NK Čelik

Eugen

Re: NK Čelik

Post Postao/la Eugen »

macak_ je napisao/la: 17 stu 2024, 17:45 Uvezemo 3 gostujuce pobjede gradina, jedinstvo, gorazde i protiv travnika 5.000 na stadionu. Mi drugi, stupcanica bjezi 6, a onda krece potjera 8-)
Eto vam scenario za proljece :pivo:
U Bihaću na proljeće ni Real ne može dobiti
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Gledaj ti desavanja kod drugih timova, evo tosk zadnji u nizu, samaraju svoje igrace. Kod nas se trude da im koliko mogu sve pruze, samo igaraj i opet se jedva sastavljamo sa loptom. Kod drugih rasulo 5x gore (osim stupcanice i mozda jos 1-2 tima), ali opet svi ispred nas.

https://www.facebook.com/share/v/1GvinMgjr7/
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Gradina će nas ubiti sa onakvim problemima, ljudi bukvalno nemaju hranu.Kao što Zaimović kaže da ne može da vjeruje da igrači neće da napreduju.Raspustit sve nazimu i to je to.Forum bi bolje igrao za Čelik, glavom na loptu.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

slika

slika

Ja kulture i ljepote, čuvati kao oči u glavi :srce:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Guest.1945 je napisao/la: 18 stu 2024, 13:27 Gradina će nas ubiti sa onakvim problemima, ljudi bukvalno nemaju hranu.Kao što Zaimović kaže da ne može da vjeruje da igrači neće da napreduju.Raspustit sve nazimu i to je to.Forum bi bolje igrao za Čelik, glavom na loptu.
A brate sto se onda ne javis i zaigras u Celiku ako smtaras da si bolji? Puni smo mi negatice Bgm, hocemo razvoj mladih igraca a hocemo i rezultate. To je nemoguce za Barselonu a ne za Celik.
Guest.1945

KakhaKaladze je napisao/la: 18 stu 2024, 14:50
Guest.1945 je napisao/la: 18 stu 2024, 13:27 Gradina će nas ubiti sa onakvim problemima, ljudi bukvalno nemaju hranu.Kao što Zaimović kaže da ne može da vjeruje da igrači neće da napreduju.Raspustit sve nazimu i to je to.Forum bi bolje igrao za Čelik, glavom na loptu.
A brate sto se onda ne javis i zaigras u Celiku ako smtaras da si bolji? Puni smo mi negatice Bgm, hocemo razvoj mladih igraca a hocemo i rezultate. To je nemoguce za Barselonu a ne za Celik.

Šta ti izvalačiš iz kontekst majko draga.Ovde je fokus na Gradini koja nema nikakve uslove igraju bez gaća na guzici i odigraju momački za razliku od naših manekena kojima uprava gleda maksimalne uslove da obezbjedi shodno našim mogućnostima a sigurno bolje od Gradine. A ti ko malo djete ni ovu moju izjavu oko foruma nisu mogao razumjeti i uočiti da se radi o zalaganju.Razvoj igrača je razvoj igrača koji ne ide u istu rečenicu a kamoli u isti koš sa ovim.Nadovezao sam se na Zaimovića gdje je nezalaganje, nezainteresovanost za fudbal najveći problem a nisu svjesni kakav im se prilika pruža.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Guest.1945 je napisao/la: 18 stu 2024, 16:16
KakhaKaladze je napisao/la: 18 stu 2024, 14:50

Šta ti izvalačiš iz kontekst majko draga.Ovde je fokus na Gradini koja nema nikakve uslove igraju bez gaća na guzici i odigraju momački za razliku od naših manekena kojima uprava gleda maksimalne uslove da obezbjedi shodno našim mogućnostima a sigurno bolje od Gradine. A ti ko malo djete ni ovu moju izjavu oko foruma nisu mogao razumjeti i uočiti da se radi o zalaganju.Razvoj igrača je razvoj igrača koji ne ide u istu rečenicu a kamoli u isti koš sa ovim.Nadovezao sam se na Zaimovića gdje je nezalaganje, nezainteresovanost za fudbal najveći problem a nisu svjesni kakav im se prilika pruža.
Ovaj put si u pravu
Avenija

Post Postao/la Avenija »

slika

slika

slika

slika

slika
R0b

Post Postao/la R0b »

Pa evo imali smo dvije sedmice da se pripremimo za Gradinu, za ocekivati je bolju igru i zalaganje.Neka preoru teren za vikend.
Btw.. Stadion je kao bomboncic na ovim slikama. :like:
Guest.1945

Stubovi reflektora su katastrofa nadam se da će ih srediti poslije lige nacija.Mislim da oni najviše zauderaju.Generalno stadionu treba velika rekonstrukcija.Što se tiče travnjaka vidim da i Grbavicu održaje Alba i mislim generalno da veze nemaju.Za ovaj naš travnjam trebala bi se analiza uzeti da nije kakva bolest trave, gljivice, pH vrijednost...a čisto vjeruje da išta oni rade na tome niti sa znaju.Pokosi, zaljevaj pobacaj đubriva i to je to.Kasnije još veću štetu naprave.
Zadnja izmjena: Guest.1945, dana/u 19 stu 2024, 13:37, ukupno mijenjano 1 put.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

https://www.facebook.com/share/v/19YbjV ... tid=xfxF2i

Sretan 36. rodjendan svim Robijašima. :alkohol:
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Da se mi okrenemo Gradini, možemo li.makar do boda u zadnjem kolu. Pobjeda bi spasila prvi dio polusezone siguran sam, imaju li svi pravo nastupa?
Ali45

Post Postao/la Ali45 »

Kakav li je to potpis sutra? :alkohol:
c'mon likČe
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

Mogo bi Sevkija bit.
Srce, čast i ponos!
Bandit