NK Čelik
Re: NK Čelik
Ja mislim da je mozda ugovor o potpunoj rekonstrukciji stadiona, Liga Nacija je prošla. Mozda?
LimVo likČe
Pa piše vam na ovom portalu generalni sponzor betole sa
120 000 KM godisnje sto je nerealna cifra za fudbal u ovoj ligi. Ako je to onda je neko ispregovarao odlicnu cifru.
Isto tako ne bi volio da izgubimo Carslberg i Pan jer su sa nama već.dugo od istupanja u kanton. A i njima generalni ugovor traje skroz do sredine marta 2025.
Ali sačekamo sutra da ne nagadjamo.
120 000 KM godisnje sto je nerealna cifra za fudbal u ovoj ligi. Ako je to onda je neko ispregovarao odlicnu cifru.
Isto tako ne bi volio da izgubimo Carslberg i Pan jer su sa nama već.dugo od istupanja u kanton. A i njima generalni ugovor traje skroz do sredine marta 2025.
Ali sačekamo sutra da ne nagadjamo.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
Očekivao sam nešto u vezi deblokade računa, al dobro je i ovo
Ludilooooo je zarobiloooo
Uriniranje portala po klubu se nastavlja, ako je ovo tacno
-
Ukinut klupsku stranicu i nek sportbc samo objvaljuje i tjt. Razumijem da portal zivi od klikova al isto tako zivi od Celika manje vise. Komentarisali smo i ranije da su se desavale iste stvari i realno je da je 99,9% tacno za BetOle. Gubi poentu klupska objava ako ce portal objavit za 15 min. Ovo mi je bas los potez al et sta da se radi, sve za klik
Fabricio Romano za sirotinju
Ako ovo bude zvanicno, odlicna cifra i odlican posao Uprave. Nadati se da ce ovim novcem koliko toliko biti zakrpljene rupe uzrokovane sjedanjem UIO na racun i dodatnum blokadama. Ili sta god da je prioritet.
Ako ovo bude zvanicno, odlicna cifra i odlican posao Uprave. Nadati se da ce ovim novcem koliko toliko biti zakrpljene rupe uzrokovane sjedanjem UIO na racun i dodatnum blokadama. Ili sta god da je prioritet.
Samo Čelik zenički !!!
Zna li se cifra koju Pan, BetOle i ostali veci sponzori izdvajaju trenutno?
- BatistutA19
Realnost danasnjice jebe se portala za klubove oni gledaju sebe a danas lahko sve saznat i objavit.
Dobar je ugovor onako trenutno za ovu ligu a nisam upoznat sa tim ciframa koliko izdvajaju nor generalni u ovoj ligi i WWIN LIGI BIH.
Nadam se novcu i od grada i kantona i rijesit taj racun i rijesit se ovih sto nam uzimaju za porez ne znam koliko je ostalo ,znam onda kad se govorilo jos 60k i to bi volio znat koliko imaju jos uzet.
Ici ce vjerovatno i rekonstrukcija stadiona i volim opet sto su nas i Holandjani ismijali za svlacionice jer ono je sramota za one klupe a bgm i ostalo.
Da je u Srebreniku bar bod uzet ne bi valjalo izgubit mada je to tu negdje sve cini mi se od 2 do 10 mjesta .
Dobar je ugovor onako trenutno za ovu ligu a nisam upoznat sa tim ciframa koliko izdvajaju nor generalni u ovoj ligi i WWIN LIGI BIH.
Nadam se novcu i od grada i kantona i rijesit taj racun i rijesit se ovih sto nam uzimaju za porez ne znam koliko je ostalo ,znam onda kad se govorilo jos 60k i to bi volio znat koliko imaju jos uzet.
Ici ce vjerovatno i rekonstrukcija stadiona i volim opet sto su nas i Holandjani ismijali za svlacionice jer ono je sramota za one klupe a bgm i ostalo.
Da je u Srebreniku bar bod uzet ne bi valjalo izgubit mada je to tu negdje sve cini mi se od 2 do 10 mjesta .
-
Nije SportBC kriv što klub radi objave kao najave za potpis ugovora. Ovo još nigdje nisam vidio da neko radi najavu poput ove. Ovo sam viđao kad se dovode pojačanja, ali ovo nikad. Ljudi rade svoj posao, ko je našima kriv što ne znaju sakrit.KakhaKaladze je napisao/la: ↑20 stu 2024, 16:27 Ukinut klupsku stranicu i nek sportbc samo objvaljuje i tjt. Razumijem da portal zivi od klikova al isto tako zivi od Celika manje vise. Komentarisali smo i ranije da su se desavale iste stvari i realno je da je 99,9% tacno za BetOle. Gubi poentu klupska objava ako ce portal objavit za 15 min. Ovo mi je bas los potez al et sta da se radi, sve za klik
Svaka čast Upravi za odrađen posao vezano za potpis novog ugovora sa BetOle.
