NK Čelik

Redbull

Re: NK Čelik

Post Postao/la Redbull »

samocelik je napisao/la: 18 srp 2024, 22:36
Eugen je napisao/la: 18 srp 2024, 22:17
samocelik je napisao/la: 18 srp 2024, 21:39 Prijedlog upravi, posudba iz Sarajeva, Nemanja Anđušić :mrgreen:
Jel se zezas
Šta fali Nemanji?
Sve je ok, samo jos da je realno 😂
JonSnow

Post Postao/la JonSnow »

samocelik je napisao/la: 18 srp 2024, 21:39 Prijedlog upravi, posudba iz Sarajeva, Nemanja Anđušić :mrgreen:
Jel se zezas
Šta fali Nemanji?
Ništa mu ne fali, čak ima i previše svega :D ...i zato nije realno da igra kod nas.
Čovjek je odličan rezervista, koji bi našao svoje mjesto u svakoj ekipi PLBiH.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
habuba

Post Postao/la habuba »

Obecanje ludom radovanje. Bez zdravog kluba ne mozes nigdje. Ja nisam optimista po pitanju finansija od strane grada, kao ni po pitanju ulaska u PL ove sezone. Bio bih veoma zadovoljan ukoliko do nove godine odblokiramo racun, i otplatimo komulativno 300,000 dugovanja (UIO, ovih par manjih duznika i jedan od ova jos dva veca sto su ostala) i da smo u prvih 5 na tabeli. Za mene bi to bilo puna saka brade. Pa se onda dodatno pojacati na proljece, prvo otplatiti ostatak dugovanja i onda se pokusati probiti na prvo mjesto.
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Jel se zezas
Šta fali Nemanji?
Mnogo iznad 1 lige FBiH ja ne znam pratite li vi fudbal
samocelik

Post Postao/la samocelik »

Pa vidi kako ja to gledam, Nemanja će se pokušati dokazati novom treneru. Evo ga i igra. Ok je to. Ako u nekom slučaju Sarajevo prođe večeras, ovaj Gruzijac će ostati u njihovom timu i nekako vidim da bi Nemanja baš mogao ostati na ugovoru i plati u Sarajeva a igrati neki dobar nogomet na posudbi recimo u Čeliku :mrgreen:
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Samočeliče nama je Sarajevo juniore slalo na posudbu, kakav Anđušić, pa onom Boji sa staklenim nogama se ne igra ova liga, Burek bez nastupa dvije godine ne bi došao u svoj matični klub na posudbi. Libe će braniti u poljskoj do 50te samo da ne igra ovaj hamelj od lige :mrgreen:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

habuba je napisao/la: 18 srp 2024, 22:44 Obecanje ludom radovanje. Bez zdravog kluba ne mozes nigdje. Ja nisam optimista po pitanju finansija od strane grada, kao ni po pitanju ulaska u PL ove sezone. Bio bih veoma zadovoljan ukoliko do nove godine odblokiramo racun, i otplatimo komulativno 300,000 dugovanja (UIO, ovih par manjih duznika i jedan od ova jos dva veca sto su ostala) i da smo u prvih 5 na tabeli. Za mene bi to bilo puna saka brade. Pa se onda dodatno pojacati na proljece, prvo otplatiti ostatak dugovanja i onda se pokusati probiti na prvo mjesto.
Potpisujem sve. Još u kupu obrnuti lovu na ulaznicama i puna šaka brade :alkohol:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
phillies

Post Postao/la phillies »

Onda traziti ovog iz odbrane Čelika :lol: :lol: :lol: :lol:

@habuba
Prvi post i odmah pravo u sridu :like:

@Truhlo
Kup je negdje tamo u septembru?
Samo Čelik zenički !!!
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

phillies je napisao/la: 18 srp 2024, 23:09 Onda traziti ovog iz odbrane Čelika :lol: :lol: :lol: :lol:

@habuba
Prvi post i odmah pravo u sridu :like:

@Truhlo
Kup je negdje tamo u septembru?
25.9.2024 drugo kolo kupa FBiH

- 30.10.2024 1/16 finala kupa BiH
- 27.11.2024 1/8 finala kupa BiH

- 26.2.2025 1/4 finala kupa BiH
- 12.3.2025 1/4 finala kupa BiH

Taman da se odvojimo na tabeli do kraja oktobra pa da se posvetimo kupu :mrgreen: Ide ove godine četvrtfinale rutinski :rock:
samocelik

