Tema posvećena NK Čelik Zenica okuplja sve navijače i simpatizere kluba na jednom mjestu. Ovdje se diskutuje o utakmicama, rezultatima, igračkom kadru, transferima i svim aktuelnim dešavanjima vezanim za Čelik.
pasha je napisao/la: ↑05 srp 2024, 22:23
Predpostavljam ko je admin, pa evo prijedlog od mene. Naravno dok se malo posložite. Trenutno je na pdf Prva liga samo tema o NK Čelik, ali uprkos tome napravite kompletan pod-podforumu za NK Čelik u sklopu pdf Prva liga. Naravno pojedinačne teme otvarajte kako se za koju ukaže potreba.
Sretno u radu...
Mozda bi Celik trebao imati svoj pod-forum. Svakako ce ovo biti najposjecenija tema. Ovako dok udjes u jedno, pa drugo, pa u temu, a i znamo koja smo liga.
Ma ionako ce ovo biti najposjecenije mjesto, pa kad predjemo na "sprat vise" onda ce tamo biti najposjecenije Al treba Celik - podforum, da se teme bolje organizuju i da bude preglednije. Potpuno se slazem sa Pashom.
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
I ovdje ću prenijeti evidenciju u toku dana za Čeliči zid i obnovu
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Pozz
Redovan sam bio na SS al zbog nekih problema u registraciji nisam bio u mogucnosti postati...
Komacno nas jedan domaci forum bez "bombardera" sa strane