NK Čelik

Zamorano

Re: NK Čelik

Post Postao/la Zamorano »

Ne treba ovdje psiholog nego im motorkom ruke odsjec svima! Marin pravi faul RUKAMA gura igraca u aut!!! Ovaj majmun žuti dobija dva žuta u 10 minuta jer RUKAMA vuce igraca!!! Vardo ne moze igrat bez ruku jer RUKAMA uvijek capa igrace kad igra!!! Svi igraju previse RUKAMA i to nas kosta itekako i glupih faulova i glupih žutih kartona! Osim Talhe,Horica i Alija ove polusezone svi ostali su za klinac obicni. Tako ko god da ode iz kluba nece ni faliti niti ce se osjetiti da je i bio tu!
Uprava 100% kriva za ovakvo dovodjenje igraca,sve sto uprava napravi dobro oko kluba svaka im cast al sto se tice dovodjenja i odabira igraca uprava je kurton obicni.
KenanA

Post Postao/la KenanA »

Ide opet ista priča, nema para, ako imaš pitanje otidi do kluba i pitaj itd. Nevjerovatno je da jos uvijek ne znamo ko je zadužen za sportski segment, kome je dato povjerenje? Zeničku djecu neću komentarisati, njima na sramotu kako vide borbu za svoj klub. Za klub se bori i razmišljanjem kada si na terenu a ne samo da ukližeš 10 puta. Onaj ko se sjetio da vrati Marina treba iste sekunde da se odmakne od kluba, nije mu prijatelj nego dušman.
Ostaviti trenera, Horu, Mašića, Talhu i obezbjediti minimum finansija da se složi kompaktnija ekipa.
Proljeće otvaramo sa dvije gostujuće utakmice, pa nek dobro razmisle ko će sklopiti ekipu preko zime i ko će voditi ekipu. Jesu volonteri, odvajaju svoje slobodno vrijeme, ali isto tako snose odgovornost za rezultate jer ovo je sportski klub.
laudrup

Post Postao/la laudrup »

Truhlo je napisao/la: 24 stu 2024, 16:25 Monty Python od polusezone. Gladni i žedni, noć prije očiste teren, zadnji put platu dobili kad je bilo 40 stepeni napolju i iskaraju te u svakom segmentu igre. Ekipu napravili za 7 dana prošlo ljeto.

Polusezona bez pobjede u gostima, svaka čast, bruka i sramota. Svaka čast struki koja je selektirala ove debile na ljeto, koji se moraju i u rođendan grupe popišati, nije im dosta što pišaju cijeli grad ovim mjestom na tabeli koje skoro pa vodi u niži rang.

Čovjek očekuje da su se izvukle pouke iz prošle godine, da ćemo u drugoj sezoni biti bolji u odnosu na debitantsku, a mi gori.

Šlag na tortu prozivanje navijača preko zvanične stranice, zbog nedolaska na humanitarnu utakmicu, a niko da se zapita jesu li možda navijači Čelika kroz druge kanale donirali desetine ili stotine KM za Jablanicu i ostala mjesta pogođena poplavama.

Danas objava kao hoće da Gradina zaradi na Čeliku. Ko god je objavio, mogao je u par klikova provjeriti da je kod Gradine ulaz 10KM već drugu sezonu. Sramota na sve strane.

Nisam pisao od muke mjesec dana, a neću ni narednih pola godine ukoliko ne bude ozbiljnih promjena u ekipi. Sramota je šta ova skupina debila na terenu radi ljudima koji su uz klub ostali i u vremenu kantona i druge lige centar.
+1
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

3 danas stvari su kumovale porazu Hodzic dva zuta kartona glupa ,pa preglupi faul Popovica kod aut linije i preglupo istrcavanje Durme i totalni promasaj leta lopte.
Treba dobro odmorit od Celika i jedan napisat rezime za polusezonu od uprave,trenera i igraca i svi su negdje fulali.Definitivno uprava za sportski segment je slaba i oni moraju shvatit da vjecno nece bit ljubav od navijaca jer ja prvi da ispadnu iz ove lige nijedne ne bi gledo posle jer neki pricaju treba se vratit u DLC vracat dugove,koje dugove od cega , pola bi sponzora odustalo sto je realno.Mora se u ovoj ligi prvo opstat mada ja ne sumnjam u opstanak ali da ce nam pojest zjvaca hoce.
Ovo grad,kanton,Plandilo cisto sumnjam posle ovakve polusezone da ce ista bit,da nema reprezentacije stadion bi nam se raspo.
Ovo ko sto neko.pise protesti deblokada bolje da ne protestujemo da ne pokazunemo bar javno broj..
Nista ide sad kafa i kosarka gledat BiH malo.zaboravit Čelik.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Iduca 4 kola. 3 teska gostovanja kod direktnih konkurenata za opstanak koji ne smiju izgubiti. Jedinstvo Gorazde i Zvijezda. Ukoliko se ne dovede 5-6 ozbiljnih igraca najsigurniji smo putnik u nizi rang. 5 ekipa ispada.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Kad ce sreca, poslusao sam svoj zdrav razum i otisao mijenjati gume na autu. Spasio se nervnog sloma, jer sam znao sta ce biti.

