Ja mislim da su iskkljucivo u administraciji
NK Čelik
- BatistutA19
Re: NK Čelik
I ovaj Dino navijac Celika fol.a reklamira klub KK Vukovi na portalu a zastupnik se bori da obori novac od Kantona zbog KK Vukovi.Za mene je minus Dino ovo a vjerujem i od svih navijaca Čelika.
Danas ocekujem prvo puno vise publike jer je i posljedna utakmica u sezoni a i vreme je solidno a rezultat cemo vidjet na kraju i nadam se da ce Zaimovic takticki dobro odradit a po kvalitetu nit smo bolji od njih ni gori..Pozicija jest dobra trenutno ali mi posle ove imamo Banovici,Srebrenik,Gorazde i Bihac pa tek Travnik kuci e sad cemo tek osjetit te kikseve Damjanovica jer smo morali bit prvi sad a i vidjet cemo kvalitet Zaimovica jer mora se donijet nesto bodova sa strane inace cemo past puno na tabeli i tesko ces dobit novac od bilo koga.
Danas ocekujem prvo puno vise publike jer je i posljedna utakmica u sezoni a i vreme je solidno a rezultat cemo vidjet na kraju i nadam se da ce Zaimovic takticki dobro odradit a po kvalitetu nit smo bolji od njih ni gori..Pozicija jest dobra trenutno ali mi posle ove imamo Banovici,Srebrenik,Gorazde i Bihac pa tek Travnik kuci e sad cemo tek osjetit te kikseve Damjanovica jer smo morali bit prvi sad a i vidjet cemo kvalitet Zaimovica jer mora se donijet nesto bodova sa strane inace cemo past puno na tabeli i tesko ces dobit novac od bilo koga.
-
Da podivlja zapad
Treba yebat tešanjske pi.ke u usta !
Treba yebat tešanjske pi.ke u usta !
Žujani gube, jos sa tako ostane, a mi dobijemo
- Juzni Front 1988
Benjo je skroz skroz tanak, ali Hamza je kriminalan
-
Hamzu zamjeniti nije njegov dan i to je to.Dvije čiste prilike je imo, onda dodavanje...Ovo nas fulanje 100% šansi nas mogu koštati