NK Čelik
Re: NK Čelik
Realnost je da marketing odnosno pr kluba nije na željenom nivou pa onda razloge toga što ne znaju ili ne umiju raditi traže u portalu i tome što se objavila vijest i to pozitivna, ko je pročitao tekst naravno od pročetka do kraja.
Uvijek su curile informacije iz kluba, to je tako već 20-tak godina, nadam se da ćemo odblokiranjem računa i ovaj segment unaprijediti na veći nivo.
Zaposliti čovjeka u radnu zajednicu, prije toga raspisati konkurs siguran sam da ima dosta omladine i kompetencije da se prijavi na konkurs, ovako si u situaciji da nemaš novca da izdvojiš za to pa angažuješ ljude koji rade besplatno, naravno hvala im za to, ali čim se stane na noge tim ljudima treba ili plaćati po utakmici ili zaposliti ljude koji će tu raditi svaki dan i biti u radnoj zajednici.
Uvijek su curile informacije iz kluba, to je tako već 20-tak godina, nadam se da ćemo odblokiranjem računa i ovaj segment unaprijediti na veći nivo.
Zaposliti čovjeka u radnu zajednicu, prije toga raspisati konkurs siguran sam da ima dosta omladine i kompetencije da se prijavi na konkurs, ovako si u situaciji da nemaš novca da izdvojiš za to pa angažuješ ljude koji rade besplatno, naravno hvala im za to, ali čim se stane na noge tim ljudima treba ili plaćati po utakmici ili zaposliti ljude koji će tu raditi svaki dan i biti u radnoj zajednici.
Treba da razumijete da je marketing sirok pojam i da klubovi imaju citav tim ljudi koji se bave samo tim, tako da je tesko ocekivat da jedna osoba moze sve to izgurat.Eugen je napisao/la: ↑20 stu 2024, 20:11 Realnost je da marketing odnosno pr kluba nije na željenom nivou pa onda razloge toga što ne znaju ili ne umiju raditi traže u portalu i tome što se objavila vijest i to pozitivna, ko je pročitao tekst naravno od pročetka do kraja.
Kao sto si naveo kod nas je to sve na volonterskoj osnovi, jos kad se uzme i to da je sve spalo na 1-2 ljudi, ovo je i odlicno sto se tice marketinga.
Za 'curenje informacija', siguran sam da oni nemaju veze.
Realno je da ce informacija izaci, nije pentagon. Izlaze informacije iz puno vecih i bitnijih klubova. Al ocekuje se malo senzibiliteta od portala obzirom da su lokalci, a jedan od njih je dugo radio u klubu pa bi trebalo da zna kako stvari funkcionisu. Razumijem i objavit info o igracu ili treneru, ali ovo je ipak biznis i sponzor, vjerovatno je dogovoren nacin objave sa sponzorom, pa nije red to rusit. Da je to neka tamo stranica ili da je to fabrizio romano koji na jednoj objavi uzme milione, i razumio bih. A hajd, svakom svoje, ja volim da sam saznao info ranije, da ne razmisljam cijelu noc jel sevkija ili obnova stadiona
Kakogod, dobar sponzorski ugovor ako je tacno. Mislim da je jaci od vecine premijerligasa.
Kakogod, dobar sponzorski ugovor ako je tacno. Mislim da je jaci od vecine premijerligasa.
-
Ja se nadam samo da neće zaljepiti na nove klupe reklamu, to bi bio užas.Kad reprezentacija nije stavila onda ne trebaju ni oni.Prvo vidilo bi se sve, drugo nove su klupe.Ima vala mjesta na stadionu nek lijepi gdje hoće reklame.
Na koji račun će uplatiti, s obzirom da nam je glavni blokiran i da li može opet na školu fudbala?
Na koji račun će uplatiti, s obzirom da nam je glavni blokiran i da li može opet na školu fudbala?