Truhlo je napisao/la: 18 srp 2024, 23:03 Samočeliče nama je Sarajevo juniore slalo na posudbu, kakav Anđušić, pa onom Boji sa staklenim nogama se ne igra ova liga, Burek bez nastupa dvije godine ne bi došao u svoj matični klub na posudbi. Libe će braniti u poljskoj do 50te samo da ne igra ovaj hamelj od lige :mrgreen:
Preko dana se mora biti realan, uz pokoje pivo malo i optimističan navečer. Znam ili znamo kakav klub želimo. Sjećam se da je Nemanji bilo fino u Zenici. Nekako ga vidim u Čeliku. Možda bi Nemanja mogao biti višak u FKS krajem ljeta kad ostali klubovi budu popunili roster. Ustvari više sanjam. Ali elem.
Sjetih se ligaške utakmice protiv Fortune u kantolanloj, Tamo na pruzi bio, jel bila i jedna sa publikom na Bilinom u Kantonalnoj?
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

samocelik je napisao/la: 18 srp 2024, 23:17
Truhlo je napisao/la: 18 srp 2024, 23:03 Samočeliče nama je Sarajevo juniore slalo na posudbu, kakav Anđušić, pa onom Boji sa staklenim nogama se ne igra ova liga, Burek bez nastupa dvije godine ne bi došao u svoj matični klub na posudbi. Libe će braniti u poljskoj do 50te samo da ne igra ovaj hamelj od lige :mrgreen:
Preko dana se mora biti realan, uz pokoje pivo malo i optimističan navečer. Znam ili znamo kakav klub želimo. Sjećam se da je Nemanji bilo fino u Zenici. Nekako ga vidim u Čeliku. Možda bi Nemanja mogao biti višak u FKS krajem ljeta kad ostali klubovi budu popunili roster. Ustvari više sanjam. Ali elem.
Sjetih se ligaške utakmice protiv Fortune u kantolanloj, Tamo na pruzi bio, jel bila i jedna sa publikom na Bilinom u Kantonalnoj?
Meni je realnije da nam pošalju Nurkovića i Hamzića opet, ove juniore što su prošli pripreme sa njima pa onda će biti otpisani kasnije.

Ja nekako razmišljam šta bi bilo da onaj Arežina nije budala, da je ostao, kako bi školovao ovu seljačku ligu :mrgreen:

Nije kanton ni jedna bila sa publikom, tek od druge lige centar.
samocelik

Arežina da je htio igrati i posvetiti se ovoj igri,Čelik mu je bio poput JackPota. Isto tako, takav igrač bi valjo nama više nego mi njemu. Ja se ne mogu oteti dojmu njegovog šarma sa loptom. U zadnjih 15 godina bolji vezni od njega je bio samo Jamak. Samo zamisli krila, da su imali lopte sa centra od Jamaka zadnje 2 sezone, još bi Karalica i prodali 8-)
phillies

Post Postao/la phillies »

Truhlo je napisao/la: 18 srp 2024, 23:23
samocelik je napisao/la: 18 srp 2024, 23:17
Meni je realnije da nam pošalju Nurkovića i Hamzića opet, ove juniore što su prošli pripreme sa njima pa onda će biti otpisani kasnije.

Ja nekako razmišljam šta bi bilo da onaj Arežina nije budala, da je ostao, kako bi školovao ovu seljačku ligu :mrgreen:

Nije kanton ni jedna bila sa publikom, tek od druge lige centar.
Naravno, ako budu koga slali na posudbu, poslace golobradu jaliju, jer su im stipendije kikiriki.Nece masno placati igraca da igra za nas. Al da bi dobro dosao, bi :D

Arezina da nije bio budala cijelu karijeru, ne bi on do nas ni dosao, vec bi igrao negdje vani ili PL u najmanju ruku.
Samo Čelik zenički !!!
PonosniSmogovci

Post Postao/la PonosniSmogovci »

Za Arezinu kretena bi pola Zenice dijela plate se odricalo da ga placa. Kakve smo sve igrace dizali u nebesa, Arezina u Zenici bi bio veci nego Toti u Rimu.
Eugen

Post Postao/la Eugen »

PonosniSmogovci je napisao/la: 19 srp 2024, 00:16 Za Arezinu kretena bi pola Zenice dijela plate se odricalo da ga placa. Kakve smo sve igrace dizali u nebesa, Arezina u Zenici bi bio veci nego Toti u Rimu.
Jebo vaa Arezina vise frajer pobjego kad ti je najpotrebnije bilo zaduzio se kod kamatara u Zenici i mi jos o njemu diskutujemo. Odigrao par dobrih utakmica u amaterskoj ligi i to je to.
Odgovori