Guest.1945 je napisao/la: ↑04 stu 2024, 13:05
@Cinvict35 Znaš šta je.Sve je to ok hajde cifre manje više gore dole,ali ta tromavost dok dobijes bilo kakve pare i onda dodaj na to birokratiju koja nas ubi, evo imamo slučaj sa sudom.Ti ako ces meni odblokirat račun, a već počela polusezona i završen transfer rok, onda ga ti pišaj možeš i na kraju sezone.Jako je bitno taj vremenski rok, da se što više nakupimo novca, zaostajemo od sponzora nemamo marke oderaše nas oni.
Druga stvar.Mislim da ćemo imati puniji stadion i veće interosavanje kada odblokiramo račun i da će nam to biti najbolji sponzor i najbolja reklama, crno na bijelo će da vide primjenu toga tj. slika i prilika na terenu.Pazite, nemamo mi svjest kao njemci,englezi...Njima ispadne klub iz prvog u treći rang stadion je pun, novac ide od karti i to pomasna cijena.Zato nam je bitno to vrijeme, opet se vratimo na simpatizer, ali imali smo više puta tu temu i nebih o tome niti možemo to promjeniti,osim u slučaju da pravimo rezultate za ulazak u PL, ali opet je to nemoguće bez novca, a novac nemamo jer nam je blokiran račun da možemo konkurisati za bilo kakav novac.Dakle plus minus nula.Iskreno ja sam se začudio što kanton može uplatiti mimo blokade, ali mislim da će i to potrajati i da će se tu lomit koplje.Grad isto tako, Fudi ga moraš pušiti od metra da da neku sadaku, ali i to će se promjeniti kada nama odčepi, sad je kako je tako je, postavljaj političke principe druge nema.Ne znam na čiju stranu naginju ovi u sudu ali može to biti razlog zašto koče.Nema mi logike riješiš one lupam za par dana, a ove 4 ne možeš za godinu.Ne znam,moja neka pretpostavka.Žao mi je više ljudi u klubu
Baš sam o tome razmišljao, što si napisao u vezi tajminga. Dok kanton i grad usvoje budžete za 2025. godinu, to ti je već mart mjesec, u najboljem slučaju taj neki potencijalni keš će doći u aprilu, a tad je kasno da se ulaže u ekipu i napada PL.
Neka keš dođe, pripremiti sve dugove očistiti tada i udariti temelje da se istinski napadne PL naredne sezone. Druga će priča biti kada ti u igrački kadar spržiš 50 000 KM na mjesečnom nivou naredne sezone, a sada koliko znam trošimo ispod 25 000 KM.
I nemojte se bojati pišljivih goškova, sloboda, igmana, oni kada ispadnu, ide rasipanje cijele ekipe na ljeto, a mi trebamo par korekcija uraditi na postojećem igračkom kadru, 5 6 provjerenih igrača koji imaju nastupe iza sebe, zaobići ove što ne igraju po godinu a neka su imena ko Bureković, evo i Marin prođe polusezona, on ne sastavi 90 minuta nikako, tek na proljeće će biti nekog hljeba od njega.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.