NK Čelik

Truhlo

Re: NK Čelik

Post Postao/la Truhlo »

PonosniSmogovci je napisao/la: 14 srp 2024, 21:50 Moze bit :lol: zato kazem po meni je veci kapitalac ovaj mali Martinovic jedan od najboljih mladih igraca lige koji moze eksplodirat kod nas nego da dovedemo nekog istrosenog polumotiviranog PL igraca iz povrede
Čudi me da nismo Sejmenovića iz TOŠKa doveli. Koliko se sjećam bio nam je ponuđen prošlo ljeto, ima finu statistiku, mlad je, uklapa se u ekipu, ima istog agenta ko Talha i Prguda :mrgreen:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

Meni je zao sto ni Karalic ni Durmis nisu isprobani na spicu uz Masica proslu sezonu, vec je tu igrao Isakovic.
Srce, čast i ponos!
zjenica

Post Postao/la zjenica »

Truhlo je napisao/la: 14 srp 2024, 21:29
prisonbreak je napisao/la: 14 srp 2024, 20:34 Meni su ovi igraci do sad sasvim okej.

Za Rasevica kazu da je momak top, i da je stvarno korektan.
Hamza dao vise neg Karalic i Durmis zajedno, mada mi u jednu ruku zao Karalica, nadam se nekoj naknadi bar za njega, Durmis je kranpa.
Meni nikako nije jasno zašto niko Karalića nije probao na desnom beku, možda što smo Sivca imali pa nije bilo prostora. Karalić ima fiziku, građu, visinu, brzinu, ma sve živo da bude kvalitetan bek.

On je propadao na krilu jer nema driblinga, a mislim da bi valjao na beku gdje bi se ubacivao iz drugog plana. Defanzivno je svakako pokrivao Sivca sto puta, nije nikad ispadao.

Vjerovatno postoji neki razlog zašto ga treneri ne vide na beku i zašto ga niko tu nije probao.
Karalić će u Zrinskom primarno igrati beka
"Ludilo srce je zarobilo, stanje je psihotično, na Bilinom delirijum..."
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

zjenica je napisao/la: 14 srp 2024, 22:01
Truhlo je napisao/la: 14 srp 2024, 21:29
prisonbreak je napisao/la: 14 srp 2024, 20:34 Meni su ovi igraci do sad sasvim okej.

Za Rasevica kazu da je momak top, i da je stvarno korektan.
Hamza dao vise neg Karalic i Durmis zajedno, mada mi u jednu ruku zao Karalica, nadam se nekoj naknadi bar za njega, Durmis je kranpa.
Meni nikako nije jasno zašto niko Karalića nije probao na desnom beku, možda što smo Sivca imali pa nije bilo prostora. Karalić ima fiziku, građu, visinu, brzinu, ma sve živo da bude kvalitetan bek.

On je propadao na krilu jer nema driblinga, a mislim da bi valjao na beku gdje bi se ubacivao iz drugog plana. Defanzivno je svakako pokrivao Sivca sto puta, nije nikad ispadao.

Vjerovatno postoji neki razlog zašto ga treneri ne vide na beku i zašto ga niko tu nije probao.
Karalić će u Zrinskom primarno igrati beka
Mato Neretljak moj i @prisonov čovjek :tobože:

Sad kad eksplodira pa ga uzme Kustošija i napravi transfer u Šalke :rock:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
strucnjak9

Post Postao/la strucnjak9 »

Truhlo je napisao/la: 14 srp 2024, 21:52
PonosniSmogovci je napisao/la: 14 srp 2024, 21:50 Moze bit :lol: zato kazem po meni je veci kapitalac ovaj mali Martinovic jedan od najboljih mladih igraca lige koji moze eksplodirat kod nas nego da dovedemo nekog istrosenog polumotiviranog PL igraca iz povrede
Čudi me da nismo Sejmenovića iz TOŠKa doveli. Koliko se sjećam bio nam je ponuđen prošlo ljeto, ima finu statistiku, mlad je, uklapa se u ekipu, ima istog agenta ko Talha i Prguda :mrgreen:
Sejmenovic je top igrac. Jedan od rijetkih krila koji je ubio Sivca na Bilinom. Ta mi je utakmica ostala u sjecanju, mislim da ni jedan centarsut Sivi nije uputio kakvu je mali defanzivu odigrao, a u napadu ga satrao.

Nisam ni za to da se gomilaju igraci jednog menadzera i agencije u ekipi (i ako znam da su ti momci 1/1 nasi i da rade za interese kluba sve), tako da ga radi toga ne bih uzeo
FliX

Post Postao/la FliX »

Igraci su ipak poceli dolazit/vracati se. Mislim da cemo imati ekipu za opstanak. Deblokada racuna je najbitnija uz pjesmu kup kup kup je nas. :like:
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Hoce li danas biti kakav kapitalac?
zjenica

Post Postao/la zjenica »

Šuška se da je Bratstvo ponudilo Playstation free pass Davudu i da je to prevagnulo u odnosu na ponudu Trabzonspora :rock:
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Daj Dževada :rock:
PonosniSmogovci

Post Postao/la PonosniSmogovci »

zjenica je napisao/la: 15 srp 2024, 10:15 Šuška se da je Bratstvo ponudilo Playstation free pass Davudu i da je to prevagnulo u odnosu na ponudu Trabzonspora :rock:
Ostat ce poznat po recenici: "Jel mozes reci sefu da sam povrijedjen da ne idem u Tesanj mrsko mi, svakako cemo izgubit?"

Draga nasa zenicka djeca :sjekira: :sjekira: :sjekira: :sjekira:
R0b

Post Postao/la R0b »

Ja se ne sjecam kad smo imali napadaca a da je preko 1.90, a ovaj jos dodo 3 centa na to :D :rock:
zjenica

Post Postao/la zjenica »

PonosniSmogovci je napisao/la: 15 srp 2024, 10:45
zjenica je napisao/la: 15 srp 2024, 10:15 Šuška se da je Bratstvo ponudilo Playstation free pass Davudu i da je to prevagnulo u odnosu na ponudu Trabzonspora :rock:
Ostat ce poznat po recenici: "Jel mozes reci sefu da sam povrijedjen da ne idem u Tesanj mrsko mi, svakako cemo izgubit?"

Draga nasa zenicka djeca :sjekira: :sjekira: :sjekira: :sjekira:
I onda na kraju objavljuje srceparajuce poruke kako mi je ovaj dirnuo u prvu ljubav... majko moja mila :vješanje:
Ali45

Post Postao/la Ali45 »

R0b je napisao/la: 15 srp 2024, 10:45 Ja se ne sjecam kad smo imali napadaca a da je preko 1.90, a ovaj jos dodo 3 centa na to :D :rock:
Mislim da je Jasmin Smriko zadnji preko 190,a Mašić 189
c'mon likČe
carsija072

Post Postao/la carsija072 »

Ide li danas neki kapitalac? :rock:
Ludilooooo :srce: je zarobiloooo
Redbull

Post Postao/la Redbull »

carsija072 je napisao/la: 15 srp 2024, 14:22 Ide li danas neki kapitalac? :rock:
slika
Odgovori