NK Čelik
- BatistutA19
Re: NK Čelik
Sta rec navijaci nisu izdali fino bilo raje i ambijent fin bio ,bilo je i tesnjaka neka je ,sudija sasvim korektan dobro je vodio utakmicu.
Za mene nerijeseno realan rezultat imali smo mi 2 zicera Martinovic i Popovic a imali su i oni zicere u prvom i u drugom poluvremenu ali Durmo je oba skinuo i bilo jos nekih polusansi i pokusaja sa obe strane.
Ahmetspahic tanko to je dokaz juniorska liga kad ti das po 5 golova u Jelahu i Maglaju ,maximum mozes dobit igraca poput Hodzica i Smajlovica pa jedno Sarajevo ne moze izvuc igraca a da mi izvucemo.
Marrtinovic veceras sve naopako ,Dzankovic dribla ko da su sedamdesete kad se moglo driblat,Popovic nespreman.Imas 3 igraca prava Tabakovic,Horic,Masic i eto Ali ovo ostalo nece niko mjesta imat kad budes se borio za ulazak.
Osjetio se umor nasi nisu imali snage pritisak napravit veci,sad 2 ugoste mora se nesto uzet tu mada su obe jebene.
Tosk korektno odigro fer i sportski bez ikakvog ciganluka i zasluzeno bod osvojili.
Zaimovic je dobro postavio utakmicu i puna podrska za dalji rad..
Necu pojedinacno nista igrace borili su se ima i umora tu ima i povrede nemam im sta prigovorit i da dodam na kraju za biranje strana se ne pita niko nego se novcic baca jedan bira stranu tako da te niko nije zajebo tu ,jedino ako je Celik biro mada mi to i nebitna strana.
Za mene nerijeseno realan rezultat imali smo mi 2 zicera Martinovic i Popovic a imali su i oni zicere u prvom i u drugom poluvremenu ali Durmo je oba skinuo i bilo jos nekih polusansi i pokusaja sa obe strane.
Ahmetspahic tanko to je dokaz juniorska liga kad ti das po 5 golova u Jelahu i Maglaju ,maximum mozes dobit igraca poput Hodzica i Smajlovica pa jedno Sarajevo ne moze izvuc igraca a da mi izvucemo.
Marrtinovic veceras sve naopako ,Dzankovic dribla ko da su sedamdesete kad se moglo driblat,Popovic nespreman.Imas 3 igraca prava Tabakovic,Horic,Masic i eto Ali ovo ostalo nece niko mjesta imat kad budes se borio za ulazak.
Osjetio se umor nasi nisu imali snage pritisak napravit veci,sad 2 ugoste mora se nesto uzet tu mada su obe jebene.
Tosk korektno odigro fer i sportski bez ikakvog ciganluka i zasluzeno bod osvojili.
Zaimovic je dobro postavio utakmicu i puna podrska za dalji rad..
Necu pojedinacno nista igrace borili su se ima i umora tu ima i povrede nemam im sta prigovorit i da dodam na kraju za biranje strana se ne pita niko nego se novcic baca jedan bira stranu tako da te niko nije zajebo tu ,jedino ako je Celik biro mada mi to i nebitna strana.
SamoČeliče razumijem da si ljut zbog Xića, al daj kakav kmečavac Dario života ti. Pa mi smo Rahiću i Radničkom napravili 2 šanse ukupno sa kmečavcem na čelu, a gledaj danas 3, 4 100% prilike, pola nam ekipe vuče povrede, kartone, kup se istrošili maksimalno, a tošk se 7 dana pripremao za njih utakmica sezone, jedine u historiji koje pod reflektorima igrajusamocelik je napisao/la: ↑02 stu 2024, 20:16 Klinac realan x. Prvo su nas sjebali što su oni napadali ka našim navijačima. Druga stvar da su nas pustili prvo polu vrijeme da se “ispalimo” a treća stvar i osnovna jebali su nam znanje u drugom poluvremenu. Dario je je gospodin i onako čovjek ali ekipa nam je za kurac. Da se ne lažemo i Hamza i Marin su mašiili jako dobre šanse. Drugo poluvrijeme Čelik nije postojao. Na terenu su gore izgledali nego u Rahića
Biće ovo ok ako dobijemo Banoviće ili Gradinu, a ubijeđen sam da ćemo napokon uzeti 3cu u gostima
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Delegat kaže 1500 na Bilinom veceras.
