NK Čelik

Ali45

Re: NK Čelik

Post Postao/la Ali45 »

Vidim sve tekme za danas u PL odgođene,sad dal će se sutra isto I nama odgodit ne znam,zadnje je kolo svakako.
c'mon likČe
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Ma igrati ce se sutra. Nema padavina vise a popustit ce.
SVI U SREBRENIK !!!
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Novi gostujuci dresovi. Ne izgledaju nimalo losi, jos da vidimo i domacu garnituru 😍
goku

Post Postao/la goku »

Al sto sad nove dresove 🤔
phillies

Post Postao/la phillies »

LIcno, ljepse bi bilo da je siva malo svjetlija. Ovako na slikama kao da je sudija sa grbom Celika :D Vjerujem da je kvalitetan dres, ali ovako vizuelno, recimo prosli crno-sivi je top. Druga stvar, koja je svrha druge garniture ako se po bojama skoro pa ne razlikuje od prve? Pogotovo ako ides na gostovanje kod domacina kojem su boje kluba iste ili slicne tvojima (a oni naravno biraju dresove). Logicno bi bilo da nam je druga garnitura svjetlija. Oduvjek smo na gostovanjima (ako ne mozemo igrati u crno-crvenoj garnituri) imali bijelu garnituru.
Ovo su razmisljanja cisto tehnicke prirode, a dres ko dres. Najbitnije je da je natopljen znojem igraca i prljav od trave i blata.
Samo Čelik zenički !!!
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Oni sa zapada sto su nam priustili svojim navijanjem i huškanjem kaznu nek istu plate sad
ronaldo

Post Postao/la ronaldo »

Eugen je napisao/la: 23 stu 2024, 12:12 Oni sa zapada sto su nam priustili svojim navijanjem i huškanjem kaznu nek istu plate sad
Kakav rasizam?
Ja se fakat ne sjecam sta je bilo.
Che!
Ali45

Post Postao/la Ali45 »

Rasizam I drugi oblici diskriminacije? Da je rasizam ili bilo šta u pitanju,svi bi se raspisali o tome odma poslije utakmice,a ovako mi je malo nelogično jer niko ni riječ̣I o tome nije napisao.
c'mon likČe
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Oni prošli gostujuci su top bili ovo ne sta da kažem.Natopi ga i to je to.Ja samo čekam neki press o blokiranom računu. Ono kad kazu da je sutra vazan potpis,leptirici u stomaku.Sve vise kontam deblokada iako je kontekst drugačiji ali đaba.
Rob_Sa

Post Postao/la Rob_Sa »

Screenshot_20241123_162208_Drive.jpg
Screenshot_20241123_162208_Drive.jpg (140.79 KiB) Pogledano 224 puta.
Je*i ti mene ako sam normalan, evo sta sam radio na poslu.

Iskreno, ovi dresovi su mi bezveze, ali sto gore pišu, natopi krvlju i znojem i igraj u givova dresovima.

Da cujem neke primjedbe za dres :lol: :lol: ovo je bilo iz dosade i neke nostalgije, pravit ću brzo gostujucu i treću garnituru
phillies

Post Postao/la phillies »

Ovaj bi odmah otisao i kupio u fan shopu. Trebaju navijaci preuzeti i Macron :D :D :D :D

PS. Sad mi pade na pamet, kad udjemo u PL i Macron nas jos uvijek bude oblacio, ako se mogne dogovoriti da za povratnicku sezonu dadnu dva tri dizajna na glasanje, da navijaci odaberu garnituru.
Samo Čelik zenički !!!
Rob_Sa

Post Postao/la Rob_Sa »

phillies je napisao/la: 23 stu 2024, 16:29 Ovaj bi odmah otisao i kupio u fan shopu. Trebaju navijaci preuzeti i Macron :D :D :D :D

PS. Sad mi pade na pamet, kad udjemo u PL i Macron nas jos uvijek bude oblacio, ako se mogne dogovoriti da za povratnicku sezonu dadnu dva tri dizajna na glasanje, da navijaci odaberu garnituru.
Uđi na Macronovu stranicu, imaš bruku u katalogu i ono najbolje, imaš aplikaciju gdje praviš dresove sam sebi

Nek bude nešto kao konkurs, da navijači prave svoj dizajn, uprava 3-4 najljepsa dizajna stavi na glasanje

Ja bih pravo glasa dao: članovima kluba, sponzorima, 12stim igracima i sl.

