Nemojte zaboraviti niti Buducnost - imaju uigranu ekipu...nagazna mina ove sezone u 1 FLprisonbreak je napisao/la: ↑16 srp 2024, 21:13Bratstvo trenutno ima bas finu ekipicu. Tuzla, Stupcsnics, Bratstvo i mi smo trenutno bas oke.Ali45 je napisao/la: ↑16 srp 2024, 20:38Po najavama uprave ,itekako se pitamo,al to ne zavisi samo od nas,pita se I Tuzla I Stupčanica,ja iskreno ne bi otpisao ni Bratstvo ne znam zbog čega al mislim da će bit nagazna mna.Zenicanin988 je napisao/la: ↑16 srp 2024, 20:26 Manite se priča , cuj Tuzla ulazi lagano? Kakva ba Tuzla, ne kazem da mozda neće, ali i mi se pitamo. Itekako se pitamo.
NK Čelik
Re: NK Čelik
-
U koliko sati izvlace parove ?
Budućnost baš mladu ekipu ima,uvijek imaju puno oscilacija.Bembeli je napisao/la: ↑17 srp 2024, 07:20Nemojte zaboraviti niti Buducnost - imaju uigranu ekipu...nagazna mina ove sezone u 1 FLprisonbreak je napisao/la: ↑16 srp 2024, 21:13Bratstvo trenutno ima bas finu ekipicu. Tuzla, Stupcsnics, Bratstvo i mi smo trenutno bas oke.
c'mon likČe
Trenira li Horić sa ekipom on nam bas mnogo znaci u ekipi kada je spreman. Smirenost i sigurnost i sve ostalo dolazi sa njim, nadam se da će biti spreman od prvog kola..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- mosalikce7
Ja mislim da bi protiv Stupcanice trebali ovaj sastav probat
Mi volimo KP-Dom i njegov bijeli sjaj, mi volimo Celika i nikog vise znaj
Karić,Bajramović,Horić,Hodžić,Palačkić,Ahmetspahić,Selman? Sejmenović?mosalikce7 je napisao/la: ↑17 srp 2024, 12:01 Screenshot 2024-07-17 115926.png
Ja mislim da bi protiv Stupcanice trebali ovaj sastav probat
Fina bi klupa bila+vezni još jedan
c'mon likČe
-
Evo ide podrska od grada Zenice
Znaci da ocekujemo malo jace igrace

Znaci da ocekujemo malo jace igrace

https://www.youtube.com/watch?v=r-gHN_gPHOE
evo uzivo izvlacenje parova i delegiranje brojeva
+ izgleda hedija od grada ide....plus pametan potez Uprave da delegiraju i jednog clana u NO iz Grada kako ne bi kasnije bilo nije se znalo - ovo ono
evo uzivo izvlacenje parova i delegiranje brojeva
+ izgleda hedija od grada ide....plus pametan potez Uprave da delegiraju i jednog clana u NO iz Grada kako ne bi kasnije bilo nije se znalo - ovo ono
Evo ide NK Celik broj 1 i da ide prve 2 domace...nije lose
(kao zbog reprezentacije i odlaganja utakmica)

Celik - Gorazde 1 kolo...ne toliko atraktivan protivnik ali dobro je da krenemo u sezonu sa pobjedom (aBd)
-
Odlicno izlobirane dvije domace na pocetku, jos u trecem da je Travnik ihaaa 

Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
-