Igra ok, s obzirom da su nam zamjene koje su ušle (Ali, Marin i Vardo) tek izašli iz povrede, ili još vuku povredu. Zadnja dvojca ni ne treniraju sa ekipom, sve je jasno.
Martinović u turbe nek ubaci, možda i da nekad gol.
Džankovića treba neko polomit da bi on dodao loptu. Dosta soliranja i sebičnosti u ekipi. Fizički svi pali zbog rasporeda i povreda. Na kraju ostaje žal za 3 boda, al ne bi bilo zasluženo da smo pobijedili, jer je i Tošk imao svoje prilike.
Vidi se sad šta nam znači Mašić.
Igra ok, s obzirom da su nam zamjene koje su ušle (Ali, Marin i Vardo) tek izašli iz povrede, ili još vuku povredu. Zadnja dvojca ni ne treniraju sa ekipom, sve je jasno.
Martinović u turbe nek ubaci, možda i da nekad gol.
Džankovića treba neko polomit da bi on dodao loptu. Dosta soliranja i sebičnosti u ekipi. Fizički svi pali zbog rasporeda i povreda. Na kraju ostaje žal za 3 boda, al ne bi bilo zasluženo da smo pobijedili, jer je i Tošk imao svoje prilike.
Vidi se sad šta nam znači Mašić.
Ma neka nas gdje jesmo za sad, evo Sloboda lagano gubi kuci od Sarajeva 0-3 za poluvrijeme, a i ovakva Sloboda bi pregazila federalnu sigurno.
Mi trebamo jos puno stvari rijesit i lagano pripremat ekipu pa kad budemo u stanju da prvu ligu osvojimo maltene bez kiksa onda smo spremni.
Kuci strahujemo protiv Toska i neki bi da idemo u PL, sraomtili bi se gore samo po trenutnom stanju a paa za neke velike promjene nemamo.
Mi trebamo jos puno stvari rijesit i lagano pripremat ekipu pa kad budemo u stanju da prvu ligu osvojimo maltene bez kiksa onda smo spremni.
Kuci strahujemo protiv Toska i neki bi da idemo u PL, sraomtili bi se gore samo po trenutnom stanju a paa za neke velike promjene nemamo.
@truhlo samo da Zekic ne povuce rucnu u drugom, znam da ovo pratis sa osmijehom
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ahmetspahića pod hitno na posudbu, ili na zimu ili sljedeću sezonu čitavu da odigra negdje. Njemu treba klub sa manje pritiska gdje će konstanto igrati dok ne uđe u fazon i formu, ima evo Nemila, Krivaja, što da ne.
Zaimović je ozbiljan čovjek i vidi se da zna šta radi i da pokušava maksimum izvući iz ove situacije s ekipom (kartoni, povrede), imat će zimsku pauzu i dosta vremena da prođe pripreme sa momcima.
Mašić koliko god fulao, bio sebičan, i dalje ne mozemo bez njega, danas se vidjelo koliko fali.
Smajlović je dobar, on ima potencijal i treba da se potrudi da ga iskoristi na najbolji način. Također mislim da bi trebali ovu sezonu forsirati što više i Hodžića i Palačkića.
U Banoviće po pobjedu, ali gledano do sad gostovanje koje nam godi, lagana trica.
Zaimović je ozbiljan čovjek i vidi se da zna šta radi i da pokušava maksimum izvući iz ove situacije s ekipom (kartoni, povrede), imat će zimsku pauzu i dosta vremena da prođe pripreme sa momcima.
Mašić koliko god fulao, bio sebičan, i dalje ne mozemo bez njega, danas se vidjelo koliko fali.
Smajlović je dobar, on ima potencijal i treba da se potrudi da ga iskoristi na najbolji način. Također mislim da bi trebali ovu sezonu forsirati što više i Hodžića i Palačkića.