Ako ce vec nesto stavljati na to, onda nek naprave presvlake materijala poput sjedista za auta sto se kupi u bingu i da se tako zakaci na to a ne da se lijepi
LimVo likČe
Ooet reklame manite se beze price nego hocel ovo opet na glavni racun i opet nista od koristenja tih sredstava,cekat kad ce jbn porezna uzet i sjahat sa glavnog racuna
-
Možda nam je račun pred debokladom i jednim udarcem dvije muhe
A da nije ovo kakav mamac od strane SBC I Celika?Nesto mi to bezveze da portal objavljuje takve informacije bez saglasnosti kluba!Mozda ima jos nesto,pa da bude bas BUM(Daj Boze)!
-
Ugovor na 4 godine. Ako je vjerovati portalu, znaci da cemo za to vrijeme inkasirati 480.000 KM. Cekamo izvjestaj
Tačno u znak zahvalnosti treba početi kockati u BetOleu.
Svaka čast za sponzora, ljudi van Zenice prepoznali su brend Čelika, a domaći hoštapleri zgrču milione i stoje po strani. Kad klub stane na noge što dalje ih od kluba držati, bagra seljacko-korumpirana. Očekujem da će 2025 godina biti prepuna lijepih vijesti za 80. rođendan kluba
Sad i sluzbeno, bravo momci!
Znaci prestajemo piti, pocinjemo se kladit' ili cemo uporedo
Znaci prestajemo piti, pocinjemo se kladit' ili cemo uporedo
Samo Čelik zenički !!!
Valjalo bi kada bi ostali barem zlatni sponzor. Win win situacija.
Sto se tice Srebrenika nadam se da će igraci čestitati Robijasima 36 rodjendan sa 3 boda. Ako imaju obraza zivot bi ostavili na terenu jer nema utakmice bilo gdje, gdje nisu imali podrsku.
Mnogo laksa bi zima bila za sve nas zajedno sa pobjedom umjesto poraza jer i dalje idu jos 2 gostovanja..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
Svi u Srebrenik ! Zbog Robijaša i rodjendana, zbog spektakla na tribini !!
- BatistutA19
Cestitke za upravu na odlicnom sponzorskom.ugovoru na 4 godine ,ne znam koliko se daje za takve ugovori u nekim klubovima i u WWIN LIGI BIH .
Pametni su i ovi zauzeli mjesto na 4 godine i sa manje para a zamisli kad udjes a ovi imaju ugovor ,hajd imaju ti bonusi za ulazak i to je dobro.
Ovo je pravi put jake firme brendovi jaki ugovori a ne da ti skupljas po kontejnerima cepove za 15 000 i generalni sponzor ali znam moralo je se i to jer nisi ti u poziciji da diktiras uslove.
Treba tih zenickih brendova a imamo ih i ovakvi ugovori i jaci pa po kantonu sta ja znam Fis Vitez itd .Nemas ti bez zivog novca dalje krenut ni u snovima a respekt navijacima za sve dosad guranje kluba.
Nadat se gradu kantonu ,deblokadi i rijesit taj poez da nemaju sta vise uzet pa dokle se sa tim doslo zna li se ,samo nemoj odgovor idi u klub ,znam da je bilo 60 k.
Pametni su i ovi zauzeli mjesto na 4 godine i sa manje para a zamisli kad udjes a ovi imaju ugovor ,hajd imaju ti bonusi za ulazak i to je dobro.
Ovo je pravi put jake firme brendovi jaki ugovori a ne da ti skupljas po kontejnerima cepove za 15 000 i generalni sponzor ali znam moralo je se i to jer nisi ti u poziciji da diktiras uslove.
Treba tih zenickih brendova a imamo ih i ovakvi ugovori i jaci pa po kantonu sta ja znam Fis Vitez itd .Nemas ti bez zivog novca dalje krenut ni u snovima a respekt navijacima za sve dosad guranje kluba.
Nadat se gradu kantonu ,deblokadi i rijesit taj poez da nemaju sta vise uzet pa dokle se sa tim doslo zna li se ,samo nemoj odgovor idi u klub ,znam da je bilo 60 k.