NK Čelik
Re: NK Čelik
Ako je retro fazon, ne znaci da ce iz Burde kroj vaditi
Francuska repka cini mi se za svoju stogodisnjicu ili tako nesto uradila dresove sa "pertlama" na izrezu ispod vrata, i tu garnituru nosili da li jednu godinu ili neko je prvenstvo bilo u pitanju (SP ili EP). Hocu da kazem ne izmisljamo mi toplu vodu, ali ako nam je stalo do tradicije kluba koliko govorimo i njome se dicimo, onda ne vidim problem da jedna retro garnitura osvane u nasoj kolekciji. Nema veze ako se nove generacije "tesko poistovjecuju" sa ovim dizajnom, valjda im je jasno da imaju jedinstvenu priliku imati nesto iz istorije voljenog kluba, a uradjeno tehnologijom i materijalima danasnjice. Ovo naravno govorim za slavljenicku garnituru koja bi imala rok trajanja od jedne godine. Vec one tamo, idemo sa savremenim idejama i dezenima hahaha
Francuska repka cini mi se za svoju stogodisnjicu ili tako nesto uradila dresove sa "pertlama" na izrezu ispod vrata, i tu garnituru nosili da li jednu godinu ili neko je prvenstvo bilo u pitanju (SP ili EP). Hocu da kazem ne izmisljamo mi toplu vodu, ali ako nam je stalo do tradicije kluba koliko govorimo i njome se dicimo, onda ne vidim problem da jedna retro garnitura osvane u nasoj kolekciji. Nema veze ako se nove generacije "tesko poistovjecuju" sa ovim dizajnom, valjda im je jasno da imaju jedinstvenu priliku imati nesto iz istorije voljenog kluba, a uradjeno tehnologijom i materijalima danasnjice. Ovo naravno govorim za slavljenicku garnituru koja bi imala rok trajanja od jedne godine. Vec one tamo, idemo sa savremenim idejama i dezenima hahaha
Samo Čelik zenički !!!
Polahke, mora se hype stvoritikurton je napisao/la: ↑23 stu 2024, 22:18Mislim da je to spremno vecBatistutA19 je napisao/la: ↑23 stu 2024, 22:11 Ovaj Rob Sa nek pravi dresove svakako mu dosadno na poslu a mi cemo birat i odabrat najbolji
Za sponzore će te oprostiti bilo mi mrsko i RmLh da dodam.
Btw, napravio sam i video za predstavljanje dresa, ali ne znam kako da podijelim ovdje
Sutra Srebrenik polahke, ponedjeljak neradni dan, tkda u utorak ću na poslu biti, pravim dresove za forum hahahahaha
Ovaj snijeg mi je poremetio gostovanje u Srebrenik.Odlozise utakmicu,,prebacise za nedelju koju radim vazdan I sjebase mi cejf Posebno kad vidim ove objave na drustvenim mrezama ,I lozenje na tekmuRob_Sa je napisao/la: ↑23 stu 2024, 22:34 Screenshot_20241123_222911_Drive.jpg
Screenshot_20241123_222920_Drive.jpg
Screenshot_20241123_222940_Drive.jpg
Evo ga treći za danas, išao sam na fazon ovih crnih dresova sto vec imamo, i dodao boje da proljepsa dres
Za sponzore će te oprostiti bilo mi mrsko i RmLh da dodam.
Btw, napravio sam i video za predstavljanje dresa, ali ne znam kako da podijelim ovdje
Sutra Srebrenik polahke, ponedjeljak neradni dan, tkda u utorak ću na poslu biti, pravim dresove za forum hahahahaha
Ovi dresovi koje rob rob_sa radi su custom dresovi i dosta skuplji u odnosu na kataloške.
Ovi novi gostujući će već biti skuplji nego dosadašnji u shopu.
Nadam se da će biti i dalje prodaje. Brojka prodanih dresova je cca 600 komada.
Tako da, đaba dizajn, ako će biti skup i slabo se prodavati.
Ovi novi gostujući će već biti skuplji nego dosadašnji u shopu.
Nadam se da će biti i dalje prodaje. Brojka prodanih dresova je cca 600 komada.
Tako da, đaba dizajn, ako će biti skup i slabo se prodavati.
Kako se otvori link, izbacuje reklame..hvala
Zbog ovog bezobrazluka Hodzica on bi meni letio iz Celika da mu je babo predsjednik kluba seljacina ortodoksna
- BatistutA19
U 10 minuti crveni dobit pa to je van svake pameti ,crveni pa skoro na centru stadiona ,ko da je hrvač a ne nogometas koji glup faul ,gledat cu dok ne prime gol.i gasi tv.
-
Na kraju ce opet trener bit kriv zbog individualnih gresaka ovih debila!
Sve rastjerat, primjer da se moze i bez para igrat, ljudi se bore stvaraju sanse ovi nasi se setkaju!
Sve rastjerat, primjer da se moze i bez para igrat, ljudi se bore stvaraju sanse ovi nasi se setkaju!
-
Hodzic katastrofa, još gori Zaimovic sto ga nije odmah zamijenio kad ga je sudija opomenuo nakon žutog kartona
Sto je najžalosnije formacija 8 defanzivaca a priča kako ide na tri boda u ovoj utakmici
Sto je najžalosnije formacija 8 defanzivaca a priča kako ide na tri boda u ovoj utakmici
-
Ovo je stvarno najneinteligentija fudbalska ekipa svih vremena. Zar svaki ut moramo gledat ove izljeve gluposti.
Srce, čast i ponos!