NK Čelik

Koliki broj gledaoca očekujete na utakmicu Čelik - Sloboda?

Anketa traje do: 27 ožu 2026, 16:02.

<6000
0
Nema glasova.
6000-8000
10
33%
8000-10.000
14
47%
10.000+
6
20%

Ukupno glasova: 30

Allgunsblazing

Re: NK Čelik

Post Postao/la Allgunsblazing »

laudrup je napisao/la: 13 stu 2024, 14:51 Klub ima obavezu BH Telecom reklamu postaviti na ovu konstrukciju, a reprezentacija će svakako svoje postavljati, tako da to pada u vodu.

A ovo je finansirao savez
Obaveza ok, kolika mora biti reklama? Istraziti neke nacine da se to postavi bez ljepila. Mada sam siguran da se mozda moze dogovoriti i neki drugi nacin reklamisanja BH telecoma bez postavljanja na ovu zaštitu. Recimo postaviti prema Zapadu metalne reklame visine 70ak centi od zemlje u dužini ove zaštite.

Na savez ne mozemo puno utjecati, ali valjda ce i oni razmisljati malo drugacije. Ipak se puno toga dobija ako ovo ostane cisto. Mozda poslati dopis ispred kluba naglasavajuci zasto je to bitno.

Edit: malo kad razmislim, ne mora to ni biti metalno. Može se uraditi neki sklopivi pleksiglas ili kartona i postavljati pred utakmicu.

slika
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

Znaci dzaba mjenjano. Bez efekta i učinka. Treba ljepiti onim selotejp trakama sa Almija od 10 cm sirine da se mora špartlom skidati poslije.
Ne kontam ni sto je mjenjano onda uopste.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Nema klub veze s tom zaštitom za igrače. Savez kupio i postavio, mogu da rade što žele.
Redbull
12. igrač

Post Postao/la Redbull »

RubikovaKocka je napisao/la: 13 stu 2024, 15:50 Nema klub veze s tom zaštitom za igrače. Savez kupio i postavio, mogu da rade što žele.
Nije istina.

Na kraju krajvea, ako vec mora reklama, samo po sredini narandjasta slova bh telecom zalijepiti i to je to. Bit ce reklama, a i ostat ce providno. Samo nekoj kocku bijelu, pa onda preko bijele bh telecom i ujebat i to malo sto ima.
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Sta ste sve ispisali o platama ,upravi,igracima,deblokadi,reprezentaciji..
Sto se mene tice moja crvena linija uprave je da se nedo bog ispast ne smije ni po koju cjenu a ovo sve cu trpit i cekat i deblokadu i bolje igrace i bolje igre na terenu i borbu za vrh i borbu za ulazak i puniji stadion i bolji omladinski pogon i terene nove ,ZNACI ISPADANJE I NEKE PRICE NI PO KOJU CIJENU a ovo ce se sve stic akobogda uz dosta sabura i zivaca.
Ovo klupe reprezentacija ,tu sam uvjek za reprezentaciju da budu tu i naravno da sredjivaju teren sto god moze vise i bolje i saradjivat sto vise sa NFSBIH i iskoristit sve sto se moze vise za klub.Naravno ne moze ni po nasim zeljama sve ili one price bez imalo razmisljanja jeb* reprezentaciju ne trebaju nam itd ,eto mi smo toliko sposobni ne bi mogli 1 kg farbe kupit i kantu Yupola a da ne pricamo dalje o nekoj vecoj rekontstrukcijinradovima ,neka reprezentacije ne mogu nista ni odnijet a ni pokvarit.
goku

Post Postao/la goku »

I ja to kontam ako vec mora reklama bhtelecom nek bude onda vektorski format i tjt
Juzni Front 1988

Post Postao/la Juzni Front 1988 »

Ja rasprave. Hocel se lijepit reklame ili ne 🤣🤣🤣
moSa likCe
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Ako ce biti skuplja pita od tepsije onda j.ebo ti takvog sponzora.Ali opet se ne mora ljepiti nego presvućeš i skidaš ko svugdje u svjetu sem Zimbabvea.To samo još kod nas ima da se ljepi.Sponzor naravno plati pokrivač i izradu loga na pokrivaču, klub postavi to je to.Nisi ti dužan da ljepiš koje kakva sranja.Nećeš tako, postaviš mu one 3D reklame kao iza gola sto su i stavis iza klupa.

slika

slika
Bosanjeros

Post Postao/la Bosanjeros »

Atmosfera na treningu opet odlicna. Vidim brzo se prebrodila sramota u Banovicima. Vidim Ibrakovic trenira, zna li neko sta je sa njim nema ga ni na klupi zadnjih 6-7 utakmica?
Avenija
Policija

Post Postao/la Avenija »

RubikovaKocka je napisao/la: 13 stu 2024, 15:50 Nema klub veze s tom zaštitom za igrače. Savez kupio i postavio, mogu da rade što žele.
Ja sam siguran da savez nece nista staviti i da su ovo uradili ciljano da se vidi cijeli teren i nisko sa zapada jer prvih 15 redova kad ovo oljepiš krpama nekim dobijes barikadu visoku 2.5 metra i moraju ljudi stajati na utakmicama ali eto vidjecemo za koji dan je reprezentacija.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
macak_

Post Postao/la macak_ »

Prva naredna celikova domaca utakmica je u martu, do tada ce ovo vec biti unisteno od reprezentacije pa celik ne mora da brine :D
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Vidjeti još ima li bilo kakvog načina da se barem pola metra ukopaju klupe.
macak_

Post Postao/la macak_ »

To je nemoguce, grijaci idu tuda, kao i drenaza. To je trebalo uraditi 2012 kad je radjen teren, sada bi bio preskup i rizican zahtjev.
Zamorano
12. igrač

Post Postao/la Zamorano »

Najbolje je da rezervni igraci i delegat sjede na zapadu u prvom redu :D Nebi smetali pogledu na teren a blizi su rutonjama za fasungu :lol: :mrgreen:
Rob_Sa

Post Postao/la Rob_Sa »

Zamorano je napisao/la: 13 stu 2024, 22:48 Najbolje je da rezervni igraci i delegat sjede na zapadu u prvom redu :D Nebi smetali pogledu na teren a blizi su rutonjama za fasungu :lol: :mrgreen:
Podsjeti me kad je Mulalic bio na tribinama, kad je bio haos sa Seljom. Tad su oni i poceli gradit istok na šugavici kad su rutonje bacale stolice na igrače
Odgovori