonu smrdit u DLC, pa onda napadat PL. Ali nas narod hoce sve preko noci, pa tako i PL. Poslje 20 g javasluka u klubu, neke se stvari ne mogu preko noci oporavit i za to treba vremena. Naravno da to moze brze, ali posto mi nemamo mentalitet kao jedan Split, da stanemo iza kluba i da dodjemo na stadion u sto vecem broju, jer jbg lakse je srat i pametovat po drustvenim mrezama kako sta treba.Guest.1945 je napisao/la: ↑25 stu 2024, 16:35 @Allgunsblazing Pa šta trebam reći, da detaljno ulazim riječ po riječ?Koga boli tuki kako detaljno funkcijoniše.Te stvari zna cijeli forum a i u grada površno.Govoriš ono što ti oni dostavljaju informacije i pošto se mi ovde detaljno za nas bavimo neka se info provuče iz kluba.Nemas love, nisi odblokirao račun otpao ti dogovor sa poreznom, uzimaju ti lovu...to ba i ptice vise znaju a ostale necu da iznosim ovde a zna se gdje ne uzimaju ali to je kap u moru.Oni veze s vezom nemaju u sportskom segmentu.Šlag na tortu mi je bilo kad sam vidio da su Damjanovicu dali ugovor na 2. godine.Pa jel moraš biti toli duduk da daš čovjeku ugovor na 2. godine a on samo prdno na terenu.Ja kad sam to vidio ibretom sam se ibretio.Jel mi to frcamo od love pa se daju ugovori na 2. godine?Jedan igrač ti u timu ima samo ugovor na 2. godine, ovom liku koji se nigdje nije zadržao CV ko flis papir prdno par puta na Bilinom pobjedio par utakmica na Bilinom, u gostima mam stid reći.Bolje im je nek sakupe pare dovede iskusan čovjek koji je maher u spotskom segmentu jer oni kolektivno nemaju veze svezom i na relaciji sportskog segmenta i vraćanja dugova, hoću time reći da su trčali pred rudu i imali ogroman fokus samo na dugove i računu, pravili se kojekakvi ugovori prije nego si odblokirao račun i dobijo lovu u ruke a s druge stvari ulozio si ogroman novac samo za to gdje si skroz zapostavio sport.Ti se bavi jarane računom a naroda interesuje rezultat a gori ti je nego prošle sezone.
Legendo,KakhaKaladze je napisao/la: ↑26 stu 2024, 05:38Kad je bila zadnja sezona u kojoj je svaku utakmicu Bilino bilo puno do posljednjeg mjesta? Praviš poredjenje s ovogodišnjim Hajdukom i zvijezdama a šta je sa zadnjih 10 godina? Jesul i tad igrali reprezentativci i trener bio Gatusso pa je Poljud bio najposjećeniji u cijeloj ex yu? Nemojte ba praviti od muhe slona, nikad necemo biti takvi iz objektivnih razloga što nemamo toliku navijačku bazu i to je to. Za Hajduk navija 3/4 Hrvatske i dobar dio Hercegovine, mi nemamo tu bazu i nije za porediti se.Avenija je napisao/la: ↑26 stu 2024, 01:04Evo ti jedan bratski savjet, ne podcjenjuj Zeničku publiku i odanost.kurton je napisao/la: ↑25 stu 2024, 17:03
Jbg drug da se nisi bavio dugovima sad bi bio rahmetlija, a i dalje se bavis. Isto tako nisu oni trcali pred rudu, vec mi kao navijaci. Realnost je da si trebao jos jednu sezonu smrdit u DLC, pa onda napadat PL. Ali nas narod hoce sve preko noci, pa tako i PL. Poslje 20 g javasluka u klubu, neke se stvari ne mogu preko noci oporavit i za to treba vremena. Naravno da to moze brze, ali posto mi nemamo mentalitet kao jedan Split, da stanemo iza kluba i da dodjemo na stadion u sto vecem broju, jer jbg lakse je srat i pametovat po drustvenim mrezama kako sta treba.
Hajduk crpi navijačku bazu iz cca 1 miliona ljudi, a mi iz maaaaksimalno 100 000. O historiji ne bi ni da pričam.
Neusporedivi smo u svakom pogledu.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
-
Pa bas tako to i ja kazem, nije adekvatno poredjenje zbog broja ljudi koji prate Hajduk ne mozemo ni teoretski biti u istom rangu s njimaJonSnow je napisao/la: ↑26 stu 2024, 12:31Legendo,KakhaKaladze je napisao/la: ↑26 stu 2024, 05:38Kad je bila zadnja sezona u kojoj je svaku utakmicu Bilino bilo puno do posljednjeg mjesta? Praviš poredjenje s ovogodišnjim Hajdukom i zvijezdama a šta je sa zadnjih 10 godina? Jesul i tad igrali reprezentativci i trener bio Gatusso pa je Poljud bio najposjećeniji u cijeloj ex yu? Nemojte ba praviti od muhe slona, nikad necemo biti takvi iz objektivnih razloga što nemamo toliku navijačku bazu i to je to. Za Hajduk navija 3/4 Hrvatske i dobar dio Hercegovine, mi nemamo tu bazu i nije za porediti se.Avenija je napisao/la: ↑26 stu 2024, 01:04
Evo ti jedan bratski savjet, ne podcjenjuj Zeničku publiku i odanost.
Hajduk crpi navijačku bazu iz cca 1 miliona ljudi, a mi iz maaaaksimalno 100 000. O historiji ne bi ni da pričam.
Neusporedivi smo u svakom pogledu.
-
Hadjuk u jebenoj Argentini ima clanove, mi ni u vlastitom gradu ne mozemo hiljadarku skupit.
Srce, čast i ponos!
