Ide Amar, ideeeRubikovaKocka je napisao/la: ↑14 srp 2024, 21:51 Šta je s tim bekom iz Jedinstva ? Što je tu zapelo ?
NK Čelik
-
Re: NK Čelik
Zadnja izmjena: RubikovaKocka, dana/u 15 srp 2024, 14:50, ukupno mijenjano 1 put.
Nije Emir Jusic ali jeste...?
"Ludilo srce je zarobilo, stanje je psihotično, na Bilinom delirijum..."
Nemam pojma ko je ovaj
Jel valja sta?
Jel valja sta?
-
- Juzni Front 1988
Momku da pozelim puno uspjeha u dresu Celika.
Sta nam je ono jos ostalo da popunimo, samo truhli vjerujem on zna sta nam treba, haman krilo, def vezni i to je to.
Sta nam je ono jos ostalo da popunimo, samo truhli vjerujem on zna sta nam treba, haman krilo, def vezni i to je to.
moSa likCe
-
Mislim da je onaj iz Novog pazara defanzivni vezni.Juzni Front 1988 je napisao/la: ↑15 srp 2024, 16:06 Momku da pozelim puno uspjeha u dresu Celika.
- limvolikce
Pozdrav za sve.
Bio sam jedno vrijeme odsutan sa svih mogućih foruma zbog nekih privatnih problema, a sad kad se vratih, vidim i dobre novosti - novi forum bez cenzure.
Uglavnom, tu sam, uvijek za podržati pravu priču.
Bio sam jedno vrijeme odsutan sa svih mogućih foruma zbog nekih privatnih problema, a sad kad se vratih, vidim i dobre novosti - novi forum bez cenzure.
Uglavnom, tu sam, uvijek za podržati pravu priču.
Ma ne bih ja Horića više računao kao ozbiljnog igrača. Ono što je na proljeće odigrao ispadao je. Rešević uz Musu bi mogao igrati u prvoj postavi. Jusić desno a Bajramovići ili Smajlović lijevo. Navodno Prguda je zadnji vezni ali bih ja ganjao nekoga izbijača ili udarača. Da je kako Kalesića iz Slobode klepiti.
-
Male su sanse da ce ekipa tako izgledati. Ne mogu Ali i Talha igrati zajedno u 4-3-3 ili 4-2-3-1. Pokusalo se to prosle sezone par puta i nije funkcionisalo. Jedino da Rodrija dovedemo ko zadnjeg veznog onda bi moglo
Srce, čast i ponos!
- Juzni Front 1988
Jeli ko poslao potvrdu o dolazku na sjednicu putem maila. Zanima me samo na koji mail, jeli ovaj isti [email protected] na koji smo dobili poziv. Znal, ko? Da se prijavim dok jos ima vremena
moSa likCe
-