NK Čelik
- Allgunsblazing
Re: NK Čelik
Sve su to manje ili vise nakaradna rjesenja. Uvijek se moze pojaviti neka reprezentacija koja ce biti veci prioritet od nas i nemas gdje trenirati, a ljeti unistavamo teren. Znamo svi kakva nam je situacija sa Gradom i placanjem prema Albi i da se teren vrlo lahko zapusti i jos na to dodas da ga unistavamo treniranjem. Nije to nista dugorocno rjesenje.
UO je svakako najavio da ce za trening centar biti poseban racun sa posebnim sredstvima i da nece imati previse dodira sa tekucim poslovanjem. Uostalom na pragu smo dobijanja Sljake, necemo sada biti kao ragbi klub pa to razvlaciti 10 godina kao sto su i oni.
UO je svakako najavio da ce za trening centar biti poseban racun sa posebnim sredstvima i da nece imati previse dodira sa tekucim poslovanjem. Uostalom na pragu smo dobijanja Sljake, necemo sada biti kao ragbi klub pa to razvlaciti 10 godina kao sto su i oni.
Ma mi samo da dobijemo plandilo a teren ce bit u roku godine 100% malo mi donacine malo savez grad ima ti fondova ne brinem samo da dobijemo to atraktivno zemljisteAllgunsblazing je napisao/la: ↑05 stu 2024, 11:38 Sve su to manje ili vise nakaradna rjesenja. Uvijek se moze pojaviti neka reprezentacija koja ce biti veci prioritet od nas i nemas gdje trenirati, a ljeti unistavamo teren. Znamo svi kakva nam je situacija sa Gradom i placanjem prema Albi i da se teren vrlo lahko zapusti i jos na to dodas da ga unistavamo treniranjem. Nije to nista dugorocno rjesenje.
Apsolutno se slažem, moj post je više negativno napisan u smislu da namjerno izbjegava utakmice.
Vrijeme je za oprost, nekako više izgleda kao neko ko više negativnog donosi u svlačionicu nego pozitivnog.
Treba shvatiti ljudi da ovo nije igrica, pa ni na igrici vise ne mozes se rjesiti igraca na klik.To sto nama s tribine nesto izgleda ovako ili onako uopste ne mora da znaci da je takolemilica je napisao/la: ↑05 stu 2024, 12:34
Apsolutno se slažem, moj post je više negativno napisan u smislu da namjerno izbjegava utakmice.
Vrijeme je za oprost, nekako više izgleda kao neko ko više negativnog donosi u svlačionicu nego pozitivnog.
Mislim ovo govorim generalno za bilo kojeg igraca, jer ova prica za Isakovica je sve rekla kazala.
Rekao je trener da je bolestan i zato nije bio ni na klupisale je napisao/la: ↑05 stu 2024, 12:49Treba shvatiti ljudi da ovo nije igrica, pa ni na igrici vise ne mozes se rjesiti igraca na klik.To sto nama s tribine nesto izgleda ovako ili onako uopste ne mora da znaci da je tako
Mislim ovo govorim generalno za bilo kojeg igraca, jer ova prica za Isakovica je sve rekla kazala.
Hebo te led pa de ljudi hocel vam u glavu ikako.
NEMOJTE SVOJE IGRAČE I TRENERE po forumu kudit i prozivati. Jel to tolko tesko u p.m.
To je tolko glupo .
Mozes nesto napisati na je problem ali ipak odmjereno ali jebavati ga umozak ,podistavati isl je van svake pameti.
NEMOJTE SVOJE IGRAČE I TRENERE po forumu kudit i prozivati. Jel to tolko tesko u p.m.
To je tolko glupo .
Mozes nesto napisati na je problem ali ipak odmjereno ali jebavati ga umozak ,podistavati isl je van svake pameti.
O cemu ti bolan?AeroMs33 je napisao/la: ↑05 stu 2024, 16:06 Hebo te led pa de ljudi hocel vam u glavu ikako.
To je tolko glupo .
Sta si ti ovdje? Admin?
Ili imas neka svoja pravila forumanja
Kritike a i pohvale po zasluziAeroMs33 je napisao/la: ↑05 stu 2024, 16:06 Hebo te led pa de ljudi hocel vam u glavu ikako.
To je tolko glupo .
Na koga mozemo racunati, a na koga ne u subotu
Sto se tice zutih samo je Smalovic nedostupan. Za povrede ne znam, Vardo Ali Musa pa i Tabakovic su bili roviti u zadnje vrijeme.
Samo Čelik zenički !!!
Ocekujem da ce biti odmorni i jos bolje uigrani. Konacno smo spojili 7 dana bez utakmica.
Buducnost proslo kolo 4-0 od gradine izgubili, iako su visoko na tabele znaci da ima prostora nesto napraviti. Nadam se samo da nece biti ona nasa strandardna gostujuca igra.
Buducnost proslo kolo 4-0 od gradine izgubili, iako su visoko na tabele znaci da ima prostora nesto napraviti. Nadam se samo da nece biti ona nasa strandardna gostujuca igra.
Marin i Vardo ne treniraju nikako,nedovoljno oporavljeni zaigrali prošlu tekmu..
Ali trenira i igra uz bolove(gelove i analgetike)..
Isak ne trenira nikako.
Lovro okolo trci. Nase najbolje gostovanje prosle sezone kad smo ih po onom pljusku razbili 4-0.Do duse falilo im je dosta igraca iz prve postave.Hocemo reprizu,na kontre da ih ubijemo kao I prosle sazone
REPROGRAM PREMA PU FBIH
Stanje na dan 31.03.2024: 3 520 000
Stanje na dan 30.09.2024: 3 436 000
Dug je manji za: 84 000
84 000 = 3 rate reprograma po 28 000 KM. Brzinski sam pogledao, u trećem kvartalu su uplaćene dvije rate, a u drugom kvartalu samo jedna rata reprograma.
Do početka 2024. godine, sve je bilo uredno, a kako je krenula prinudna naplata UINO, malo kaskamo i sa reprogramom, vjerovatno jer su isplaćene plate preduslov za uplatu reprograma.
Hitno treba neka lova, da se konačno riješi prinudna naplata UINO i deblokira račun, ne znam koliko klub može gurati ovako dalje, kad su ruke čvrsto svezane.
84 000 = 3 rate reprograma po 28 000 KM. Brzinski sam pogledao, u trećem kvartalu su uplaćene dvije rate, a u drugom kvartalu samo jedna rata reprograma.
Do početka 2024. godine, sve je bilo uredno, a kako je krenula prinudna naplata UINO, malo kaskamo i sa reprogramom, vjerovatno jer su isplaćene plate preduslov za uplatu reprograma.
Hitno treba neka lova, da se konačno riješi prinudna naplata UINO i deblokira račun, ne znam koliko klub može gurati ovako dalje, kad su ruke čvrsto svezane.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Alaramantno iskreno, ne daj Bože da se raspoloženje Fude promijeni, može stopirati reprogram.Truhlo je napisao/la: ↑07 stu 2024, 16:01 REPROGRAM PREMA PU FBIH
Naravno da ne smije to, past će mu glava s ramena, ali seljak je to...
-
Ne znam stvarno više kome je u interesu da ovo ide sporo.