NK Čelik
Re: NK Čelik
Još 10 forumaša i cifra od 100 registrovanih. Nije loše jer danas je tesko bas da zazivi neki forum, izgleda da će ovaj opstati pogotovo ako se jos raje ukljuci i budu aktivni.
Nisu dzaba aktivna u drzavi samo 4 lokalna na nivou regija i drzave foruma. klix, ss.ba hercegbosna i Banjaluka.
Admir daj nam podrum OSTALO, da diskutujemo o nekim nebitnim stvarima koje nemaju veze sa sportom tipa kladionica, chat, ratovi, gdje u Zenici sta naci i zeničke teme, i tako to.
Nisu dzaba aktivna u drzavi samo 4 lokalna na nivou regija i drzave foruma. klix, ss.ba hercegbosna i Banjaluka.
Admir daj nam podrum OSTALO, da diskutujemo o nekim nebitnim stvarima koje nemaju veze sa sportom tipa kladionica, chat, ratovi, gdje u Zenici sta naci i zeničke teme, i tako to.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Nije taj, salji na [email protected]Juzni Front 1988 je napisao/la: ↑15 srp 2024, 17:00 Jeli ko poslao potvrdu o dolazku na sjednicu putem maila. Zanima me samo na koji mail, jeli ovaj isti [email protected] na koji smo dobili poziv. Znal, ko? Da se prijavim dok jos ima vremena
Che!
-
Ovaj ce opstat ali mislim da nikad nece doseci nivo veci od Zenice i ZDK.Avenija je napisao/la: ↑15 srp 2024, 17:08 Još 10 forumaša i cifra od 100 registrovanih. Nije loše jer danas je tesko bas da zazivi neki forum, izgleda da će ovaj opstati pogotovo ako se jos raje ukljuci i budu aktivni.
Za sve se slazem osim teme o ratovima i politike. Maide, Dino dajte nam jos podforuma o gradu i kladionici pogotovo
Obavještavamo javnost da je devetnaestogodišnji Faris Karić novi golman Nogometnog kluba Čelik.
Karić nam dolazi kao slobodan igrač te će pojačati konkurenciju na golmanskoj pozicij.
Nastupao je još za NK Travnik, a prije toga je bio član omladinskog pogona NK Čelik Zenica.
Eto i mjesto rezervnog golmana smo rijesili Truhlo, sta je jos ostalo od slobodnih mjesta? Nesto ovako?
Samo Čelik zenički !!!
-
-
Još jedno 2-3 prava igrača, kapitalca, da ovo sve povežu, i da atmosfera ode do usijanja
Svani srijedo, da vidimo i taj raspored. Daj nam odmah dvije domace, i gostovanje Travniku, pa da 4 kolo gori Bilino
Samo Čelik zenički !!!
-
Šta je s Marinom Popovićem, jel on nema klub trenutno ?
Tanko brate realno ko lizalo. Nigdje krila,.nigdje brzine, oštrine..tupa i spora ekipa. Treba tu jos po krilima brzih igrača i vezni ali vezni jedan da znas da je pojačanje i mozemo u rat.
Mašić bez zamjene ? Teško.. Ahmetspahića ne računam..možda nekada bude centarfor za PL medjutim danasnja situacija i ono sto smo vidjeli maksimalno Fortuna Kanton.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
-
Lijevi bek, koji se moze ubacivati prema naprijed. Iskusan zadnji vezni (mozda cak i dvojica), dva krila i spic. Bez pravih pojacanja na tim pozicijama, tesko da mozemo sta traziti. Ne mogu da zamislim sta ce biti ako se neko povrijedi, kao prosle sezone…
Dujakovic, Rustemovic, Biber, Secerovic, Ordagic, Halilovic, Bojo su jos uvijek slobodni. Odrijesite kesu za nekog od ovih igraca i akoBogda nece biti zime
Dujakovic, Rustemovic, Biber, Secerovic, Ordagic, Halilovic, Bojo su jos uvijek slobodni. Odrijesite kesu za nekog od ovih igraca i akoBogda nece biti zime
-
Ma kakva crna kesa? Dugovi, racun, pa onda sve ostalo..ovi momci ce zavrsit u top 3 siguran sam.strucnjak9 je napisao/la: ↑16 srp 2024, 13:35 Lijevi bek, koji se moze ubacivati prema naprijed. Iskusan zadnji vezni (mozda cak i dvojica), dva krila i spic. Bez pravih pojacanja na tim pozicijama, tesko da mozemo sta traziti. Ne mogu da zamislim sta ce biti ako se neko povrijedi, kao prosle sezone…
Ludilooooo je zarobiloooo
Trebala bi doći jos 3 igrača desno krilo,lijevi bek i zadnji vezni klub bi sa tim završio sa sklapanjem ekipe
I ja bi volio da ovi budu iskusniji igrači ali koliko love takvi ce i biti igrači
Tuzla city svima nam je jasno da će ona uci u pl i sta gomilati sad igrače
Da mi riješimo sto vise ovih dugova i racun I to je to
I ja bi volio da ovi budu iskusniji igrači ali koliko love takvi ce i biti igrači
-
Ma sta ce uci? Stoji da ce imati finu ekipu, al nije to blizu ulaska i da se tek tako odustaje.Almir2018 je napisao/la: ↑16 srp 2024, 15:09 Trebala bi doći jos 3 igrača desno krilo,lijevi bek i zadnji vezni klub bi sa tim završio sa sklapanjem ekipe