12. Igrač 2024
12. Igrač 2024
Sa 11tim mjesecom, vrijeme je i za obnovu nase akcije dvanaestog igraca za 2024 godinu. Manje-vise vecina vas zna kako sve to funkcionise, za one koji ne znaju, akciju ove godine na novom forumu obnavljamo. Radi se o akciji nas forumasa, potpuno anonimno sudjelujemo u akciji 12ti igrac, vec cetvrtu godinu u nizu cini mi se.
Placanja ce se moci izvrsiti kao i do sada:
- Dirketno u klub
- Putem uplatnice
- Online karticno placanje putem ovog linka: https://www.shop.nkcelik.ba/proizvod/forumasi-12-igrac/
Pred samim krajem smo od potpunog oporavka kluba, a to ce biti kada odblokiramo racun i to ce ujedno biti pobjeda svih nas. Svi smo upoznati sa problemom blokiranog racuna i problemom priliva sredstava zbog istog problema. Zbog toga je jako vazno podrzati klub u ovom momentu, jer se nalazimo malo u nezavidnoj situaciji i siguran sam da ce ova nasa akcija dosta pomoci klubu u tom zadnjem koraku.
Forumasi izdati nece !
Lista:
redbull - 100 KM - Online - Uplaceno
Phillies - 100 KM - Uplatnica - Uplaceno
Zamorano - 100 KM - Klub - Uplaceno
Steelman - 100 KM - Klub - Uplaceno
Sale - 200 KM - Online - Uplaceno
KenoRob - 100 KM - Online - Uplaceno
Macak_ - 100 KM - Klub - Uplaceno
Brotherze - 100 KM - Online - Uplaceno
Toldo - 100 KM - Online - Uplaceno
Aktuelno stanje: 1000 KM
Zadnja izmjena: Redbull, dana/u 30 stu 2024, 16:54, ukupno mijenjano 13 puta.
Re: 12. Igrač 2024
Phillies je vec u sklopu druge akcije, učestvovao i uplatio. Ukoliko je jos ovakvih slucajeva bilo, molim da se javite. Znam da je jos sa starog foruma bilo par clanova, koji su uplatili odmah za dvije akcije, ali sada se ne mogu sjetiti ko je u pitanju.
Pisi me na spisak 100 km
Uplaceno danas u klub,ko provjerava
nek provjeri uplatu
Imam i priznanicu i pecat al ne znam sliku
postavit
Uplaceno danas u klub,ko provjerava
nek provjeri uplatu
Imam i priznanicu i pecat al ne znam sliku
postavit
Možel vise detalja za online uplatu ili preko uplatnice ?
Naravno, sutra cu zalijepiti link, preko kojeg ce biti moguce online karticom platiti. To ce ici preko shop.nkcelik.ba gdje svakako i kuponi za utakmice se kupuju.
Uplata preko uplatnice, ko zeli neka se izjasni i dobit ce upute tj. broj racuna i kako da je popuni.
Takodjer, Steelman je vec u sklopu akcije celicni zid mislim, uplatio 100KM za ovu akciju. Dodan je na listu.
prodje sutra tebe nema hehe gledao sam nema jos ono preko web shopa kao za celicni zid, de sibni za ovo preko uplatnice dok je jos nizak datumRedbull je napisao/la: ↑01 stu 2024, 18:34Naravno, sutra cu zalijepiti link, preko kojeg ce biti moguce online karticom platiti. To ce ici preko shop.nkcelik.ba gdje svakako i kuponi za utakmice se kupuju.
Uplata preko uplatnice, ko zeli neka se izjasni i dobit ce upute tj. broj racuna i kako da je popuni.
Izvini, nije do mene bilo. Malo su se zaduzenja u klubu promijenila, pa dobio sam kontakt od prave osobe. Posaljem ti, a i zalijepim ovdje cim dobijem.sale je napisao/la: ↑05 stu 2024, 12:52prodje sutra tebe nema hehe gledao sam nema jos ono preko web shopa kao za celicni zid, de sibni za ovo preko uplatnice dok je jos nizak datumRedbull je napisao/la: ↑01 stu 2024, 18:34Naravno, sutra cu zalijepiti link, preko kojeg ce biti moguce online karticom platiti. To ce ici preko shop.nkcelik.ba gdje svakako i kuponi za utakmice se kupuju.
Za online uplate, ovo bi bio link. Molim nakon uplate broj narudjbe, da provjerimo je li sve ok.
https://www.shop.nkcelik.ba/proizvod/forumasi-12-igrac/
https://www.shop.nkcelik.ba/proizvod/forumasi-12-igrac/
Broj narudžbe:
3647
Ukupno:
200,00 KM
3647
Ukupno:
200,00 KM
evo sad sam i ja gledao, mislim da nije proslo, jer na mobilnoj aplikaciji uopste ne vidim transakciju, a obicno se pojavi nakon 2-3 dana
stavi ti meni u procesu pa dok vidimo, pokusat cu ja ponovo
Upisi i mene 100KM. Uplatiti cu online i staviti potvrdu ovdje.