Pa ako je taj potpis ugovora nebitna stvar sto onda portal leti da odmah objavi.SenadBrkić je napisao/la: ↑20 stu 2024, 17:10Nije SportBC kriv što klub radi objave kao najave za potpis ugovora. Ovo još nigdje nisam vidio da neko radi najavu poput ove. Ovo sam viđao kad se dovode pojačanja, ali ovo nikad. Ljudi rade svoj posao, ko je našima kriv što ne znaju sakrit.KakhaKaladze je napisao/la: ↑20 stu 2024, 16:27 Ukinut klupsku stranicu i nek sportbc samo objvaljuje i tjt. Razumijem da portal zivi od klikova al isto tako zivi od Celika manje vise. Komentarisali smo i ranije da su se desavale iste stvari i realno je da je 99,9% tacno za BetOle. Gubi poentu klupska objava ako ce portal objavit za 15 min. Ovo mi je bas los potez al et sta da se radi, sve za klik
Lesinari i to je.
Ne branim portal ali to je danas realnost od Amerike preko Engleske, Njemačke do Balkana. Portali se bore da saznaju info da što prije objave svojim pratiocima. Pa Fabrizio Romano objavi 6-7 sati ranije pojačanje Real Madrida čak i platu i duzinu ugovora nego što to uradi klub koji je najveci na svijetu.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
-
Pa jer sve interesuje o čemu se radi. Realno, svi su se nadali nekom pjačanju ili deblokadi, zato i jest dobra informacija da se ukrade.zastava je napisao/la: ↑20 stu 2024, 17:17Pa ako je taj potpis ugovora nebitna stvar sto onda portal leti da odmah objavi.SenadBrkić je napisao/la: ↑20 stu 2024, 17:10Nije SportBC kriv što klub radi objave kao najave za potpis ugovora. Ovo još nigdje nisam vidio da neko radi najavu poput ove. Ovo sam viđao kad se dovode pojačanja, ali ovo nikad. Ljudi rade svoj posao, ko je našima kriv što ne znaju sakrit.KakhaKaladze je napisao/la: ↑20 stu 2024, 16:27 Ukinut klupsku stranicu i nek sportbc samo objvaljuje i tjt. Razumijem da portal zivi od klikova al isto tako zivi od Celika manje vise. Komentarisali smo i ranije da su se desavale iste stvari i realno je da je 99,9% tacno za BetOle. Gubi poentu klupska objava ako ce portal objavit za 15 min. Ovo mi je bas los potez al et sta da se radi, sve za klik
Lesinari i to je.
- BatistutA19
Sta to moze klub sakrit bgt danas , pa procure vijesti iz EU,Pentagona, prvo portali objave pa tek bude zvanicna informacija.Jebo te Tramp i Putin obave razgovor fol u tajnosti i prije saznas da su razgovarali preko portala nego sto je Amerika i Rusija objavila a da Celik nesto sakrije ili neki klub o nekom ugovoru ili pojacanju i slicno.Ne krivim ja tu nista klub a ni portale to je realnost danasnjice.
Ja ne vidim nikakav problem u ovoj nesluzbenoj objavi. Nece mi Uprava biti manja u ocima kad sluzbeno objave o cemu se radi, koliko traje, koji je iznos u pitanju i sl. Sta vise, cestitke na uradjenom.SenadBrkić je napisao/la: ↑20 stu 2024, 18:30Pa jer sve interesuje o čemu se radi. Realno, svi su se nadali nekom pjačanju ili deblokadi, zato i jest dobra informacija da se ukrade.zastava je napisao/la: ↑20 stu 2024, 17:17Pa ako je taj potpis ugovora nebitna stvar sto onda portal leti da odmah objavi.SenadBrkić je napisao/la: ↑20 stu 2024, 17:10
Nije SportBC kriv što klub radi objave kao najave za potpis ugovora. Ovo još nigdje nisam vidio da neko radi najavu poput ove. Ovo sam viđao kad se dovode pojačanja, ali ovo nikad. Ljudi rade svoj posao, ko je našima kriv što ne znaju sakrit.
Lesinari i to je.
Samo Čelik zenički !!!