U Banoviće po pobjedu, ali gledano do sad gostovanje koje nam godi, lagana trica.
Čekao sam zadnju domaću da uporedimo posjetu prema procjeni delegata, ovu jesen i jesen prošle sezone.
Ove sezone kući 7 ligaških utakmica, ukupno: 13 700 u prosjeku: 1957
Prema podacima prodanih ulaznica koje klub objavljuje, ove jeseni ukupno u ligaškim utakmicama prodano ukupno: 7390, u prosjeku: 1231
- Bratstvo: 1115
- Tomislav: 669
- Radnički: 939
- Zvijezda: 1357
- Jedinstvo: 1854
- Goražde: 1456
Prošle sezone na jesen kući 7 ligaških utakmica, ukupno: 14 900 u prosjeku: 2128
Prema podacima kluba prošle godine jesen ukupno: 8122, u prosjeku: 1353
- Radnik Hadžići: 2222
- Goražde: 1373
- Tomislav: 1039
- TOŠK: 1340
- Sloboda: 1632
- Budućnost: 516
U poređenje nije uključena ova zadnja protiv toška, jer klub će objaviti narednih dana broj prodanih ulaznica, a svakako nema brojke za zadnju utakmicu na jesen protiv Zvijezde, tako da je fer da uzmemo brojke prvih 6, da dobijemo realnu sliku.
Bilo bi zanimljivo da znamo i brojku sezonskih prošle godine, znam da je nešto mizerno bilo, dvocifren broj, a ove godine 359 plaćenih sezonskih.
Sve u svemu imamo tu neku ligašku bazu na jesen od 1200 ulaznica u prosjeku već dvije sezone. Proljeće prošle sezone je baš katastrofa bilo, nadam se da nas čekaju bolji rezultati i bolja posjeta naredno proljeće.
Moramo graditi i jačati ovu bazu, baš se osjeti razlika kad je još 500 ljudi na zapadu, od atmosfere, do pritiska publike, pa i neke finansijske koristi.
Ove sezone kući 7 ligaških utakmica, ukupno: 13 700 u prosjeku: 1957
Prema podacima prodanih ulaznica koje klub objavljuje, ove jeseni ukupno u ligaškim utakmicama prodano ukupno: 7390, u prosjeku: 1231
- Bratstvo: 1115
- Tomislav: 669
- Radnički: 939
- Zvijezda: 1357
- Jedinstvo: 1854
- Goražde: 1456
Prošle sezone na jesen kući 7 ligaških utakmica, ukupno: 14 900 u prosjeku: 2128
Prema podacima kluba prošle godine jesen ukupno: 8122, u prosjeku: 1353
- Radnik Hadžići: 2222
- Goražde: 1373
- Tomislav: 1039
- TOŠK: 1340
- Sloboda: 1632
- Budućnost: 516
U poređenje nije uključena ova zadnja protiv toška, jer klub će objaviti narednih dana broj prodanih ulaznica, a svakako nema brojke za zadnju utakmicu na jesen protiv Zvijezde, tako da je fer da uzmemo brojke prvih 6, da dobijemo realnu sliku.
Bilo bi zanimljivo da znamo i brojku sezonskih prošle godine, znam da je nešto mizerno bilo, dvocifren broj, a ove godine 359 plaćenih sezonskih.
Sve u svemu imamo tu neku ligašku bazu na jesen od 1200 ulaznica u prosjeku već dvije sezone. Proljeće prošle sezone je baš katastrofa bilo, nadam se da nas čekaju bolji rezultati i bolja posjeta naredno proljeće.
Moramo graditi i jačati ovu bazu, baš se osjeti razlika kad je još 500 ljudi na zapadu, od atmosfere, do pritiska publike, pa i neke finansijske koristi.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Al fukarešćina igral PL, a mi federalnu
Tačno sve što im se crtalo sad ih direktno po čelu piša. Evo ga i četvrti
-
Kakav odron od ekipe je Sloboda... Pa jbt mi kad smo najgori bili u PL bar smo znali malo bodova na pocetku uzet i to jakim ekipama. Ne bi ovi ni u federlanoj bili u vrhu.
