NK Čelik
-
Re: NK Čelik
Ovo je retardacija ne moze me vise nista iznenaditi od Čelika
-
Treba ovdje psiholog al ni to ne bi pomoglo nekima vjerovatno.
Al mozda ovako izvucemo bod bar, da smo kompletni do sad bi sigurno gubili
Al mozda ovako izvucemo bod bar, da smo kompletni do sad bi sigurno gubili
-
Ovo nema u pi*ki materinji da ovako useres 5 minuta do kraja. Držaba što odbranis par udaraca kad nas ovako sahranis
-
Durmo i Marin su za Nemile takodze ,mozda je bio dobar u dlc kad smo bili dominantni ali ovako ako se hocemo borit za vrh u nekim iducim sezonama ovakvi igraci nemaju mjesta u timu pa cak i na klupi
-
Ma ovo treba sve rastjerati realno, ovo nisu fudbaleri ovo su glupani koji se bave fudbalom...
Nadam se da će uprava ove lažne igrače otjerati već u ponedjeljak!!
-
Jesmo ono ljetos ovom Brajlovicu rekli da moze biti rezerva Durmi samo? Dajte samo da opstanak izborimo
J...ni Travnik udze iz nize lige i pokaze nam kako se gradi jedan tim i nasoj upravi a pogotovo nasim manekenima kako se igra na terenu.
-
Stvarno ne znam sta smo Bogu skrivili. Nevjerovatno gdje smo se doveli od one euforije ljetos.
Srce, čast i ponos!
-
Fudo bolje ti je milion od grada na rulet stavi prije da ce se isplatiti, nego na ovaj amaterizam
- BatistutA19
Boze dragi ovo je za hodze prvo Hodzic preglup.potez i izdrzis do 85 minute i ovako Durmo da kiksa .Kakva 2 glupa poteza prvo Hodzic i sad Durmo koje istrcavanje bespotrebno i fulanje lopte .Ne znam sta vise napisat ovo ili psihologa dovest ili psihijatra ili dobrog hodzu da im sta nauci preko mašica .
Sudija cistka desetka,domacini sasvim korektni ,Robijasi kapa do poda i sretan rodjendan i povratak u Zenicu.
Nemam sta vise napisat,dobro odmorit od Celika i onda se cude posjeti i jos kad mi neko spomene DLC treba se vratit stabilizirat ko da bi tada neko trosio zivce i vreme i sponzoriro davo pare na budale.
Umjesto.da zapnu pa da grad da pare ,kanton privuc jos sponzora ovako ces dobit qurcinu i plandilo i novac od grada i od Kantona a i ne zasluzuju i boli me qurac za plate dobili ne dobili svedno mi ne brinu ni oni o meni imam li sta jest jesam.li gladan.
Bitan samo opstanak u ligi nista vise,zao mi Zajimovica najvise sa kakvim retardima od igraca radi.
Sudija cistka desetka,domacini sasvim korektni ,Robijasi kapa do poda i sretan rodjendan i povratak u Zenicu.
Nemam sta vise napisat,dobro odmorit od Celika i onda se cude posjeti i jos kad mi neko spomene DLC treba se vratit stabilizirat ko da bi tada neko trosio zivce i vreme i sponzoriro davo pare na budale.
Umjesto.da zapnu pa da grad da pare ,kanton privuc jos sponzora ovako ces dobit qurcinu i plandilo i novac od grada i od Kantona a i ne zasluzuju i boli me qurac za plate dobili ne dobili svedno mi ne brinu ni oni o meni imam li sta jest jesam.li gladan.
Bitan samo opstanak u ligi nista vise,zao mi Zajimovica najvise sa kakvim retardima od igraca radi.
Nema spasa ovdje definitivno, dno dna.
Kakav raspad od kluba. Od prvog do zadnjeg segmenta.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA