NK Čelik
Re: NK Čelik
Stvarno ne bi bilo loše pokušat sa ovim Sejmenovićem iz TOŠKa, prošao školu FKS, a vezan je i porodično za Zenicu... Ima šlifa, samo ga treba usmjerit i dati šansu...
-
Hajmo da cujem koga bi sutra zeljeli da izvucemo u prvom kolu? Ja bih volio prvo kolo nekog "laganijeg protivnika" da uzmemo 3 boda na Bilinom pa u Travnik da okupiramo Pirotu i onda trece kolo na Bilinom u nocnom terminu da karamo Tuzlu .. hu ha..
Ludilooooo je zarobiloooo
Prvo kolo derbi sa Tuzlom da se nahajca atmosfera i popuni stadion,pa gostovanje u Bihac,nocenje i kupanje na Uni
Volio bih prvih nekoliko kola sto lakse protivnike kako kuci, tako i na strani. Da smo u vrhu tabele, da se Zenicom pocne pricat kako Celik se vraca u PL, da se stadion bolje popuni, atmosfera i sve.. Pa mozda i "Grad" procepi sa nekim finansiranjem.
Ide prva pripremna utakmica i ozbiljan protivnik, da odmah vidimo gdje smo. Iako je tek početak priprema i dosta novih igrača.
Nadam se da će uskoro biti i sezonske ulaznice.
Šta je sa dresovima, da li idu novi dresovi.
U fanshopu, kolega trazio crni dres, nema veličina, ne proizvode se više ti, kao stara kolekcija.
Nadam se da će uskoro biti i sezonske ulaznice.
Šta je sa dresovima, da li idu novi dresovi.
U fanshopu, kolega trazio crni dres, nema veličina, ne proizvode se više ti, kao stara kolekcija.
- BatistutA19
Moja zelja neki slabiji protivnik i uzet 3 boda u Zenici i Travnik u goste 2 ili 4 kolo ,ne bi ni Stupcanicu ni Tuzlu 1 kolo u Zenici ali to su samo zelje nase.Ma ko god bude 1 kolo bice raje .
Ja jos ne znam sta bi sa Sim Bau i Gradinom da li ce oni igrat ili ce Rudar uletit,vjerujem u Gradinu a za Sim Bau ne znam.
Ubaci nam Admine neku zastavicu Čelika crno crvenu u smajlice .
Ja jos ne znam sta bi sa Sim Bau i Gradinom da li ce oni igrat ili ce Rudar uletit,vjerujem u Gradinu a za Sim Bau ne znam.
Ubaci nam Admine neku zastavicu Čelika crno crvenu u smajlice .
Dogovora ŠeFkiju i Mahmuta
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Sto se tice prvog kola ja bi volio da gostujemo ili u Tuzli ili u Banovićima da mogu odmah gledati Čelik hahs
Mada zbog dijaspore bi volio odmah prva 2 kola domaćini da budemo da budu punije tribine love malo da zaradimo
Mada zbog dijaspore bi volio odmah prva 2 kola domaćini da budemo da budu punije tribine love malo da zaradimo
-
- Zenicanin988
Ma sve stoji ali kako neki to lagano napisu za pišanu Tuzlu pa hajmo odmah otpustit ekipu, rasteretit budjet, ha ja, kad ne ulazimo sigurno. Kakav mentalitet, nevjerovatno!Ali45 je napisao/la: ↑16 srp 2024, 20:38Po najavama uprave ,itekako se pitamo,al to ne zavisi samo od nas,pita se I Tuzla I Stupčanica,ja iskreno ne bi otpisao ni Bratstvo ne znam zbog čega al mislim da će bit nagazna mna.Zenicanin988 je napisao/la: ↑16 srp 2024, 20:26 Manite se priča , cuj Tuzla ulazi lagano? Kakva ba Tuzla, ne kazem da mozda neće, ali i mi se pitamo. Itekako se pitamo.
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Hocemo od prvih 6 kola 5 u Zenici i jednu u Travniku
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
Ako Rudar ostane, onda moze i jedno masovno gostovanje Kaknju u tih prvih sest kola
Ima li nekih zvanicnih informacija za Bau, da nece igrati ligu? Znam da pred pocetak svake sezone par timova izjavljuje da nece igrati. Valjda kamce pare od opstine. Tako su prosle godine Zvijezda i Gorazde bili "pred gasenjem" ali su ipak igrali.
Samo Čelik zenički !!!
-
Ak ss ne bude mogao pronaci kvalitetan veznjak, zasto ne probati sa Kobilicom