Kakvo poređenjem sa Hajdukom... Mi se ne možemo poredit sa Grimsby-em iz 4te lige engleske jbt. Imamo pun k amatera u ekipi,na to dodaj one koji ne neće da potegnu iako znamo da mogu I dobiješ polusezonu kakvu imamo,svi su očekivali bolju od prošle na kraju k.
Posjeta je još I dobra kako igraju,svi prizivaju 5/6 hiljada ,na osnovu čega? Narod se zasitio svega,svaki vikend popišan zbog njih i šta dalje?
Zaim ako ode tu smo sami sebi pucali i koljeno.
Posjeta je još I dobra kako igraju,svi prizivaju 5/6 hiljada ,na osnovu čega? Narod se zasitio svega,svaki vikend popišan zbog njih i šta dalje?
Zaim ako ode tu smo sami sebi pucali i koljeno.
c'mon likČe
-
Vjeru to sam uvijek govorio među nama i ostat ću pri mome stavu.To je čista matematika,5 igrača recimo platiš isto ko jednog kvalitetnog,međutim imaš 5 igrača koji ti ništa ne donose na terenu i tu si bacio pare a ovako znaš gdje si dao pare.Ovako samo imaš broj 5 i ništa više i često kažu trebamo da popunimo rupe a ti igrači su veće rupe a na ovog jednog si moga računat bilo šta,a na ovih 5 ništa.Ovaj će pokrivati više pozicija nego svi oni zajedno.Horic jadnik ne moze sam iz odbrane komandovati.Morat će da promjene politiku kluba.Truhlo je napisao/la: ↑26 stu 2024, 08:52 Nema više strpljenja ni uprava ni navijači i tu je kraj priče. Predsjednik kluba im fino kaže 70% noga i tako treba da bude. Ljudi, gledamo amaterizam i trpimo petu godinu, stvarno mi mrsko nije bilo otići na tekmu u prvoj sezoni druge lige centar kad nismo imali šanse za ulazak, nismo imali kvalitetet na terenu, ali nije se rasprodavao ugled kluba kao ovu polusezonu. Prva sezona u prvoj ligi halal, nema šta, treba se snaći u najgoroj ligi evrope, teža od premijer lige, ali ova druga je da ti čir pukne na želucu svaki drugi vikend.
Ma nema tu poredzenja sa Hajdukom ali u nasoj drzavi i nasim mogucnostima u nasoj ligi mi mozemo bit Hajduk.
Zivotom garantujem da i sad kad bi mi kao i hajduk 10 ili 20 sezona igrali evropu sto vi kazete nisu prvci ,pa i ne moramo bit samo da smo medzu prva 3 bili bi Hajduk nase lige ,tako to treba gledat a ne poredzenje bukvalno sa Hajdukom.
Zivotom garantujem da i sad kad bi mi kao i hajduk 10 ili 20 sezona igrali evropu sto vi kazete nisu prvci ,pa i ne moramo bit samo da smo medzu prva 3 bili bi Hajduk nase lige ,tako to treba gledat a ne poredzenje bukvalno sa Hajdukom.
Zato sam ja, Truhlo, i pitao ko je zadužen za sportski segment. Sjetiti ćeš se da je rečeno, kada je Dubvnjak dobio otkaz, da su pogriješili što su dopustili treneru da vodi sve oko dovođenja igrača. Pa ko je onda ove doveo? Ako je Damjanović, to nam govori da smo opet istu grešku uradili? Ako nije, ko je ta osoba?Truhlo je napisao/la: ↑26 stu 2024, 09:50I tih 5, 6 komada svedi na dvojicu. Isto tako odbrana, Rašević, Musa, Bajramović, komotno svu trojicu otjerati dovesti stoperčinu da igra sa horom, a u slučaju kartona Isaković i Hodžić mogu uskočiti. Svesti roster na 15ak igrača, fokusirati se na kvalitet, yebo kvantitet.KakhaKaladze je napisao/la: ↑26 stu 2024, 09:04Truhlo je napisao/la: ↑26 stu 2024, 08:52 Nema više strpljenja ni uprava ni navijači i tu je kraj priče. Predsjednik kluba im fino kaže 70% noga i tako treba da bude. Ljudi, gledamo amaterizam i trpimo petu godinu, stvarno mi mrsko nije bilo otići na tekmu u prvoj sezoni druge lige centar kad nismo imali šanse za ulazak, nismo imali kvalitetet na terenu, ali nije se rasprodavao ugled kluba kao ovu polusezonu. Prva sezona u prvoj ligi halal, nema šta, treba se snaći u najgoroj ligi evrope, teža od premijer lige, ali ova druga je da ti čir pukne na želucu svaki drugi vikend.
Po mom mišljenju veliki je promašaj Talha. Moralo se birati ili on ili Međuseljac. Ovako imaš dvojicu mlađih, skloni oscilacijama umjesto jednog da trpiš i dva kvalitetna provjerena veznjaka.
Rezerve na krilu nema, pa se gura junior od 2 metra i brzine 2km/h. Roster je takav, da kao da je neko cijepao drva i nabacao na kamaru. Nikakvog smisla i rezona.
Uzdam se samo u Zaimovića, neka traži 5 provjerenih igrača i ispravi ovaj nakaradni vezni red. Vardo i 7 juniora u vezi, pa to ne bi djeca na football manageru tako složila. Yebao nas je kmečavac iz Modriče do jaja.
Tačno je da se i ovdje na forumu ide iz krajnosti u krajnost, pogotovo ovo za Durmu (Durmo je bio odličan dok je imao trenera, tako da momku se nema šta reći), ali dosta pitanja je na mjestu.
Ovo nema veze sa ambicijama ulaska u PL, koje ni nisu bile realne, nego ima veze, kako ti kažeš, sa renomenom kluba.