Ako bude javno, bit ce svakavog trollanja i znaš da smo ko narod nakaradni

PS.
Pravim gostujucu garnituru :lol: do sada neviđen dizajn u BiH hahaha

"bem ti posao
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Meni je opet bolji ovaj gostujuci sto predstavljen nego ovi sto su bili crni posljednji ali je opet slabiji nego onaj kad smo bili u DLC mada vjerovatno kvalitet Macron je jaci.
Ja mislim da mi ne mozemo jos trazit dres po zelji kao npr Zrinjski ili Zvezda itd nego uzmes sablonski crno crveni koji ima i cao.
Ova kazna prvo sam se prepo naslov vidio pise Celik a u pocetku kazna 20 k kad ono svi zajedno,mada mi smjesno kakav rasizam ni raje nije bilo tada ali eto 1000 ode za kaznu.
Sutra ocekujem borbu i neizgubit bar bod uzet i onda odmorit uz analizu svega uradjenog i neuradjenog i spremit se za proljec uz nadu da ce se bolje to poslozit sve van terena ali za ovaj ugovor jucer svaka im cast i da nastave samo.
Rob_Sa

Post Postao/la Rob_Sa »

Screenshot_20241123_173041_Drive.jpg
Screenshot_20241123_173041_Drive.jpg (103.68 KiB) Pogledano 173 puta.
Screenshot_20241123_173029_Drive.jpg
Screenshot_20241123_173029_Drive.jpg (88.3 KiB) Pogledano 173 puta.
Screenshot_20241123_173015_Drive.jpg
Screenshot_20241123_173015_Drive.jpg (120.47 KiB) Pogledano 173 puta.
Eh evo ga, nisam mogao BetOle "obojiti" ali hajd to je sad manje više.

Desna strana je crna, lijeva crvena, i te boje prate cijeli dizajn. Dovoljno da se razlikujemo od drugih, a da sačuvamo tradiciju i identitet.

Sad je nazad stavljen i grb robijaša, sponzori i ostalo

@truhlo čekam tvoje aminovanje i mišljenje
Zadnja izmjena: Rob_Sa, dana/u 23 stu 2024, 17:42, ukupno mijenjano 1 put.
Rob_Sa

Post Postao/la Rob_Sa »

BatistutA19 je napisao/la: 23 stu 2024, 17:34 Meni je opet bolji ovaj gostujuci sto predstavljen nego ovi sto su bili crni posljednji ali je opet slabiji nego onaj kad smo bili u DLC mada vjerovatno kvalitet Macron je jaci.
Ja mislim da mi ne mozemo jos trazit dres po zelji kao npr Zrinjski ili Zvezda itd nego uzmes sablonski crno crveni koji ima i cao.
Ova kazna prvo sam se prepo naslov vidio pise Celik a u pocetku kazna 20 k kad ono svi zajedno,mada mi smjesno kakav rasizam ni raje nije bilo tada ali eto 1000 ode za kaznu.
Sutra ocekujem borbu i neizgubit bar bod uzet i onda odmorit uz analizu svega uradjenog i neuradjenog i spremit se za proljec uz nadu da ce se bolje to poslozit sve van terena ali za ovaj ugovor jucer svaka im cast i da nastave samo.
Novi domaći dres je "custom made" za nas, tako da to u neku ruku pada u vodu.

Druga stvar, Macron vodi naš fanshop za fiksnu naknadu klubu, Seljo i Svinjski vode direktno svij fanshop i nemaju ni trecinu artikala koje ima Čelik, original Macron

Sa Zvedom je druga priča, svi klubovi moraju još pure jesti
Odgovori