Na polusezoni, promijeniti pola ekipe, na ljeto drugu polovicu. Ovaj mentalitet se uvukao duboko u igrace, nikad mi necemo ovako naprijed. Zaimovica pusti nek radi svoj posao, ukoliko uopste bude htio i ostati.

Jedna gradina bez plate pola toliko mjeseci, ekipa koja nije znala da li ce uopste zapoceti sezonu, skupili se 7 dana prije i popisali se po nama. Svaka cast momci.
RealMadrid

Post Postao/la RealMadrid »

• Zatečeni smo velikom neprofesionalnošću gostiju iz NK Čelik Zenica koji žele dezinformisati javnost, pa ćemo im jasno odgovoriti. Gospodo iz Zenice, ulaz na domaće utakmice OFK Gradina iznosi 10KM, tačnije cijena ulaznica je fiksna i jednaka kad u Srebreniku gostuje i na primjer - FK Gornji Rahić, kao i NK Čelik Zenica.

Isti kriteriji važe za sve, stoga se manje pravite važni!

Sportski pozdrav i želimo vam više profesionalnosti drugi put, ipak ste klub sa renomeom a dočekali smo vas na najvišem nivou i sa rođendanskom čestitkom prema vašim navijačima putem oficijelnog spikera danas.
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

Ja stvarno ne mogu dokuciti u cemu je ovdje problem, vec drugu sezonu ista prica, cak je ovu i gore rekao bih. Eto svi znamo da smo u problemima, ali jbt nismo jedini klub sa takvom situacijom u ovoj ligi. I svi ti klubovi koji su u problemima nas redovno na hargiji nosaju.

I za famozna pojacanja vise ne znam sta da kazem, imam osjecaj da Salaha dovedemo covjek bi zaboravio igrati fudbal kod nas. Uvijek sam govorio da ova ekipa nije toliko losa, vec da nam fali par kockica u igri pa da se to fino slozi. Međutim ovi su se zadnje dvije utakmice su dali sve od sebe da mi dokazu da su klinac zivi od igraca. I proslu utakmicu i danas autisticne reakcije.

Hvala Bogu pa ide pauza, za upravu znam da daju sve od sebe za ovaj klub, ali ce morati jos jace ako zelimo izaci iz ove dubioze. Nadam se da ce Zaimovic ostati, nemami luksuz da ga potrosimo.
Srce, čast i ponos!
kirat410

Post Postao/la kirat410 »

RealMadrid je napisao/la: 24 stu 2024, 17:56 • Zatečeni smo velikom neprofesionalnošću gostiju iz NK Čelik Zenica koji žele dezinformisati javnost, pa ćemo im jasno odgovoriti. Gospodo iz Zenice, ulaz na domaće utakmice OFK Gradina iznosi 10KM, tačnije cijena ulaznica je fiksna i jednaka kad u Srebreniku gostuje i na primjer - FK Gornji Rahić, kao i NK Čelik Zenica.

Isti kriteriji važe za sve, stoga se manje pravite važni!

Sportski pozdrav i želimo vam više profesionalnosti drugi put, ipak ste klub sa renomeom a dočekali smo vas na najvišem nivou i sa rođendanskom čestitkom prema vašim navijačima putem oficijelnog spikera danas.
Hajd sto se na terenu brukamo, sad smo i ovako poceli
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

KenanA je napisao/la: 24 stu 2024, 17:08 Ide opet ista priča, nema para, ako imaš pitanje otidi do kluba i pitaj itd. Nevjerovatno je da jos uvijek ne znamo ko je zadužen za sportski segment, kome je dato povjerenje? Zeničku djecu neću komentarisati, njima na sramotu kako vide borbu za svoj klub. Za klub se bori i razmišljanjem kada si na terenu a ne samo da ukližeš 10 puta. Onaj ko se sjetio da vrati Marina treba iste sekunde da se odmakne od kluba, nije mu prijatelj nego dušman.
Ostaviti trenera, Horu, Mašića, Talhu i obezbjediti minimum finansija da se složi kompaktnija ekipa.
Proljeće otvaramo sa dvije gostujuće utakmice, pa nek dobro razmisle ko će sklopiti ekipu preko zime i ko će voditi ekipu. Jesu volonteri, odvajaju svoje slobodno vrijeme, ali isto tako snose odgovornost za rezultate jer ovo je sportski klub.
Taj Mašić ti i jest problem ove ekipe i skupa s Talhom ti odnosi finansija ko svi ostali zajedno. Treba ostaviti centarfora koji je najplaćeniji igrač ekipe a daje 2 gola za polusezonu. Da je Mašić dao sta je trebao dati mi bi bili bara bara sa Stupcanicom.
KenanA

