Čelični zid
Re: Čelični zid
Postavite linkove za uplatu , sve su izbrisali tamo ….
Večeras postavim evidenciju i linkove.
De ti postavi evidenciju koliko se uplatilo ko je uplatio i ko se prijavio jos da uplati,a linkove i ostale te fore i ne trebas postavljat ako nemas vremena jer ko hoce da uplati nek s tobom vidi na PP kako ce to izvest
Laudrupe, nadam se da se ne ljutis sto sam iskopirao tvoj post. Mozda bi bilo efikasnije da ti otvoris novu temu, da mozes uredjivati prvi post sto se tice evidentiranja uplata.laudrup je napisao/la: ↑26 lip 2024, 17:44
Akcija obnove/proširenja pločica na Čeličnom zidu
Prethodna akcija:
Sakupljeno: 900,00 KM = 9 pločica na Čeličnom zidu
Cilj ove akcije:
Obnoviti postojećih 9 pločica
U slučaju dobrog odziva proširiti broj pločica na Čeličnom zidu od Forumaša
Minimalna uplata za akciju: 20,00 KM
Minimalna uplata od 20,00 KM pokazala se pozitivnim s obzirom na pristupačnost, odnosno da svi forumaši mogu izvršiti ovu uplatu. Ograničenja za uplatu nema, a evidencija uplata će biti javna u nastavku
Načini uplate:
1. Online uplata putem kartice na službenoj stranici kluba
U razgovoru s predstavnicima kluba omogućen je poseban link na web shop-u za našu akciju obnove pločica na Čeličnom zidu. Ovo je najjednostavniji i najlakši način uplate sredstava, te molim sve forumaše koji su u mogućnosti da na ovaj način izvrše uplatu.
Link za uplatu - https://www.shop.nkcelik.ba/proizvod/ku ... -forumasi/
Radi lakšeg organizovanja stavljena je cijena jednog kupona 10 KM. Ukoliko ste odlučili donirati 50 KM za ovu akciju, samo povećavate količinu i to je to.
Nakon izvršene uplate u komentar ove teme pošaljite kod koji dobijete prilikom uplate, te nakon čega će klub javiti o uspješnoj uplati i gdje ću ja evidentirati uplatu kao uspješnom.
2. WesternUnion/MoneyGram...
U privatnoj poruci mi možete poslati kod (prethodno ću vam dostaviti ime i prezime za uplatu) za neku od online transfera novca koja je dostupna u Zenici.
3. Transfer preko bankovnog računa
Također, kao i za prethodnu, možete mi se javiti privatno ukoliko ovaj način uplate nekome odgovara.
4. Lično u klub ili meni
Lično preuzimanje novca u klub gdje ćete morati dostaviti svoje imena Forumu kako bi klub mogao javiti uspješno zaprimljena sredstva. Također i ja sam na dispoziciji za preuzimanje novca nakon čega bih ja dostavio novac u klub.
To je to, nadam se dobrom odzivu i neka živi Čelik i naša Zenica!
EVIDENCIJA:
[spoiler]redbull93 - 50,00 KM |
almir2018 - 20,00 KM (račun) |
phillies - 100,00 KM | uplaćeno
Steelman - 100,00 KM | uplaćeno
rz88 - 100,00 KM (direktno u klub) |
FRlegionar -30,00 KM - uplaćeno[/spoiler]
Hajmo momci, sad ce august, pokazimo se.
PS. Cini mi se da je i admin ovog portala uzeo ucesce u akciji.
Zadnja izmjena: phillies, dana/u 14 srp 2024, 20:32, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Čelik zenički !!!
Pisi i mene za 50km!
Direktno odnesem u klub za 2 sedmice,jer tad sam u Bosni na odmoru!
Direktno odnesem u klub za 2 sedmice,jer tad sam u Bosni na odmoru!
