NK Čelik
Re: NK Čelik
Na dan 30.09.2024 - 71.374,27 ako je to to sto sam gledao (PDV i akcizni duznici)
Samo Čelik zenički !!!
Pristao betole biti samo istaknut na 50% dresova?Svaka im dala
- BatistutA19
-
Hoce li se odgoditi utakmica ? Snijeg tamo prekrio teren ..
-
Sutra ce teren bit ko na Istocnom frontu u kasnu jesen 1941. Sve osim odgode je velika sramota, a kontam da bi nam i najbolje pasala odgoda, bar necemo past na tabeli
Srce, čast i ponos!
Neće biti, večeras im je akcija u 19 h čišćenja stadiona a sutra nema padavina. Jest da će biti blato i KORIDA ali boze moj neka ih Zaimović prilagodi uslovima.RubikovaKocka je napisao/la: ↑22 stu 2024, 13:20 Hoce li se odgoditi utakmica ? Snijeg tamo prekrio teren ..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Da Bog da da bude odigrana utakmica!Planirao sam ici,I nadam se da ce ocistiti teren da dzaba ne dolazimo.Ako bude odgoda valjda jave sto.prijeAvenija je napisao/la: ↑22 stu 2024, 13:56Neće biti, večeras im je akcija u 19 h čišćenja stadiona a sutra nema padavina. Jest da će biti blato i KORIDA ali boze moj neka ih Zaimović prilagodi uslovima.RubikovaKocka je napisao/la: ↑22 stu 2024, 13:20 Hoce li se odgoditi utakmica ? Snijeg tamo prekrio teren ..
Ako ovako nastaviti padati teško da će se i očistiti a kamo li igrati.
Vidjeli ste u Konjicu danas Igman i Željo, samo kiša je prouzrokovala da se utakmica ne igra, a kamo li snijeg i blato i mokri i sve.
Vidjet ćemo ujutro sve.
Vidjeli ste u Konjicu danas Igman i Željo, samo kiša je prouzrokovala da se utakmica ne igra, a kamo li snijeg i blato i mokri i sve.
Vidjet ćemo ujutro sve.
-
Ma kakvo igranje, bas bruka i sramota ako se odigra, sta treba nekom da nekome karijera dođe u pitanje radi loseg terena. Eto ko je ispratio utakmicu u Konjicu mogo je vidjet da se lopta ne moze normalno vodit, a o dodavanjima da i ne pricam.
Srce, čast i ponos!
-
Eto pomjereno je za nedelju zvanicno
-
Ma ovo veze nema sa Igmanom.Zato je pozitivna stvar ovo skraćenje na 10 klubova.Igmana trebalo davno izbaciti iz lige.Još nemaju reflektore, nemaju hibridnu travu kad je i klub nezaineresovan pa da ih pogura savez, a još ruglo ono omo stadiona.Sramote i sebe a i PL.Ne znam dobijel se koja marka od ovog naseg FS FBiH.Cvajtu bi dobro bilo osnovati ali eto Vico peder.