Post Postao/la KenanA »

KakhaKaladze je napisao/la: 24 stu 2024, 18:50
KenanA je napisao/la: 24 stu 2024, 17:08 Ide opet ista priča, nema para, ako imaš pitanje otidi do kluba i pitaj itd. Nevjerovatno je da jos uvijek ne znamo ko je zadužen za sportski segment, kome je dato povjerenje? Zeničku djecu neću komentarisati, njima na sramotu kako vide borbu za svoj klub. Za klub se bori i razmišljanjem kada si na terenu a ne samo da ukližeš 10 puta. Onaj ko se sjetio da vrati Marina treba iste sekunde da se odmakne od kluba, nije mu prijatelj nego dušman.
Taj Mašić ti i jest problem ove ekipe i skupa s Talhom ti odnosi finansija ko svi ostali zajedno. Treba ostaviti centarfora koji je najplaćeniji igrač ekipe a daje 2 gola za polusezonu. Da je Mašić dao sta je trebao dati mi bi bili bara bara sa Stupcanicom.
Reci da se šališ? Pa čovjek radi pola tuđih poslova jer ovi što to trebaju da rade, ne rade taj isti posao. Boljeg napadača nema u ovoj ligi. Pogledaj samo vezni red koji je iza njega ili krila koja igraju sa njim, sve ti bude jasno.
Na kraju krajeva, bitno je da trener ostane a on neka odluči možemo li naći bolje od njega.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Ti poznajes fudbal kao moja nene rahmetli
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Davno sam reko uprava veze sa vezom nema da usmjeri sve pare na dugovanja pa ni Barselona ne može odblokirat račun sa ovom bagrom u gradu.Šta si dobio da ti igrači odlaze u Vitez koji dadne više para od Čelika kojem je cilj samo blokada računa.Pa j.ebenog Mehića niste mogli ostaviti bruko jedna.Drugu sezonu umjesto naprijed mi nazad.Pokušali ste malo zakrpiti i evo ga moći ćemo sa ovim igračima a vise cemo davati za deblokadu.Veze nemate da vam kostur ekipe ode.Vuku vas za nos 2 godine oko deblokade i još niste naučili kako sistem funkcioniše.J.ebo vas deblokada više stavi na k.určev račun i uzmi pare.80% ti u državi korupcija i našli glumit Mariju Terezu.Daj bože da se išta uradi, odblokirat ćete račun kad završi pauza.Pa sad da vam odblokiraju ove godine koga ćete dovesti na zimskoj pauzi, prelazni rok karina.
zastava

Post Postao/la zastava »

Ma zenicka djeca su najgora. Toliko nivo nezainteresovanosti i bolikurca se rijetko vidja. Naravno, ima pozitivnih primjera kao horic, al ove mladje generacije su za plakat.

I jesu gamad povecali cijene karte, ali bez obzira nasi se nisu trebali oglasavati nego pomoci sirotinji. Vjerovatno su navijaci koji su gore dosli bili razocarani pa se zato reagovalo
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

KenanA je napisao/la: 24 stu 2024, 19:01
Reci da se šališ? Pa čovjek radi pola tuđih poslova jer ovi što to trebaju da rade, ne rade taj isti posao. Boljeg napadača nema u ovoj ligi. Pogledaj samo vezni red koji je iza njega ili krila koja igraju sa njim, sve ti bude jasno.
Na kraju krajeva, bitno je da trener ostane a on neka odluči možemo li naći bolje od njega.
Pa radi on tudje poslove i to ga jedino i drži u ekipi. Može se komentarisat koliko on znači u našoj igri i to ja uopšte ne umanjujem (vidjelo se na sta licimo kad ga nije bilo) ali je poanta moje priče da on zabije za 1 0 znači više od 15 duela. On ima jako malo golova a posao mu je da daje golove a ne da pokriva druge. Plus za pokrivanje drugih minus za manjak golova. I svi će skočiti da nema puno prilika, ja ne zamjeram malo prilika nego malo golova iz onih koje je imao.
Odgovori