Obnovio sam i ja pločicu forumaša , uplaćeno preko kupona … na onom forumu sam bio DdIiNnOo , pozz
To druze Tito a Jovanka ništa jel? Pitam samo za jarana
Hajmoooo ludilooooo
Hajmoooo ludilooooo
Diraj mi sve , ali Čelika i Jovanku NE
Zadnja izmjena: Tito1945, dana/u 14 srp 2024, 15:46, ukupno mijenjano 1 put.
Pisi i mene za ovu akciju 100 KM, ako ima neko da vodi evidenciju. Idem u narednim danima do kluba pa cu tamo odnijeti.
I sta nam je sa akcijom 12. igrac, RedBull je cini mi se tamo na onom forumu to vodio i neko je pisao da je vrijeme da i to obnovimo.
I sta nam je sa akcijom 12. igrac, RedBull je cini mi se tamo na onom forumu to vodio i neko je pisao da je vrijeme da i to obnovimo.
Laudrop se zauzeo za ovu akciju, cak je i ovdje pisao da ce to sve dovesti u red. Vjerovatno dok stigne od vremena, pa ce se uhvatiti posla. Sto se tice 12tog igraca, to cekamo oktobar/novembar kada i jeste nase vrijeme.
Ja sam pisao na "proslom forumu"da sam uplatio 30 km za Celicni zid u klubu za Forimase.Ucestvujem za jos 3 plocice ,tako da je to od mene sto se tice akcije nas forumasa!
EVIDENCIJA:
FRlegionar -30,00 KM - uplaćeno
redbull93 - 50,00 KM |
Brotherze - 100,00 KM (direktno u klub) |
Tito1945 - 100,00 KM (kuponi) |
Zamorano - 100,00 KM (direktno u klub) |
admin sportbc - 100,00 KM |
limvolikce - 100,00 KM (račun) |
sale - 50,00 KM (kuponi - 3501) |
Toldo - 50,00 KM (kuponi - 3491) |
JonSnow - 100,00 KM (kuponi) |
Nekoizmase - 20,00 KM (kuponi - 3504) |
KenoRob - 80,00 KM (kuponi- 3505 i 3507) |
UKUPNO: 1200,00 KM
Dok drug laudrup ne dodje, ja sam sebi dao za pravo da "updejtujem" evidenciju sa anamo onog foruma, kao i clanove koji su se prijavili za akciju na ovom forumu.
Veliko hvala za vase ucesce. Forumasi nikad izdali nisu
FRlegionar -30,00 KM - uplaćeno
redbull93 - 50,00 KM |
Brotherze - 100,00 KM (direktno u klub) |
Tito1945 - 100,00 KM (kuponi) |
Zamorano - 100,00 KM (direktno u klub) |
admin sportbc - 100,00 KM |
limvolikce - 100,00 KM (račun) |
sale - 50,00 KM (kuponi - 3501) |
Toldo - 50,00 KM (kuponi - 3491) |
JonSnow - 100,00 KM (kuponi) |
Nekoizmase - 20,00 KM (kuponi - 3504) |
KenoRob - 80,00 KM (kuponi- 3505 i 3507) |
UKUPNO: 1200,00 KM
Dok drug laudrup ne dodje, ja sam sebi dao za pravo da "updejtujem" evidenciju sa anamo onog foruma, kao i clanove koji su se prijavili za akciju na ovom forumu.
Veliko hvala za vase ucesce. Forumasi nikad izdali nisu
Zadnja izmjena: phillies, dana/u 21 srp 2024, 15:53, ukupno mijenjano 12 puta.
Samo Čelik zenički !!!
Ja sam za to da se skuplja do odredjenog datuma i koliko se skupi novca toliko plocica uzmes jer trenutna akcija je "Čelični zid" nema se tu sta prebacivat na druge akcije. Kad budu druge akcije u opticaju opet se zadat i pomoc klubu koliko ko moze.Al uvazit cu i zelju vecine ako odluci drukcije.