Srce, čast i ponos!
- BatistutA19
Najgore sto budalama tuzlacima ni sad ne mozes objasnit jer im Azmir doso a on ce ih zakucat na dno kad ode a i nek ce kad su glupani
Meni su vrhunac ova prezimena što su lijepili Pa radije se ugasi, ovo je nešto najseljačkije što je vidjela cijela evropaPatrickBateman je napisao/la: ↑02 stu 2024, 22:00 Kakav odron od ekipe je Sloboda... Pa jbt mi kad smo najgori bili u PL bar smo znali malo bodova na pocetku uzet i to jakim ekipama. Ne bi ovi ni u federlanoj bili u vrhu.
Šteta za šanse u prvom poluvremenu, bile su odlične. Kasnije, nema se šta prigovoriti, ovako kratak roster, ne može da prati ovaj tempo.
Ko god želi i sanja PL ove godine, neka upali snimak slobode i sve će mu biti jasno. Ovako nekako bi se i mi proveli, nespremni u svim aspektima.
Uzeti jednu od sljedeće dvije za OK polusezonu.
Ko god želi i sanja PL ove godine, neka upali snimak slobode i sve će mu biti jasno. Ovako nekako bi se i mi proveli, nespremni u svim aspektima.
Uzeti jednu od sljedeće dvije za OK polusezonu.
Durmo danas dobar sto jest jest!
Talha,Hora,Medjuselac,Smajlovic dobri danas!
Ahmetspahic je ogromni antitalenat za nogomet,kakva posudba ovo ono to treba u Fortunu poslat i ne vracat nazad! Dzankovic i Martinovic grozni,katastrofa,debilni!
Vardo i Marin nedo bog nikom,totalno nespremni,spori i tromi,kad su oni usli ni centra nismo cestito presli.Hodzic,Palackic i Jusic solidni mada moraju bolje ako misle igrat u Čeliku.
Robijaši i publika na zapadu i istoku prekucala ove igrace,ovakvi igraci poput Ahmetspahica,Dzankovica,Martinovica pa i Popovica i Varde ne zasluzuju da igraju pred ovakvom publikom!
Tošk lijepo i dobro igrao,realno neriješeno uz podobro sudjenje sudije.Pohvalno je sto od 2 zuta kartona nije bio ni jedan bezvezni dobijen.
Idemo dalje to je sto imamo,realno oko 8og mjesta na polusezoni cemo zavrsiti!
Talha,Hora,Medjuselac,Smajlovic dobri danas!
Ahmetspahic je ogromni antitalenat za nogomet,kakva posudba ovo ono to treba u Fortunu poslat i ne vracat nazad! Dzankovic i Martinovic grozni,katastrofa,debilni!
Vardo i Marin nedo bog nikom,totalno nespremni,spori i tromi,kad su oni usli ni centra nismo cestito presli.Hodzic,Palackic i Jusic solidni mada moraju bolje ako misle igrat u Čeliku.
Robijaši i publika na zapadu i istoku prekucala ove igrace,ovakvi igraci poput Ahmetspahica,Dzankovica,Martinovica pa i Popovica i Varde ne zasluzuju da igraju pred ovakvom publikom!
Tošk lijepo i dobro igrao,realno neriješeno uz podobro sudjenje sudije.Pohvalno je sto od 2 zuta kartona nije bio ni jedan bezvezni dobijen.
Idemo dalje to je sto imamo,realno oko 8og mjesta na polusezoni cemo zavrsiti!
@avenija daj nam izreži onaj pas Džankovića za Martinovića, ono nisam uživo vidio još od vremena Ševke Okića na Bilinom
Neko spomene Slobodu koja bi nas trenutno sigurno u dvomecu lagano pobjedila.Gube kuci od Sarajeva 0-6 i ima jos da se igra Ne zelim da budem Sloboda,da udjemo u PL pa da nas ovako ljudi ponizavaju.Nek ovaj nas projekat traje koliko god bude potrebno ali da u konacnoci glrdamo zdravog Celika